Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות מכונת שטיפה ביתית אשמח לשמוע המלצות ממי שיש לו או שהתנסה בדגם כזה או אחר.

תודה.

פורסם

אני הלכתי על הדגם הפשוט יחסית של קרשר 2.120 וזה מספיק ביותר לאוטו אבל החיסרון היחידי הזה האורך של הצינור שהוא קצר(מוכרים באייבי ב250 שקל צינור 10 מטר)וצריך להזיז את המוכנה כל פעם.

פורסם

תלך על הדגם הכי זול של קרשר, אין צורך במשהו יותר מזה לרכב.

רק לרכוש צינור ארוך יותר אם זה מפריע לך ואתה מסודר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אריק, תיידע את הבחור שהדגם של ה K2.100 מה שאתה מציע לו, שעולה 399 ש"ח בוואלהשופס

מגיע ללא זרוע טורבו וללא זרוע התזה אשר מוציאה את המים בצורת מניפה שמפזרת את הלחץ(מה שמומלץ מאוד לשטוף איתו את הרכב מאשר זרם אחיד).

שלומי, הדגם של ה K2.120 עולה בתוספת של עוד כ-220 ש"ח ואיתו אתה מקבל גם צינור 4 מ' במקום 3 מ' בהשוואה לדגם הקודם.

תעשה את החושבים שלך מה אתה מעדיף, אני לפי דעתי הרבה יותר מומלץ לקחת את ה K2.120 מבחינת איבזור(יש לציין ששניהם מספקים אותו לחץ, 100 באר).

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

פורסם

זו אותה מכונה עם אביזרים שונים.

שאני קניתי את הk2.100 היא הגיעה עם זרוע טורבו וצינור של 4 מטר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תודה על העזרה.

האמת ראיתי כמה דגמים של חברה איטלקית שנקראת Lavor דגם שנקרא wave hr135 עם לחץ 135 בר, צינור 6מ' מברשת מסתובבת, זרוע טורבו וזרוע רגילה.

על פניו, נראה שווה אבל השאלה היא אם מישהו מכיר את החברה או את הדגם הנ"ל.

פורסם
אני הלכתי על הדגם הפשוט יחסית של קרשר 2.120 וזה מספיק ביותר לאוטו אבל החיסרון היחידי הזה האורך של הצינור שהוא קצר(מוכרים באייבי ב250 שקל צינור 10 מטר)וצריך להזיז את המוכנה כל פעם.

איפה ראית שמוכרים צינור 10 מטר ב 250?

אריק, תיידע את הבחור שהדגם של ה K2.100 מה שאתה מציע לו, שעולה 399 ש"ח בוואלהשופס

מגיע ללא זרוע טורבו וללא זרוע התזה אשר מוציאה את המים בצורת מניפה שמפזרת את הלחץ(מה שמומלץ מאוד לשטוף איתו את הרכב מאשר זרם אחיד).

שלומי, הדגם של ה K2.120 עולה בתוספת של עוד כ-220 ש"ח ואיתו אתה מקבל גם צינור 4 מ' במקום 3 מ' בהשוואה לדגם הקודם.

תעשה את החושבים שלך מה אתה מעדיף, אני לפי דעתי הרבה יותר מומלץ לקחת את ה K2.120 מבחינת איבזור(יש לציין ששניהם מספקים אותו לחץ, 100 באר).

ה K2.100 כן מגיעה עם זרוע טורבו בוואלה.

פורסם (נערך)

השאלה היא האם הצינור הזה טוב, לא הייתי רוצה שצינור כזה יתפוצץ עלי מהלחץ הגבוה.

אפשר לקנות באמזון צינור מקורי צריך לבדוק מה העלות של המשלוח.

ואם כבר קונים צינור לא מקורי, לאותו מוכר יש צינור 12 מטר קומפלט, לא הארכה במחיר דומה.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
תודה על העזרה.

האמת ראיתי כמה דגמים של חברה איטלקית שנקראת Lavor דגם שנקרא wave hr135 עם לחץ 135 בר, צינור 6מ' מברשת מסתובבת, זרוע טורבו וזרוע רגילה.

על פניו, נראה שווה אבל השאלה היא אם מישהו מכיר את החברה או את הדגם הנ"ל.

חברה איטלקית, גם טובה מאוד, לי יש 120 בר של לבור, והצלחתי להשיג צינור של 6 מטר, במקום ה 4 מטר שהיה לי, המכונה שלי מצויינת ומספיקה ביותר לשטיפת רכבים, אמינה מאוד גם, לא היו שוב בעיות איתה עד עכשיו, ויש לי אותה משהו כמו 7 חודשים, ואני שוטף איתה את הרכב פעם בשבוע, שבועיים.

פורסם
אני לא בטוח שצינור ארוך עדיף על הצינור המקורי+ מאריך.

חבל שכל מה שיש למוכר הזה להציע לא מקורי.

שמדובר בלחץ גבוה תמיד עדיף צינור אחד שלם מאשר 2 עם חיבור באמצע.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...