Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע, אני מת על הסקירות שלך. כתיבה יפה ולעניין.

כל מה שנשאר להגיד זה תתחדש, סע בכיף שלך, ואל תשכח לדווח על צריכת הדלק.

אה כן, החתימה שלך צריכה עדכון :p

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תגובות 402
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

את האמת עדי,היא נראית באמת טוב בצבע הזה אני לא מצטער.

אממ היה לי שחור,בפיאט גם צבע שכול אבק רואים וישר מתלכלך,אין מה לעשות,כול שבוע שטיפה ופעם ואוטם פעם ב3-4 חודשים.

לגבי השמש,אני מאמין שעד שהוא יתחיל לדהות אני כבר אקנה איזה ספייס סטאר 3

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן, כל הכבוד על ההשקעה.

שמתי לב שלספייס סטאר יש מומנט דומה מאד לפנדה שלך (הפרש של 0.4 קג"מ לטובת היפנית), אלא שהוא מוגש ב-1000 סל"ד יותר. ההספק פחות חשוב בתנועה עירונית טיפוסית וגם אז מדובר בהפרש קטן. איך אתה ואחרים מסבירים את העובדה שעם משקל דומה לפנדה, המיצובישי מרגישה לך "הרבה הרבה יותר חזקה" כפי שנאמר בסרטון?

:idea:
פורסם

בלל התיבה הרציפה.

כל מנוע עם מעט מומנט בסלד נמוך -אבל- עם גיר נכון, יכול לתת ביצועים טובים.

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
את האמת עדי,היא נראית באמת טוב בצבע הזה אני לא מצטער.

אממ היה לי שחור,בפיאט גם צבע שכול אבק רואים וישר מתלכלך,אין מה לעשות,כול שבוע שטיפה ופעם ואוטם פעם ב3-4 חודשים.

לגבי השמש,אני מאמין שעד שהוא יתחיל לדהות אני כבר אקנה איזה ספייס סטאר 3

בהחלט, ואת האמת עם ההתמדה שלך אני בטוח שהרכב יראה פגז למשך זמן רב עד שתמכור אותו, תתחדש !!

פורסם

יוליאן, תחחדש!

תודה על הסקירה המושקעת.

למה אם כן ה-CVT לא נפוץ יותר ברכבים עירוניים? הוא יקר?

היו לכך מגוון סיבות בעבר, אבל בשנים האחרונות יצרנים יפניים "הולכים חזק" בכיוון גיר CVT והוא מופיע ביותר ויותר דגמים חדשים שלהם, קטנים וגדולים.

סיבות לתפוצה נומוכה של גיר CVT מהעבר הלא רחוק:

- בעייות אמינות במהדורות ראשונות.

- חוסר יכולת להתמודד עם הספק ומומנט גבוה. כלומר אי אפשר היה להתמש באותו גרי עבור רכב מיני ועבור רכב גדול יותר. היה צריך לפתח שני גירים שונים וזה פחות משלתם ליצרן.

- חוסר יכולת לעמוד בעומס גבוה לאורך זמן ממושך.

- תחושה "מוזרה" בנהיגה, אותה לקוחות אירופאיים שבאים מגיר ידני לא אוהבים.

- קצת פחות חסכוני בדלק לעומת גיר רובוטי, כיוון שעדיין יש ב CVT ממיר מומנט וחלק מסויים של אנרגיה מתבזבז בזינוק מהמקום, כמו בגיר פלטנרי.

פורסם

סקירה נהדרת!

בדיוק כשרציתי שתעלה תמונה של תא המטען והבאת אותה בסיקור ווידאו.

כל הכבוד.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

הפתעת לגמרי!!

תתחדש,נראת מעולה.אני אמנם לא חובב גדול של אדום אבל מחמיא לה מאוד.

סע בדרכים טובות!

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
יוליאן, כל הכבוד על ההשקעה.

שמתי לב שלספייס סטאר יש מומנט דומה מאד לפנדה שלך (הפרש של 0.4 קג"מ לטובת היפנית), אלא שהוא מוגש ב-1000 סל"ד יותר. ההספק פחות חשוב בתנועה עירונית טיפוסית וגם אז מדובר בהפרש קטן. איך אתה ואחרים מסבירים את העובדה שעם משקל דומה לפנדה, המיצובישי מרגישה לך "הרבה הרבה יותר חזקה" כפי שנאמר בסרטון?

זאת לא הרק ההרגשה אלא בפועל היא ממש יותר חזקה,כבר עם הלחיצה הראשונה אז רואה שהרכב מגיב מהר יותר,וגם בעליות הפנדה פשוט לא יכלה לנסוע ככה,כדי לנסוע 105 בעליה הייתי צריך כניראה להגיע קרוב לאזור הקו האדום פה הספייס לא התרגשה יותר מידי,הייתי המום,איך סך הכול 11 כס משפיעים.

תודה לכולם על התגובות,כיף לשמוע שאהבתם את הוידיאו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קנית בדיוק בעונת האבטיחים. מה שאומר שאתה יכול לצלם סמלון חדש.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

תתחדש. מברוק!

תחילה גם אני חשבתי לקנות רכב חדש ניילון בטווח המחירים הזה. אולם התאכזבתי מהמיני הקטנות.. אבל הספייס סטאר בהחלט הייתה הראשונה שהייתי קונה מהקטגוריה הזו ( סופר מיני אוטו׳ ) בטיחות בשילוב עם אבזור של אוטו אמיתי.

מברוק שוב!

Alfa 159 TBi

• תוכן חדש...