Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי אופל קורסה מהעבודה ויש בא מערכת מקורית שלא תומכת אפילו בMP3 אלא רק בדיסקים רגילים ואין AUX

חשבתי על רעיון פשוט בתקציב מינימאלי,

לקנות מגבר 12V:

http://www.aliexpress.com/item/Lepai-Mini-HiFi-20Wx2-Tripath-TA2020-T-AMP-Power-Amplifier-UK-Adapter-converter/927880581.html

לחבר אותו ישירות לחשמל של המצית, ולרמקולים של הרכב, בלי לשנות משהו במערת המקורית.

מה דעתכם על הרעיון? זה יהיה אפשרי לחבר מגבר כזה לרכב?

תודה

פורסם
לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

לפי הוידאו שהוסיפו פה בתגובה זה נראה שהמגבר מחזיק את הרמקולים,אבל תזכור שזה מגבר סטריאו, לזוג רמקולים בלבד ולא לארבע,ככה שתהיה חייב לחבר אותם רק לאחוריים או רק לקדמיים, ובנוסף אתה צריך להעביר את זוג הרמקולים שתרצה לחבר אליהם את המגבר (האחוריים או הקדמיים) דרך מפסק כדי שלא תגרום נזק לרדיו דיסק המקורי ברכב.זה אפשרי אבל לא מושלם, אז לפי דעתי עדיף לך לשים איזה משדר FM כדי ליצור כניסת AUX, לא הכי איכותי אבל יעבוד. http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=1428288579&sog=t-soundaccessories או זה http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=1366589926&sog=c-mp3accessories

פורסם

לא הבנתי למה מפסק לרמקולים? את הרמקולים שהוא מחבר למגבר החיצוני הזה הוא מנתק לגמריי מהHU.

משדר MP3 - לי באופן אישי יש ניסיון מאוד לא טוב עם ה"צעצועים" האלו.

פורסם
לא הבנתי למה מפסק לרמקולים? את הרמקולים שהוא מחבר למגבר החיצוני הזה הוא מנתק לגמריי מהHU.

משדר MP3 - לי באופן אישי יש ניסיון מאוד לא טוב עם ה"צעצועים" האלו.

הוא כותב שהוא לא רוצה לשנות משהו במערכת המקורית,זאת אומרת שהוא רוצה להשתמש גם ברדיו דיסק המקורי של הרכב בזמן האזנה לרדיו,אז חייב לשים מפסק שיפריד ביו היציאה של המגבר הנוסף ליציאה של המגבר של הרדיו דיסק.
פורסם

תודה על התגובות,

משדרי FM ניסיתי, האיכות היא נוראית.

מתאמי

Yatour/CD2AUX חיפשתי ולא מצאתי משהו שמתאים לקורסה, אם מישהו יודע שקיים כזה דבר אני ישמח לשמוע

ולכן חשבתי פשוט להתקין את המגבר הנ"ל בנוסף למערכת המקורית ואכן אני מתכוון לשים מפסק על הרמקולים, מישהוא יודע איפה אפשר למצוא מתג\מספק שיוכל לשנות את מצב החיבור של הרמקולים? הכוונה שזה לא יהיה מפסק שמנתק ומחבר אלא מתג שכשלוחצים עליו הוא מעביר את החיבור בין הרדיו המקורי למגבר.

דבר שני, המגבר אומנם מיועד להגברה של 2 רמקולים בלבד, אבל אפשר לחבר את הקדמי והאחורי לאותה יציאה לרמקולים, אומנם קצת פחות יעיל ואיכותי אבל אמור לעבוד.

הזמנתי את המגבר, כשהוא יגיע אני יעבוד על זה, מקווה שזה יעבוד טוב.

אם למישהו יש עוד עצות או דברים שאני צריך לקחת בחשבון אני ישמח לשמוע.

• תוכן חדש...