Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לפני קניה opel astra gtc 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסדר נו, לא צריך להיות קטנוני... :wink:

...

גם זה לא מה שהבחור שמדובר עליו בשרשור יקבל. יותר כמו זה:

VAUXHALL-ASTRA-GTC-1-6-16V-TURBO-SRI-3DR-INC-AIR-CON.jpg

תסכים איתי שהרכב נראה הרבה פחות מעניין ככה, וזו הקונפיגורציה הישראלית...

תבין, הקטנוניות שלי נובעת מכך ששוב, אם חשקה נפשך ברכב שהוא קצת יותר מהעדר הרגיל, תשכח מאופציות או תוספות מעניינות. היבואנים יביאו משהו סטנדרטי שבסטנדרטי. אז אפשר לשכוח מהכחול שהעלית, וגם הג'אנטים שהרבה יותר יפים בתמונה שלך.

פעם הייתי מתעצבן מזה, היום כבר לא.

פורסם
מסכים איתך.

אגב, הצבע בתמונה שהעלית ממש מבאס...

צודק, וזה בגלל שהכחול "שלך" הוא קוד צבע של OPC וגם בחו"ל אתה צריך להזמין אותו במיוחד לאסטרות GTC רגילות.

מה גם שה-GTC הרגילה כבר עברה מתיחת פנים (התמונה השניה שלך), אבל בישראל עוד לא שמעו על זה...

לא משנה, הדבר שהכי מפריע לי ב-GTC וכתבתי למעלה, הוא שאתה מקבל את אותו מנוע+תיבת הילוכים כמו ההאצ'בק. מה הטעם ברכב שכל ההוויה שלו היא להיות ספורטיבי אבל אין לו ביצועים עדיפים על האחות הכביכול נחותה ממנו? אם ההפרש במחיר היה זניח, מילא.

פורסם
גם זה לא מה שהבחור שמדובר עליו בשרשור יקבל. יותר כמו זה:

VAUXHALL-ASTRA-GTC-1-6-16V-TURBO-SRI-3DR-INC-AIR-CON.jpg

תסכים איתי שהרכב נראה הרבה פחות מעניין ככה, וזו הקונפיגורציה הישראלית...

תבין, הקטנוניות שלי נובעת מכך ששוב, אם חשקה נפשך ברכב שהוא קצת יותר מהעדר הרגיל, תשכח מאופציות או תוספות מעניינות. היבואנים יביאו משהו סטנדרטי שבסטנדרטי. אז אפשר לשכוח מהכחול שהעלית, וגם הג'אנטים שהרבה יותר יפים בתמונה שלך.

פעם הייתי מתעצבן מזה, היום כבר לא.

צודק ב-100% אין מספיק קונפיגרציות וגרסאות למכוניות כאן בארץ.

• תוכן חדש...