Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודקים 100%, שכחתי את עניין ה 100 ש"ח.

במקרה יצא לי שהסכומים זהים (5% מ 2000) :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
עצוב לשמוע על החווייה. פה בירושלים יש את זמיר - סוכנות משנה. הם אנים מדהימים - לא פחות! לקחתי רכבים משטרתיים לשם, וכמה שהמוסכים מחפפים ברכבים משטרתיים/צבאיים - הם עשו עבודה לעילא ולעילא גם שמו עץ ריח בסוף...

חבר של אחי קנה משם טויוטה פריוס+ עם מיליון וחצי תוספות. רק לאחר שמנהל הסוכנות אישר בכתב ידו הם חתמו על חוזה. לא לפני. יצא איזשהו מבצע על חיישני רוורס. ביום קבלת הרכב מנהל הסוכנות אמר לו שהמחיר של חיישני רוורס ירד כי יצא מבצע יומיים אחרי שהוא סגר את החוזה...

אז אתה מוזמן לפה, אלינו לירושלים.

תודה,

יש מספיק אפשרויות אחרות לרכישת רכב

החלטתי לוותר על רכישת טויוטה

יש סוכנויות שנותנות שנה רביעית של אחריות ולכן בד"כ רוכשים רכב ליד איזור המגורים ו/או עבודה

ערן

עריכה אחרונה על ידי carmonle

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

פורסם
אם אני לא טועה מדובר בסוכנות משנה. אני הייתי מפקסס את כל החומר ליוניון מוטורס, לאחר תגובתם תחליט מה שתחליט אבל לפחות שיידעו מה קורה להם מתחת לאף.

תודה,

אין לי כוונה להשקיע פעילות בנושא שכן יש רכבים אחרים לרכישה וטויוטה נמחקה אצלי כאופציה לרכישה

אחרי נסיעת מבחן נוספת אתקדם כנראה ברכישת סוזוקי קרוסאובר

ערן

פורסם

לא שיש לי מניות בטויוטה, אבל אם כל פעם תפסול יצרן על סמך תקרית אחת אצל זכיין משנה לא מוצלח אחד שמשווק אותו אתה תשאר מהר מאוד בלי הרבה אופציות בארצנו.

פורסם

בקיצור ממליץ מאוד על הסוזוקי רק הערה קטנה שלא תעז להתפתות לקנות דרך הסוכנות מערכת מולטימדיה, תלך אחר כך להתקין איזה מערכת שאתה רוצה, אנחנו מתחרטים שהתפתנו.

לפותח השרשור,

כבר הגבתי לך בשרשור אחר שלך לגבי המולטימדיה

Roadrover של סוזוקי ( אני לא איזה סוכן שלהם, רק מישהו שקנה את הקרוסאובר, ובכלל אוטו חדש פעם ראשונה בחיים, ורוצה לשתף אחרים שידעו).

אני יודע שפעם הם מכרו מערכת של פיוניר (מקריאה של פוסטים ישנים) וגם אני חשבתי להתקין דרך מישהו חיצוני.

אבל ביום שישי האחרון עשיתי נסיעת מבחן והמערכת של ה Roadrover הייתה מותקנת במכונית ( כנראה שהם הבינו שהפיוניר לא הצלחה גדולה), עוד לא אין לי כמובן נסיון יומיומי איתה.

אבל מההתרשמות ראשונית, הראו לי את הפונקציות שם וזה היה נראה ממש מרשים, זה אנדרויד.ראינו יוטוב, וויז, אפשרות להתחברות לאינטרנט עם דונגל או HOTSPOT. אייקונים גדולים, מסך 8 אינץ, חוץ מהמסך משני הצדדים יש גם כפתורים שמפעילים אותו.

כבר עברו 4 ימים מהספירה של ה14 יום לקבלת האוטו, ברגע שאני מקבל את הרכב, אני יעלה סרטון ליוטוב.

מקווה שהמערכת באמת לא תאכזב. היא עלתה 5500, זה המון וכמעט כפול ממש שמוכרים בשאר האתרים אבל לפחות זה באחריות יבואן 3 שנים.

סתם כהמלצה, הרכב נרכש בסוכנות מכפר סבא, אנשים ממש נחמדים, ככה תוכל לראות בעצמך (או לחכות כמה ימים ואני יעלה שכולם יראו).

פורסם (נערך)

תודה

במקרה קבעתי בסוכנות סוזוקי בכ"ס נסיעת מבחן בשישי הקרוב. מערכת המולטמדיה אנדרואיד של RoadRover כבר סומנה על ידי ולא כל סוכנויות סוזוקי משווקים אותה.

מעניין כמה היא תעלה שלא במסגרת רכישת הרכב שכן 5500 ש"ח נשמע מאוד יקר למרות נושא האחריות

טויוטה נפסלו על ידי לקניה הקרובה שכן המבצעים שלהם לקניה מהמלאי ואין רכבים במלאי או בצבע המבוקש ואני לא רץ לשלם מחירי מחירון נקובים לרכב

יש תחרות בשוק ואלטרנטיבות גם באם הן דורשות פשרה כלשהיא

ערן

עריכה אחרונה על ידי carmonle

פורסם (נערך)
http://www.aliexpress.com/item/Android-Suzuki-SX4-Double-Din-Car-GPS-DVR-WIFI-3G-CCD-Camera-SD-Card-for-free/1311132600.html

משהו כזה?

אבל האמת מתח רווחים מ-450 דולר (420 דולר אם קונים כמות גדולה) ל-5500 ש"ח הוא די צנוע יחסית לתחום הרכב בישראל. עסקה מצוינת.

זה כמו רמזור, או חום קקי 43 (הנגן הרגיל) או בתוספת אתה מקבל משהו טוב. כל עוד ראיתי את זה וזה היה נראה טוב.

שווה את השקט שהכל נעשה ביבואן והאמת הייתי בעננים באותו רגע :) שהוא סיפר לי על המערכת, כי זה משהו שהיה חשוב לי שיהיה באוטו. אבל נחכה ונשחק עם זה ונקווה שזה לא היה הכל למראית עין.

מה שהבאת זה ל SX4 הרגיל, זה יותר דומה לזה:

http://www.carnaviplayer.com/suzuki-s-cross-2014-aftermarket-navigation-dvd-player-p-1103

אחד הכפתורים זה כניסה לMICRO SD. ועוד משהו שנזכרתי שזה גם מכיל IGO. למרות שעם וויז לא צריך משהו אחר.

carmonle אני אשמח לדעת מה אתה חושב, אחרי שתראה את המערכת הזאת.

עריכה אחרונה על ידי trocker
פורסם (נערך)
צודקים 100%, שכחתי את עניין ה 100 ש"ח.

במקרה יצא לי שהסכומים זהים (5% מ 2000) :twisted:

להבנתי, זה לא 5% מהמקדמה, אלא 5% מהעסקה. כלומר גם אם שולמה מקדמה של 1000 ש"ח, הסכום הוא 100.

א) ביטל הצרכן את הסכם הרכישה, כאמור בתקנה 2, רשאי העוסק לגבות מהצרכן דמי ביטול בשיעור של %5 ממחיר הטובין או מערך השירות או 100 שקלים חדשים לפי הנמוך מביניהם.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם
להבנתי, זה לא 5% מהמקדמה, אלא 5% מהעסקה. כלומר גם אם שולמה מקדמה של 1000 ש"ח, הסכום הוא 100.

א) ביטל הצרכן את הסכם הרכישה, כאמור בתקנה 2, רשאי העוסק לגבות מהצרכן דמי ביטול בשיעור של %5 ממחיר הטובין או מערך השירות או 100 שקלים חדשים לפי הנמוך מביניהם.

הבנת נכון מאוד.

פורסם
לפותח השרשור,

Roadrover של סוזוקי ( אני לא איזה סוכן שלהם, רק מישהו שקנה את הקרוסאובר, ובכלל אוטו חדש פעם ראשונה בחיים, ורוצה לשתף אחרים שידעו).

אני יודע שפעם הם מכרו מערכת של פיוניר (מקריאה של פוסטים ישנים) וגם אני חשבתי להתקין דרך מישהו חיצוני.

אבל ביום שישי האחרון עשיתי נסיעת מבחן והמערכת של ה Roadrover הייתה מותקנת במכונית ( כנראה שהם הבינו שהפיוניר לא הצלחה גדולה), עוד לא אין לי כמובן נסיון יומיומי איתה.

אבל מההתרשמות ראשונית, הראו לי את הפונקציות שם וזה היה נראה ממש מרשים, זה אנדרויד.ראינו יוטוב, וויז, אפשרות להתחברות לאינטרנט עם דונגל או HOTSPOT. אייקונים גדולים, מסך 8 אינץ, חוץ מהמסך משני הצדדים יש גם כפתורים שמפעילים אותו.

כבר עברו 4 ימים מהספירה של ה14 יום לקבלת האוטו, ברגע שאני מקבל את הרכב, אני יעלה סרטון ליוטוב.

מקווה שהמערכת באמת לא תאכזב. היא עלתה 5500, זה המון וכמעט כפול ממש שמוכרים בשאר האתרים אבל לפחות זה באחריות יבואן 3 שנים.

סתם כהמלצה, הרכב נרכש בסוכנות מכפר סבא, אנשים ממש נחמדים, ככה תוכל לראות בעצמך (או לחכות כמה ימים ואני יעלה שכולם יראו).

לי יש את הקרוסאובר כבר חודשיים כמעט..

כאשר רכשתי הומלץ לי על מערכת אנדרואיד של ניפון, אני התעקשתי על משהו איכותי יותר ורכשתי פיוניר מדגם 2650 החדש, אני מרוצה מאוד במיוחד מאיכות השמע המעולה ומהתפעול של ה-appradio שמאפשר צפייה ושליטה של אפליקציות באייפון דרך מסך הרכב כולל waze.

הרכב עונה על כל הדרישות ונותן תמורה מצויינת ביחס לשאר הרכבים בקטגוריה.

לי עלה 130000 שקל על הכביש עם סאנרוף כפול.

קיבלתי קודנית וחיישני רוורס מתנה וכן הנחה משמעותית על שאר האביזרים שרציתי.

קשה עד בלתי אפשרי לקבל הנחה על מחיר הרכב בדגם האוטומטי. היה מבצע ביטוח מקיף במתנה, בדוק אם ניתן לקבל, זה שווה לא מעט כסף.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

137K על פאקינג יאריס היברידית? אה? 137K? אפילו עם מישהו יתעקש על היברידי, יש רכבים יותר טובים וזולים באותו הסיגמנט.

פורסם
137K על פאקינג יאריס היברידית? אה? 137K? אפילו עם מישהו יתעקש על היברידי, יש רכבים יותר טובים וזולים באותו הסיגמנט.

בדיוק מה שבאתי להגיב ! אני היחיד שהפסיק לקרוא שהוא כתב 137K ?!?!!?:|

מחיר מטורף ...

אוטו-מאניה :-)

פורסם
לפותח השרשור,

סתם שתדע המערכת הנ"ל לפי בדיקה מהאינטרנט שבדקתי עולה בסביבות 3500 שקלים.

• תוכן חדש...