Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ביום שישי האחרון 25/7/2014 הזמנתי טויוטה אוריס היברידית בסוכנות טויוטה כפר סבא לאחר ביצוע נסיעת מבחן שנייה ברכב ולאחר שהגעתי לסיכום על מחיר הרכב והאביזרים שיותקנו ברכב - 137 אלף שח על הכביש בתנאי המבצע.

התקשרתי ביום ראשון בבוקר לשנות את צבע הרכב ורק אז נמסר לי בטלפון שהמחיר/מבצע אותו סיכמתי, הינו בתוקף עד סוף חודש יולי לאספקות ממלאי ולא יהיה תקף במועד אספקת הרכב החזוי 9/14

עוד באותו יום שלחתי פקס לביטול ההזמנה שכן איני עושה עסקים "בכאילו" שכן ההטבות שאקבל ובאם אקבל במועד מסירת הרכב לא ידועות כלל.

ההטבות לפיהן הוזמן הרכב הן: 2000 ש"ח הנחה 24000 ש"ח ב-24 תש' , מרימי שמשות + קודנית + קיפול מראות מיוניון מוטורס והטבה של הסוכנות לחישני רברס והתקנת קרוז קונטרול ברכב.

הסוכנות הציעה להוציא לי מכתב התחייבות בנושא, ואני הסכמתי בתנאי שיכתב שהנ"ל בתאום עם יוניון מוטורס אך בשיחה למחרת היום (שני 28/7) נמסר טלפונית שהדבר אינו אפשרי ולכן ביקשתי לבטל את ההזמנה.

היום, נשלח לי טופס ביטול לחתימה, ובו אני נדרש לאשר שיוניון מוטורס רשאית לחייב אותי בדמי טיפול עבור ביטול ההזמנה בגין הוצאות שנגרמו לה בסך 3% ממחיר הרכב ללא מיסים

כמובן שמחקתי שורות אלו וכתבתי שאיני מסכים לחיוב כלשהו ואשמח להיפגש בבימ"ש

זו הייתה אמורה להיות הפעם הראשונה שאני רוכש רכב טויוטה. כעת ברשותי מאזדה 6 2008 ויונדאי I20 2012 שהבת מקבלת מתנה.

אז למי שחושב לרכוש טויוטה, תשומת לב לתנאי הביטול הדרקוניים לטעמי של היבואן ולא לשכוח לשאול את כל השאלות לגבי המבצע ותוקפו, דבר ששכחו לציין בפני במועד ביצוע ההזמנה

אני כנראה אחזור למועמדת השנייה שלי סוזוקי קרוסאובר

ערן

עריכה אחרונה על ידי carmonle

SUBARU XV Eyesight 2.0 2018

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תאמת שיש לנו בבית את הטיוטה הנ"ל(רק שיש לנו את הסטישן) מליסינג כבר 5 חודשים האוטו עשה 20000 קילומטר ולהגיד שאני מרוצה אני לא יכול.

המשענת של המושב הימני מאחורה נדפק(הוא כאילו נכנס פנימה כאילו נדפק שם הקפיץ ואין לי מושג אם יש שם קפיצים).

מה שכן יש לנו גם את הקרוסאובר ואני יכול להגיד שאנחנו מרוצים עד הגג מהאוטו, אני נהנה לנהוג עליו והוא ממש נוח למרות שהמתלים שלו קשיחים(לי לא מפריע).

יש לו כוח אם צריך למרות הנתונים הבינונים והתיבה עושה עבודה מצוינת ביחס לתיבה של האוטו הקודם(פורד פוקוס 2012).

בקיצור ממליץ מאוד על הסוזוקי רק הערה קטנה שלא תעז להתפתות לקנות דרך הסוכנות מערכת מולטימדיה, תלך אחר כך להתקין איזה מערכת שאתה רוצה, אנחנו מתחרטים שהתפתנו.

פורסם

כלומר אם לא היית מתקשר לבקש שישנו את צבע הרכב, הם בכלל לא היו מעדכנים אותך ששינו את החוזה והיית מקבל את הרכב בלי התוספות?! באמת מזל שהתקשרת וטוב שבטלת. הבעיה בחברות כאלה (נזהר מהכללות) שמתמקדות במכירה לציי רכב, שהן לא ממש סופרות את הלקוח הפרטי.

פורסם

החוזה הוא על מחיר המחירון כאשר ההטבות נרשמו ידנית על טופס הצעת המחיר. כנראה במעמד התשלום המלא עם הגעת הרכב לארץ הייתי מגלה שההטבות או המבצע עליו דיברנו לא בתוקף ועלי להסתפק במה שיהיה קיים באותו רגע - יותר או פחות

פורסם

אם אני לא טועה מדובר בסוכנות משנה. אני הייתי מפקסס את כל החומר ליוניון מוטורס, לאחר תגובתם תחליט מה שתחליט אבל לפחות שיידעו מה קורה להם מתחת לאף.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הבעיה בחברות כאלה (נזהר מהכללות) שמתמקדות במכירה לציי רכב' date=' שהן לא ממש סופרות את הלקוח הפרטי.[/quote']

הבעיה בחברות האלה שאין להן תחרות. ברגע שהבעיה הזו תיפתר כל השאר יפתר מעצמו, זו כוחה של תחרות ושוק פתוח.

אולי יום אחד יהיה בישראל שר תחבורה שאשכרה עובד בתפקיד שלו (ולא בלשחק שר ביטחון בפייסבוק) ואז נראה דברים זזים. עד אז....

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

דמי ביטול בעבור איזה חוזה? זה שהם חזרו בו בעצמם?

ואם בעת מועד קבלת האוטו היו אומרים שהוא מגיע בלי הגה ויעלה לך עשרים אלף להוסיף אחד?

בהתחשב במחיר שמכונית עולה בישראל והרווח הגדול של היבואנים, התנהגות כזאת היא מתחת לכל ביקורת.

פורסם

כאחד שקנה/הזמין ואף ביטל כמה רכבים בסוכניות טויוטה, הסיפור הזה הוא "לא מדויק" בלשון המעטה.

מנסיון עם סוכניות יבואנים אחרים - הזמנה וביטול, התנאים לביטול הם כמעט זהים בכל היבואנים.

וצריך תמיד לזכור:

- לא לקנות טויוטה קורולה, או כל רכב אחר שמיוצר בטורקיה.

- יבוואן טויוטה הוא היחיד מהיבואנים העממים שלא עשה מבצעים למועדונים/סקטורים . נקווה שימשיך ככה.

פורסם

מצד שני הוא היחיד שלא העלה מחיר כשהיה עליו לחץ מצד היבואנים האחרים.

לא קונים קורולה כי יש המון בליסינג - זו כבר אמירה סבירה יותר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היום, נשלח לי טופס ביטול לחתימה, ובו אני נדרש לאשר שיוניון מוטורס רשאית לחייב אותי בדמי טיפול עבור ביטול ההזמנה בגין הוצאות שנגרמו לה בסך 3% ממחיר הרכב ללא מיסים

5% הוא מה שהחוק מאפשר לבעל עסק לגבות במקרה של ביטול עיסקה ע"י הרוכש לכיסוי הוצאות בעל העסק.

במידה ובוצע תשלום באשראי, בעל העסק גם רשאי לדרוש החזר של הגביה של חברות האשראי (עמלות סליקה).

החוזה שנשלח אליך הוא חוזה אוניברסלי ולכן הסעיף מופיע בו, במידה ומחקת אותו ולא שמעת מהם תלונות, סביר להניח שלא יתיחבו אליו כלל אבל אם לא קיבלת עדיין את מלוא כספך בחזרה, אל תתפלא אם יהיה בו...5% פחות.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה , אם אתה כבר הולך לפי התקנות , אז מדובר ב 5% או 100 ש"ח הנמוך מבין השניים

כל עוד הביטול על רכב חדש בוצע תוך 14 יום מיום ההזמנה , והרכב לא נרשם עדיין במשרד הרישוי על שמו של הלקוח .

התקנה :

http://www.consumers.org.il/files/files/bitul-iska/takanut-bitul-iska-2012.pdf

לפיכך על פותח השרשור לשלם 100 ש"ח דמי ביטול עסקה ולא שקל נוסף. וזה לפי החוק.

ירצה היבואן , יכול לגבות פחות.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

עצוב לשמוע על החווייה. פה בירושלים יש את זמיר - סוכנות משנה. הם אנים מדהימים - לא פחות! לקחתי רכבים משטרתיים לשם, וכמה שהמוסכים מחפפים ברכבים משטרתיים/צבאיים - הם עשו עבודה לעילא ולעילא גם שמו עץ ריח בסוף...

חבר של אחי קנה משם טויוטה פריוס+ עם מיליון וחצי תוספות. רק לאחר שמנהל הסוכנות אישר בכתב ידו הם חתמו על חוזה. לא לפני. יצא איזשהו מבצע על חיישני רוורס. ביום קבלת הרכב מנהל הסוכנות אמר לו שהמחיר של חיישני רוורס ירד כי יצא מבצע יומיים אחרי שהוא סגר את החוזה...

אז אתה מוזמן לפה, אלינו לירושלים.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

תודה

ביצעתי הזמנה ושילמתי 2000 שח מקדמה כאשר נאמר לי שכל ההתחשבנות הסופית תהיה לקראת האספקה

נמסר לי שיקח כשבועיים לקבל החזר. אבל שיוניון מוטורס יחזיקו כמה נוסחי ביטול להזמנת רכב ולא משהו סטנדרטי עליו לא הסכמתי לחתום ושיניתי

ברור לי שהפשלה העיקרית היא של הסוכנות ממנה הוזמן הרכב שכן באם היו אומרים לי שהמבצע מחיר לא מובטח - למעט שינויים בשער חליפין לא הייתי מבצע כלל הזמנה

• תוכן חדש...