Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת משחת ידיים בשם PASTA LAVAMANI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב,

בסופ"ש הזה נתקלתי בדלי עם משחה בשם PASTA LAVAMANI. הדלי היה לבן עם ציור של רכב עליו, שכן זה מיועד למוסכים/תעשייה וכו'.

המשחה מיותר לציין הייתה פשוט מדהימה והסירה את כל הלכלוך של הידיים מהחלפת הבלמים/רפידות ובכלל שמן והתעסקות עם הרכב.

נכנסתי לאינטרנט לחפש והגעתי לאתר של חברת WOLF האיטלקית שהם לפי מה שהבנתי היצרנים של זה, אבל לא מצאתי את הדלי עם הציור שראיתי אבל ממה שהבנתי זאת משחה מעולה אבל הם מייצרים כמה סוגים עבור כל סוג תעשיה ( כימית וכו' ).

אני מודע וראיתי במקום גם כן את המשחה לידיים של חברת WURTH הגרמנית לדעתי במיכל לחיץ עם הכיתוב " משחת ידיים " ונאמר לי שזה עולה באיזור ה 80 ש"ח. 4 ליטר אם אני לא טועה? ( לרכוש עם הדיספנסר שהבנתי שלא מגיע עם האריזה הזאת? )

למרות שנתקלתי בדלי עם משחת ידיים למכירה של 1KG ב 45 שקלים פה ושם באינטרנט.

http://www.rglogis.com/#!product/zoom1vt/1316860151/wurth-hand-pro-cleaner

אשמח לרכוש את אחת מהן, השאלה איפה מומלץ או אפילו דרך האינטרנט או דרך מקומות שאתם מכירים.

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

מניסיוני הרב עם וירט, בנוסף לזה שהיא ממש מנקה כמו שצריך היא גם לא הורסת את עור הידיים

עם ניסיון של כמה משחות מחברות אחרות לא מצאתי תחליף ראוי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

~

אני זוכר היטב את תחושת הגילוי המרענן כשהתחלתי לעבוד במפעל דפוס (עם ידיים מלאות בדיו וגריז כל יום) ונתקלתי לראשונה ב-Fast Orange, או "סבון גרגירים" בלשון העם. נראה היה כי הוא עושה פלאים.

Pasta Lavamani זה לא שם מותג אלא פשוט "משחה לניקוי ידיים" באיטלקית. אותה ומוצרים נוספים כמוה מוכרים בכל טמבוריה גדולה (כמו צלח באור יהודה) או חברה לאספקה טכנית למוסכים. הדרך הכי פשוטה לוודא שאתה אכן מקבל את המוצר המדובר ולא תחליף כלשהו הוא לגשת לאותו מקום בו נתקלת בזה ולשאול לשם הספק.

לי אישית היה נסיון טוב עם Fast Orange שגם היה עדין יחסית לעור הידיים בשימוש תכוף ולא חייב קרם לחות בנוסף (עם רוב המוצרים בתחום זה מומלץ כשמשתמשים בהם הרבה). עם זאת, כשבאתי לחפשו בחנויות נתנו לי כל פעם תחליפים למיניהם ואפילו המוכרים עצמם לא ידעו מה ההבדל. מומלץ אם כך למצוא את שם היבואן, להרים אליו טלפון ולשאול היכן ניתן לקנות באזור שלך. אפשר אפילו לחפש באתר היצרן, בד"כ יש שם את שמות המפיצים האזוריים לפי מדינה.

פורסם

ניסיתי גם את WURTH הסבון גרגירים " משחת ידיים " ובהחלט זה חומר מעולה וריח מצויין, הבנתי גם מכמה מקורות שהחברה מעולה מן הסתם וגם החומר.

היכן ניתן להשיג את הבקבוק של ה 4 ליטר + המשאבה ( דיספנסר ) ? כיוון שזה מגיע עם פקק מוברג שניתן לעשות שימוש ללא משאבה.

ה 4 ליטר עולה באתר היצרן שממנו ניתן להזמין רק משום מה לא נותן לי לשלוח לישראל ( למרות שאפשר לבחור את ישראל ) עולה בסה"כ 27$.

האם מישהו מכיר מקום אמין, איכותי ללא חיקויים לחומר הזה? אשמח להכוונה.

• תוכן חדש...