Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פולו שנת 2003 ואני רוצה להרכיב עליה מערכת הכוללת קומפננט רמקולים אחורים (6*9) ומגבר,

כרגע יש באוטו מערכת של פיוניר נראית יחסית סבירה אין לי מושג מה הדגם והאם יש לו יותר מיציאה אחת למגבר.

בגלל חוסר מקום בתא מטען אני רוצה שה6*9 יחליפו עד כמה שאפשר את הסאב ויתנו באס סביר ואיכותי עד כמה שאפשר.

קומפוננטים וחיווט יש לי ממערכת שהיתה לי בעבר , גם הגודל מתאים מדובר בrainbow slx265 הספק 150 וואט.

הייתי רוצה שתמליצו לי על מגבר ו6*9 איכותיים עד כמה שאפשר פחות מעניין אותי העוצמה של המגבר אלה יותר האיכות שלו התקציב עומד על 1000 שקלים עם אופציה לחריגה קטנה לא שולל אופציה לקנות יד שניה.

תודה והמשך יום שקט שאול.

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

• תוכן חדש...