Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

ברשותי רכב 107 של פיגו כמובן, ממודל דצמבר 11'.

עד כה ביצעתי את כל הטיפולים (עד 45,000 וכולל) במוסך מרכזי פיגו אמפר בנתניה (שם גם קניתי את הרכב).

לאחר שבטיפול הקודם מנהל המוסך ובעל המקום דיבר אלי בצורה נוראית החלטתי שאני לשם לא נכנס.

אני עומד כרגע בפני טיפול 60 אלף ורציתי לדעת:

1. האם אני יכול לבצע טיפול במוסך פיגו אחר (סוכנות משנה/מרכזי)

2. האם אפשרי לבצע טיפול בכל מוסך שהוא מורשה משרד התחבורה

השאלות נוגעות לדבר האחריות על הרכב (אחריות יצרן/יבואן).

במידה והתשובה ל-1 ו-2 היא כן, אשמח לקבל המלצה על מוסך מורשה עם מחירים הוגנים ושירות אמין באזור נתניה/חדרה.

תודה רבה לעוזרים.

• ספונסר פורום
פורסם

התשובה לשאלה 1 ו-2 היא כן :-D

אפשר לטפל בכל מוסך מורשה יבואן ולקבל אחריות בלי בעיה. זאת ועוד, החוק מאפשר לך לטפל בכל מוסך מורשה של משרד התחבורה (כלומר מוסך שיש לו רישיון לעבוד כמוסך במדינת ישראל), אך אז במקרה של תקלה במסגרת האחריות אתה תהיה זה שתצטרך להוכיח כי הטיפול בוצע על פי הוראות היצרן. לעומת זאת כשאתה מטפל במוסך מורשה, הכל מתועד כבר במחשב של היבואן וחובת ההוכחה על המוסך ולא עליך.

פורסם

תודה, מעניין החובת הוכחה עלי אני פוחד, מנהל המוסך אמר לי שאם אבחר לתקן את הרכב במוסך אחר כשאגיע לבקש טיפול במסגרת אחריות רוב הסיכויים שלא אקבל מענה בגלל שלא טיפלתי אצלו… זה כל כך מקומם שאתה כבול למוסך מרכזי שהמחירים שם כל כך גבוהים… אשמח להמלצות על מוסך מורשה פיגו באזור נתניה וחדרה. מעבר לכך אם יש פה בעלי מוסכים אשמח אם תוכלו לשלוח לי בפרטי הצעת מחיר לטיפולי 45+60 ל 107.

תודה מראש!

• ספונסר פורום
פורסם
עזרה' date=' שכחת להמליץ לבחור על מוסך! (מורשה)[/quote']

לא שכחתי, לצערי אינני מכיר מוסך מורשה פיג'ו טוב באזור שלו.

פורסם
התשובה לשאלה 1 ו-2 היא כן :-D

אפשר לטפל בכל מוסך מורשה יבואן ולקבל אחריות בלי בעיה. זאת ועוד, החוק מאפשר לך לטפל בכל מוסך מורשה של משרד התחבורה (כלומר מוסך שיש לו רישיון לעבוד כמוסך במדינת ישראל), אך אז במקרה של תקלה במסגרת האחריות אתה תהיה זה שתצטרך להוכיח כי הטיפול בוצע על פי הוראות היצרן. לעומת זאת כשאתה מטפל במוסך מורשה, הכל מתועד כבר במחשב של היבואן וחובת ההוכחה על המוסך ולא עליך.

אתה לא מדייק.

אם אמטפלים במוסך מורשה משרד התחבורה ומתעדים בקבלה את סוג הטיפול והחומרים, אז היבואן בעצמו צריך להוכיח שהטיפול לא היה נכון ופגם באחריות.

האם יש לאדם ממוצע חשק לקחת את הסיכון שבמלחמה הזו? ולבטל כנראה את נושא "אחריות של רצון טוב"? זה כבר עניין אישי.

אני העדפתי לטפל במוסך גבע בתל אביב אפילו שאינם מורשה יבואן בגלל שהם מומלצים פה בפורום ובבגלל שהם נתנו לי את האפשרות לעקוב מקרוב אחרי הטיפול ולבחור את השמן שהוחלף. (מה שלא יכולתי לעשות במורשה חבואן שנמצא ליד).

פורסם

תודה, אני כנראה אבחר במוסך שהייתי מטפל בו ברכב הישן שלי, מוסך מורשה משרד התחבורה, בהצעת המחיר מדובר על 500+- לטיפול 45 ו 600+- לטיפול 60. שזה ב 400+- זול ממוסך מורשה יבואן (חדרה) ומנתניה שלשם לא אכנס ולא ממליץ לאף אחד להיכנס!!!

• תוכן חדש...