Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מסעדה בסיסית פלוס,עדיף לחפש מקום אחר עם מנות יותר רציניות.

לגבי פלצנות - ראש פינה נחשבת בעיני אנשים מסוימים לשלוחה הצפונית של סביון\כפר שמריהו\רשפון\שאר מקומות "טחונים" - יעבור להם :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ממליץ לשקול שוב את עיניין הקיאקים,הייתי לפני שבוע בצפון בטיול טרקטורונים שהומר לכזה לאחר שקיבלנו המלצות לזנוח את הקיאקים,לאחר שראיתי בעיניים את הזרימה באזור כפר בלום ואת עכירות המים גם באזור גדות,אמליץ לך לרדת מה קיאקים.

לגבי מסעדה,דוריס לא רעה,תגיעו עם קיבה ריקה ותעמיסו בשר,המחירים לא מהזולים ביותר אך גם לא בקצה העליון של הסקלה

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

+ 1 לדוריס.

היתי שם לפני חודש בערך, העסקית שווה ביותר.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

יניב, הזמנתי כרטיסים כבר וזה תקף לחודשיים. כך שנראה לי שעדיף נלך עכשיו ולא באוגוסט-ספטמבר.

לגבי מסעדה, סגרנו בדוריס. נעדכן מחר איך היה.

משכנתא זה קל

פורסם

אמנם ההמלצה כבר לא רלבנטית, אבל בפסח היינו בראש פינה ובדרך לשם עצרנו בחוות התבלינים בגלבוע והיה מאוד טעים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
אמנם ההמלצה כבר לא רלבנטית, אבל בפסח היינו בראש פינה ובדרך לשם עצרנו בחוות התבלינים בגלבוע והיה מאוד טעים.

חוות התבלינים אכן מאד מומלצת,גם לארוחות בוקר וגם בכללי.

אני מקווה שניצלת את ההזדמנות וטיפסת בדרך נוף גלבוע,אחלה כביש עם תצפית נוף מרהיבה לעמק הפרוס למטה..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

אז ככה,

נתחיל מהקיאקים, זרימה אולי אין, אבל לא מתחככים בקרקעית. סה"כ היה נחמד, והמסלול התארך בגלל שינוי התוואי, אז סה"כ לא התאכזבנו. בטח לא סיפורי הזוועה בעיתונות.

הגענו לדוריס,

סה"כ היה טוב מאוד. אך לא התעלה מעבר למסעדות אחרות שיצא לי להיות בהן. בטח לא "הסטייק הכי טוב!!!11" כמו שכולם טוענים. מחירים מפתיעים ושירות טוב.

לקנח נסענו לג'עוני, מקום מקסים עם אווירה 10. אחלה קינוחים. אבל לא מקום לאכול בו צהריים, ולכן שמחנו שלא בחרנו לאכול שם. משחקי החשיבה זה רעיון אדיר.

זהו,

פעם הבאה ננסה את שירי ביסטרו (פינה בראש).

משכנתא זה קל

פורסם

חבל שראיתי את הדיון רק עכשיו.. בתור אחד מנציגי הצפוניים (ואני מדבר על צפונית לראש פינה) פינה בראש ללא ספק המסעדה הכי טובה בראש פינה לדעתי. באיזה קייקים היית? אני עובד בכפר בלום קצת בזמן הפנוי מהלימודים

פורסם
משחקי החשיבה זה רעיון אדיר.

"פטנט" שלהם :) נהוג שם שנים (נדמה לי מאז קום העסק)

אכן מקום לנשנושים\ארוחה קלה,אין שם מנות כבדות (יש כאלה שאוהבים ככה)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...