Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון אני רוצה להגיד תודה לפורום שכל הדיונים בוא עזרו לי מאוד , על מה צריך לעשות ועל מה אסור לעשות וגם על איך לעשות.

אתמול רכשתי את האולטימייט ליקוויד ווקס לא יכולתי לחכות והתחלתי לעבוד עם החומר היום, אחרי שטיפה רגילה של הרכב עם סבון וייבוש התחלתי לעבוד עם הווקס על פי הוראות של הפורום וזאת התוצאה hajamyja.jpg

Using Tapatalk

פורסם

מצטער לקלקל את המסיבה, אבל מהתמונה ממש לא התרשמתי לגבי התוצאה.

תגדילו את התמונה ותסתכלו על החלק הקרוב יותר - יתכן והצילום לא חד, או שהתוצאה לא מרשימה.

צריך תמונות נוספות.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כן החלק הקרוב של התמונה נראה לא טוב,לדעתי בעיה בצילום.

פותח השרשור פנק אותנו בעוד תמונות.

סחטיין על המאמץ!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
מצטער לקלקל את המסיבה, אבל מהתמונה ממש לא התרשמתי לגבי התוצאה.

תגדילו את התמונה ותסתכלו על החלק הקרוב יותר - יתכן והצילום לא חד, או שהתוצאה לא מרשימה.

צריך תמונות נוספות.

אתה מתכוון שהצביעה לא מרשימה. כי זה כל מה שרואים פה.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

טוב הלכתי עכשיו לרכב והוא מלוכלך מאבק, (אני חונה ליד אתר בניה)

אז אין מה לצלם, בכל מקרה התוצאה הייתה ברק שלא היה קודם לכן.

Using Tapatalk

פורסם

השאלה כמה זמן יחזיק הברק הזה? להערכתי ולהערכת חברים נוספים בפורום, החגיגה לא תמשך הרבה זמן ואתה תידרש למריחה נוספת. בפעם הבאה קנה משהו טוב יותר.

פורסם

עוד חיסרון - באוטודיפו הווקס הזה עולה כ-150 ש"ח .

בכלל לא זול , כשאפשר לקנות במחיר הזה אוטם צבע של "מנזרנה" או קוליינט .

פורסם

לי אישית השרשור הזה נראה כמו פרסומת סמויה.

אין לי משהו נגד meguiars, להיפך, יש לי כמה וכמה חומרים שלהם שאני מאוד מרוצה מהם, אבל ספציפית, הווקס הזה לא עשה לי את זה מלבד הריח המטריף של הבננה (:

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...