Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טויוטה קורולה 94 כל הזמן יורד מים ממיכל העיבוי. בזמן נסיעה הכל תקין כשהמנוע קר בדרך כלל שמתי לב בשעות הבוקר יש נזילת מים בעיקר.

פורסם

חפש בפינות של הרדיאטור , דוד ימני/שמאלי (אם קיימים).

בבוקר אחרי לילה שלם הרכב הכי קר, כל המתכת "מתכווצת" לאחר שהתרחבה בעקבות החום, ואז אתה נוסע והמנוע חם והכל מתרחב שוב והנזילה נעלמת.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם (נערך)

משהו כזה

גם במהלךהיום שהרכבעומד איז 9 שעות יורד מים אבל לא כמו הכמות שבלילה

מה הכוונה דוד שמאלי ימני? אפשר תמונה

תודה

עריכה אחרונה על ידי eli7897
פורסם

מפה יוצאים המים תמיד משמה נוזל ומלא מים לאחרונה נוזלים ותמיד בבוקר מתי שמנוע קר (אם במהלך היום לא יורד כזאת כמות אבל גם יורד מתי שאוטו עומד הרבה שעות 5-9 שעות )

רדיאטור בצדדים יבש , פתחתי את הפקק של הדריאטור וגם משמה ירד מים היום קצת אבל מה שבעיקר תמיד יורד זה ממיכל העיבוי

מה עוד יכול להיות

תודה לעוזרים

1388144850880.jpg

פורסם

לא ניתן להבין כלום מהתמונה שצירפת (אני חושב שאני מזהה שם חלק מהקרטר שמן).

בתמונה המצורפת: רדיאטורים, ראה את החלקים השחורים אליהם מתחברים הצינורות, יש רדיאטורים שבהם חלקי הפלסטיק האלה בצדדים (דוד ימני/שמאתי), ויש כאלה בהם זה למעלה ולמטה (דוד עליון/תחתון).

12.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

בתומנה שצרפתי וסמנתי בעיגול שמה הטיפה של המים שמה יש תמיד טיפות מים ומשום מקום לא מצליח לראות בדקתי רדיאטור כמו שאמרת הכל יבש

פורסם

הייתי במוסך והם בעצמם לא מצליחים לגלות כל אחד אומר לי משהו אחר

מוסך אחד אמר משאבת מים

מוס אחר אומר לנקות רדיאטור ותרמוסטט

לא יודע אז ....

פורסם

אתה מבין שלשאול אותנו איפה הנזילה ***בלי*** להראות לנו כמה תמונות באיכות טובה, זה כמו לנסות ללמוד שחיה בהתכתבות?

דני

• תוכן חדש...