Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

פתחתי שרשור לפני חודש לגבי קומפוננטים ועכשיו חזרתי עם קצת יותר ידע.

חבר שלי מביא לי מגבר של rockford דגם: p600x4.

שאלה ראשונה שלי היא מה ההבדל בין p600x4 ל-p1000x5. חוץ מהנתונים היבשים של 4 ערוצים מול 5 ו-600w מול 1000w?

שמעתי את הקומפוננט morel hybrid ovation 602 והוא מעולה, הבעיה היא שהסגנון מוזיקה שאני שומע בעיקר הוא רוק שכמובן מלווה אליו הרבה גיטרות, כאשר היה קטע של דיסטורשן והרבה תופים בליווי קטע ווקאלי היה נראה שהמיד לא סוחב והטוויטר הולך לאיבוד. אני לא יודע אם זה בעיה של הרמקולים או של כיוונים. דעתכם?

ראיתי בפורום מכירה שיש בחור שמוכר phd fb 6.1 pro. לצערי לא מצאתי מקום שמוכר אותם או שאפשר לשמוע אותם. מה חוות דעתכם עליהם בהשוואה למוראל? והאם הם יסחבו קטעי רוק גסים?

שמעתי גם סט של hybrid audio legatia v וגם סט של legatia iv. שניהם נשמעו לי מעולים ורציתי לדעת מה המחירים שלהם בארץ? לא מצאתי יבואן שלהם.

לכל הסטים שרשמתי, המגברים שרשמתי למעלה יתנו להם את הכוח שהם צריכים?

אני יודע שהתקנה של מגבר + קומפוננט יעלה באזור 800-1000 שקלים. אין לי בעיה לתת סכום של 1800-2000 לזוג קומפוננט.

לצערי כרגע אני נשאר עם ה-hu שמגיע עם הרכב. זה רכב פורד פיאסטה 2014 שהחליפו לה את המערכת המקורית למערכת מולטימדיה, תסלחו לי אבל אין לי מושג של איזה יצרן ודגם. אני יודע שזה ישפיע על השמע אבל לאט לאט גם את זה אני אחליף לאחר המגבר והרמקולים.

חשוב לי להדגיש כי אני לא מחפש מערכת שתפוצץ את השכונה, יותר חשוב לי זה ה-sq, שאני אשמע את המפרט של הכלי נגינה בצורה הכי טובה שאפשר {ביחס לכסף כמובן}, שהקטעי דיסטורשן לא יעוותו לי את האוזניים והווקאליות תהיה צלולה ככל האפשר.

אודה מאוד לעזרתכם,

עריכה אחרונה על ידי אוהד זכי

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

עושה רושם ש- p600x4

P500X1bd+

----------

= p1000x5 מדובר בשני מגברים בשאסי אחד

היייברד 602 הוא סט מעולה למחירו ,אבל אתה מדבר על קטעים שהם יותר מזכירים רוק כבד \מטאל

הייתי עושה בחירה אחרת ,וכן מדובר באופי של הסט.

PHD חברה איטלקית ותיקה ,ניתן להביא את הסט הנ"ל מאיביי איטליה ב-165-199 יורו

מדובר בסט ברמה גבוהה שלהם ,בתחילת שנות ה 2000 היה ניסיון להביא אותם לארץ

וישבתי ברכב תצוגה שלהם לא התלהבתי ,אני לא יודע להגיד לך כמה הם התקדמו מאז.

הלגטיה \לגטיה פרו הם סדרות העילית של הייבירד אודיו אתה תצתרך להיות יותר ספציפי

הרכיבים הנ"ל לא נימכרים כסט אלא כבודדים ואם אתה רוצה אתה יכול לרכוש גם קרוס פסיבי יעודי

אני מאוד אוהב את הרכיבים של החברה הנ"ל מאוד מתאימים לרוק \רוק כבד \מטאל.

כסט סדרת הלגטיה תעלה לך משמעותית יותר ממורל הייבירד 602 בערך כפול.

הסט המתחרה להייבירד בתקציב הוא ההייבירד אודיו קלארוס {סידרה מיתחת ללגטיה}

סט מעולה שנימכר במחיר של 1500 שח ע"י יבואן הייבירד אודיו בישראל שהוא גם חבר פורום העונה לשם elik0

המגברים הנ"ל מסידרת הפאנצ הם מגברים אנדרייטד הם מעשית חזקים יותר מהמוצהר

וכן הם יכולים להגביר ללא בעיות את הסטים הנ"ל.

פורסם

טוב אז ככה...

סוף סוף פיצחתי את סוגיית ה-hu שיש לי ברכב. roadrover es-7043navi. אין לי מושג מה הנתונים שלו או מה היציאות שלו ומה הוא יכול לספק לי.

אם מישהו יוכל לתת לי את המידע הזה אני אשמח מאוד, חיפשתי בגוגל אך ללא הצלחה.

בקשר למגבר של rockford ככל הנראה אני אלך עליו. שמעתי הרבה המלצות בעיקר מחברים שיש להם אותו.

בקשר ללגטיה/קלרוס, יש אפשרות לקנות לדוגמא טוויטר של סדרת לגטיה, מיד של סדרת קלרוס עם קרוס של סדרת לגטיה פרו?

סליחה שאני סקפטי אבל שלחתי מייל לחבר'ה של הייבריד אודיו והם אמרו שאין יבואן רשמי בישראל.

elik0 הוא יבואן או שהוא מביא פרללי מאיביי או ישירות מהייבריד אודיו ומוכר פה בארץ?

אני גם אשמח להמלצות על הרכיבים שלהם ואם הם באמת טובים כמו שאתם אומרים וכמו ששמעתי {כי מה ששמעתי זה סדרה ממש טובה שלהם עם הגברה שלצערי לא תהיה לי ברכב} אז אין לי בעיה להוסיף עוד 500-1000 שקל בכדי לשדרג את המערכת.

פורסם

קודם כל לגבי אליקו - למיטב ידיעתי הוא כבר הפסיק לייבא אותם אבל נשאר לו עוד מלאי אחרון של מספר סטים בודדים - בעיקר סדרת הכניסה אימג'ן עד כמה שזכור לי.

הוא מוכר אותם במכירים שלהם עוד לפני שHAT הוסיפו עוד סדרות ועדכנו מחירים לגבוהים יותר ולכן אם אתה פונה אליו ויש לו מלאי שמתאים לך - תחטוף! אתה לא תוכל לקנות אותם זול יותר בחו"ל וזה עוד לפני שאני מכניס לסיפור משלוח ומיסים.

לגבי עד כמה HAT טובים - מנסיון ארוך טווח איתם של כמעט שש שנים - הם מעולים!

רמקולים פשוט מדהימים שיכולים לתת לך מצד אחד את העומק ואת החום ומצד שני את הפירוט והחדות הבלתי מתפשרים שלהם.

ברמת הפירוט - הL1R2 שלהם הוא עד היום אחד הטוויטרים היותר נקיים ומפורטים שיצא לי לשמוע - מכרתי אותם לא מזמן דרך אגב.

לי נשאר הL4SE שלי (לא מורכב ברכב) והL8V1 שלהם חדשים שלא יצא לי להשתמש בהם מעולם עדיין - מוצעים למכירה

וגם רועי FASTGT מוכר כמה רכיבים שלהם אם אני זוכר נכון.

את הL3SE אני שומר למשמורת ולא מוכן למכור אותם.

הL6 כרגע מורכבים ברכב שלי והם מהווים בעצם מידבאסים לסט שני חלקים - הם פשוט אכזריים אנסח זאת כך.

עריכה - לגבי הרוד-רובר - מנסיון אררררוווך טווח

יציאות המגברים שלו איכותיות סה"כ - מוציא אות נקיה - זה בעצם מוצר מבוסס CARPC - יציאות המגברים שלו אם אני זוכר נכון הן 2V מתח מוצא.

אבל האמינות של המוצר לא משהו מזהיר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בקשר ל-hu, ממש תודה. לא ציפיתי שלמוצר תהיה אמינות גבוהה, בסופו של דבר זה משהו שקיבלתי מתנה עם הרכב אבל הרגעת אותי שהיציאות שלו איכותיות.

שלחתי הודעה לאליקו, בתקווה שיענה במהרה.

ל-lanosforce, מה יש אצלך שהוא חדש בקופסא שאתה מוכן למכור? {כן יש לי דפקה, קשה לי לקנות משומש}.

ואני כמובן אדבר גם עם רועי ואבדוק מה הוא מציע למכירה.

הבחור מהייבריד אודיו בארה"ב שלח לי מייל עם כל הרכיבים שלהם והוא רשם גם שהוא ישלח לי לישראל בעלות כמובן. במידה ולא יהיה משהו בנמצא אצלך או אצל רועי אני אבדוק אצלו. הסטים שלהם לפי איך שנשמעו לי היו ממש איכותיים, שווה לשלם עוד כמה מאות שקלים בשביל השקט הנפשי.

פורסם

PHD חברה איטלקית ותיקה ,ניתן להביא את הסט הנ"ל מאיביי איטליה ב-165-199 יורו

מדובר בסט ברמה גבוהה שלהם ,בתחילת שנות ה 2000 היה ניסיון להביא אותם לארץ

וישבתי ברכב תצוגה שלהם לא התלהבתי ,אני לא יודע להגיד לך כמה הם התקדמו מאז.

אי אפשר להזמין מאיטליה,שאני רציתי להזמין אף מוכר לא הסכים לשלוח לארץ.

בסוף הזמנתי מהמוכר בסלובקיה.

ותוסיף על זה מכס...חבילה בגודל הזה לא תצליח להתחמק.

חשבתי שאני יזמין סט זול וטוב אבל עם המכס זה יצא פחות כדאי.וגם אחי הסתום הזה בסוף לא רוצה את המערכת:snipersmi

בשיפוצים...

פורסם

כמובן שננעלתי על הרכיבים של הייבריד אודיו, הגניבו לי את הצורה כאשר שמעתי אותם.

אבל מה עושים כאשר לאף אחד מחברי הפורום פה אין את הרכיב שאני רוצה? ממשיכים לחפש בארץ או מזמינים מחו"ל?

כמה לוקחים מכס/מע"מ על דברים כאלה?

פורסם

המס הכולל שתשלם על מוצרים כאלה הוא 35% מעלות המוצר.

עלות המשלוח אינה כלולה בחישוב.

קח גם בחשבון שהמשלוח לעיתים יכול להגיע לסכום גבוה עקב הגודל והמשקל של החבילה.

אם אתה מחליט ללכת על HAT ולהזמין מחול, ייתכן מאוד שתצטרך להכפיל את התקציב שלך ואף יותר.

יהיה לך יותר משתלם לקנות סט משומש\חדש במצב טוב בארץ.

יצא לך להגיע למפגשי האודיו ולשמוע סטים שונים?

במידה ולא, מומלץ מאוד..

פורסם

שמעתי את הסטים, לא את כולם כמובן אבל שמעתי חלק מהרכיבים שלהם ועדיין לא ננעלתי איזה רכיבים בדיוק אני רוצה ברכב שלי.

שמעתי את ה-L1 PRO שהוא טוויטר ממש טוב, הפירוט צלילים שלו שבר אותי. L1V2 כנ"ל אבל משהו בו היה חסר לי. יכול להיות שזה עניין של כיוונים.

L6V2 ממש אהבתי אותו, מיד חזק ואיכותי ויכול להוציא באסים מעולים ועמוקים {לא כמו סאב כמובן אבל אני לא צריך יותר מזה}.

ואת הסט C61-2 שהיה ממש נחמד אבל ללא איטום נכון, הדלת השמיעה רעשים והרבה את הסאונד.

לכן אני משגע הרבה אנשים פה, גם בשביל להתנסות וגם בשביל הידע. אני לא אצליח לשמוע את כל הרכיבים וגם אם כן ההגברה לא תהיה אותו הדבר והתוצאה לעולם לא תהיה זהה.

ואני חוזר ואומר, אני לא רוצה לפוצץ את השכונה אבל מה שאני כן רוצה זה איכות סאונד טובה ולשמוע את כל הפרטים בשיר ולא שבקטע רוק שהוא קצת מאסיבי כל השיר ישמע כאילו הוא הולך לאיבוד.

ובשביל זה אין לי בעיה להוסיף עוד כמה מאות שקלים.

• תוכן חדש...