Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אצלי ברכב (סיאט מי 2013) מאז ומתמיד המזגן לא הוציא אוויר מקפיא, לפעמים הוא פחות קר לפעמים הוא יותר קר, אבל אף פעם לא ברמה שאפשר לומר שהוא מקפיא.

יש את אותו הסיפור אצל אבא שלי בטויוטה פריוס 2008, גם מאז ומתמיד המצב שם כמו המצב אצלי.

אין חוסר גז בוודאות בשני הרכבים.

מה יכולה להיות הסיבה? איך אפשר לסדר את זה?

תודה.

פורסם

תיגש למוסך שיבדקו לך אולי המדחס לא טוב למרות שקשה לי להאמין שבשני רכבים בשנתונים האלה יש בעיה במדחס.

האם פילטר מזגן מוחלף בטיפולים?

פורסם

אם אתה אומר שזה קורה בשני רכבים שונים מאד.

אני חושב שהבעיה היא פסיכוסומטית.

כלומר, הכל בראש..

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

נסה להשתמש בשני הרכבים בסירקולציה פנימית עם AC בדרגה הקרה ביותר.

במידה ועדיין לא מספיק קר, תבקש להשוות עם רכב של חבר שטוען שהמזגן שלו "מקפיא"

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם (נערך)

מתי הוחלף מסנן מזגן? ואם הוחלף לאחרונה, האם יכול להיות שהורכב הפוך? האם בדקת עם מד טמפרטורה או משהו כזה?.

האם הרכב חונה בחניה מקורה או בצל או בשמש הישראלית הרותחת כשאתה טוען שהמזגן לא מקרר?.

אגב, גם צבע הריפודים משפיע על החום ברכב, רכב עם ריפודים ודיפונים בהירים מתחמם, אבל פחות מרכב עם ריפודים ודיפונים בצבע שחור.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם

עונה לכולם:

אצל אבא שלי נבדק הגז ונמצא במצב תקין, לא חסר. בנוגע לפילטר אני מאמין שהוחלף באחד הטיפולים אבל זה לא משנה כי המצב של המזגן זהה, גם כשהרכב היה חדש המזגן לא הוציא אוויר קר באמת. אצלי לא נראה לי שיש מה לבדוק מדחס כי זה רכב חדש.

סטוקר ליילי, לא נראה לי שזה פסיכוסומטי, אני מזהה גם רכבים אחרים שלא מוציאים אוויר קר, ולעומת זאת אני מזהה גם כאלה שכן מוציאים אוויר מקפיא.

קרבון פייבר, אני אבדוק עם תרמומטר.

נומד, לא צריך עד כדי כך :-) מספיק לי קצת יותר קר ממה שיש לי עכשיו.

יערי, ניסיתי גם סירקולציה פנימית וגם חיצונית, טמפ' תמיד על הכי קר.

איתמר, כמו שאמרתי אני לא זוכר מתי אצל אבא שלי הוחלף מסנן מזגן, אבל כשאבא שלי עשה בדיקה לפני מספר ימים אצל בחור שמתעסק בזה, נאמר לו שמצב הגז תקין והטמפ' של האוויר תקינה, אבל בכל זאת זה לא באמת מרגיש קר, זה רק מביא למצב "נעים" ברכב.

פורסם

טיפולון שיוכל לעזור: תשטוף בעדינות עם צינור גינה את הרדיאטור של המנוע ושל המזגן(בהנחה שיש).

יתכן שהצטבר הרבה אבק וזה יכול להשפיע על יכולת פינוי החום.

פורסם

לנו יש גם SEAT MII ואני אומר לך שבהשוואה ל-ספייס סטאר שבילתה אצלי מעל 6000 KM, המזגן של ה-MII פשוט תענוג.

המדחס עובד רצוף, ללא הפסקות {שוב ספייס סטאר}, והאוויר שיוצא הוא קר. בצהריים. באילת.

כפי שנאמר לך, מד טמפרטורה בתריס יציאת האוויר. אצלי הוא מראה, לאחר המתנה של כ-7 דקות, 6.7 מעלות. שוב, אילת, 2 בצהריים.

בצע את הבדיקה ודווח לנו.

פורסם

היי, אני לא חושב המסנן מזגן קשור לטמפרטורה של האוויר, הוא יותר קשור לעוצמה של האוורור.. ( כשהמסנן סתום הטמפרטורה נשארת אותה טמפרטורה אבל העוצמה של היצאת אוויר חלשה יותר) . אמרו לי שמזגן תקין מוציא בין 6-7 מעלות (זה לפחות מה שאמרו לי בבדיקת המזגן שלי). קח בחשבון שבאוטו כהה (אם הוא כהה) וכשהדשבורד רותח והרכב עם מנוע קטן, לוקח קצת יותר זמן לקרר את הרכב.

פורסם

אם מסנן המזגן סתום- למזגן יהיה קשה יותר לקרר את הרכב. מאז שהחלפתי מסנן מזגן ברכב של אישתי (יונדאי I20 שנת 2009) מרגישים כאילו מדובר במזגן של רכב אחר! לפני כן היית צריך להפעיל את המזגן כל הזמן על עצמה 4 מתוך 4 וגם אז לא היה יוצא מספיק קור ועכשיו גם שאתה מפעיל אותו בעצמה 2 מתוך 4- פשוט תענוג.

ישן מול חדש:

ghtnomdn40hq.jpg

פורסם

יכול להיות שהדבר קשור למשך הנסיעה. למזגן לוקח זמן להוריד את הטמפרטורה בסביבה וגם אצלי אני רואה שיש הבדל גדול בטמפרטורה בתא הנוסעים בין תחילת הנסיעה, לסופה. לנסיעות קצרות או מספר הנוסעים (גוף חי פולט חום כידוע לך) ישנה השפעה ישירה על היכולת וההשפעה של המזגן

• תוכן חדש...