Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אימי התחדשה במאזדה 2 והם רוצים להתקין מערכת מולטימדיה כל יכול כזאתי...

עכשיו בדקתי מחירים בארץ, ובאותה נשימה בדקתי מערכות בחו"ל. מצאתי את זה: http://www.happyshoppinglife.com/mazda-2-android-autoradio-dvd-gps-multimedia-digital-tv-wifi-3g-p-1429.html

http://www.happyshoppinglife.com/android-40-car-dvd-player-for-mazda-2-gps-navigation-wifi-3g-p-1428.html

עכשיו השאלה היא האם זה בטוח שאקנה משם מבחינת תדרים וכל הדברים האלה? האם שקט יותר לקנות בארץ?

תודה!

פורסם

תדרי הרדיו פחות צריכים להטריד אותך (רשום Worldwide, כך שקפיצות התדרים כנראה מתאימות - קפיצות של 0.1Mhz), מאשר אמינות לאורך זמן של מוצר סיני עלום שם - בצע חיפוש בנידון.

תן בבקשה תקציב ריאלי מבחינתכם ודרישות מדוייקות.

פורסם

כן...חששתי מעניין הסיניות. אממ.. דרישות? לא צריך משהו מפוצץ, אבל כן שיהיה בו waze, וכל השאר כבר קיימים בוודאות(דיבורית, מצלמה וכו'). בעיקר הדגש הוא על הבטיחות, לא על מוזיקה סרטים וכו'...

תקציב? אני מאמין שהיה נחמד לחסוך ממוצר סיני אבל לא לחסוך באמינות, אז תגיד שהמוצר יעלה עד 2500 משהו כזה? עדיף גם פחות...

פורסם

שאני לא היחיד פה בפורום :wink:

יש מערכות דאבל דין של פיוניר שתומכות בהקרנת תצוגת הפלאפון על המסך, ובדגמים מסויימים (בדר"כ אייפונים למיניהם) גם לאפשר שליטה דרך המערכת.

אגב, בקישורים שצירפת קודם אומנם יש הרחבת SIM (שנחוצה אם אתה רוצה להתקין WAZE על המערכת עצמה) אבל לא ברור איזו מערכת הפעלה הם כוללים מאחר ורשומים שם גם אנדרואיד וגם ווינדוס 6.0CE.

פורסם

רשום שם אנדרואיד 4.0, וואלה לא ראיתי ווינדוס. אממ...אז אתה אומר שעדיף את ההקרנה והחברה הטובה מאשר הסינים..

טוב אבדוק.

פורסם

זה הקונפליקט המדובר:

1.jpg

אני רק אומר לבחון אפשרויות עם פוטנציאל איכות ושירות (למקרה מימוש אחריות) קצת יותר טובים.

איזה מכשיר טלפון יש ברשות אימך כרגע?

• תוכן חדש...