Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב, השאלה היא מה זה טפשי, ומה זה שכל.

הרווחים של אפל עצומים, בדיוק בגלל השיטות האלה של "החלקים החסרים".

אל תספר לאף אחד, שיהיה רק בינינו, בשושו:

בעבודה אני מחבר לפרו-רטינה מקלדת ועכבר של מיקרוסופט...

המשטח של אפל הוא טוב יותר מכל משטח אחר שיצא לי לבדוק,

אבל עדיין פחות טוב מעכבר פשוט. (פחות טוב: פחות מהיר, פוגע בפרודוקטיביות וברצף העבודה).

בשביל השימושים שלך, אני ממליץ שתקנה מחשב נייד עם SSD,

לא משנה מאיזו חברה,

תסבול כמה חודשים עם מסך רגיל,

ובעתיד תחבר אותו למסך נורמלי ומקלדת נורמלית.

תם עידן העמדות הנייחות, אנחנו באמצע 2014.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עלק בשושו :lol:

אני עובד עם עכבר של גיימרים, שזה בכלל יותר טוב מעכבר רגיל ממוצע.

לגבי SSD, אני עמוק בתוך זה כבר 3.5 שנים. לא מסוגל אחרת.

(קודם עם 128GB Samsung 800, כיום עם samsung 830 256GB).

בהתחלה חשבתי על נושא רכישת תחנת עגינה ומסך חיצוני למחשב הנוכחי, אבל מצד שני אני כן מרגי/ש צורך בשדרוג החומרה ממילא שכן אני כבר די תובעני בדרישות שלי מהכרטיס הגרפי הנוכחי בשימושים שלי בCAD ובSolid, כך שממילא אצטרך לשדרג את המחשב.

אז אם אני מבין אותך נכון- אז אם לשדרג- אז לנייד חזק יותר ולא לעמדת עבודה נייחת (הכוונה שלי הייתה שיהיה מחשב נייח קבוע בעבודה ומדי פעם כשיהיה צורך בניידות- להשתמש בנוכחי שלי).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
ברשותי מחשב נייד- Lenovo yoga 2 pro מזה חודשיים.

אני לא חושב שיכולתי לעשות קנייה יותר טובה. כונן SSD בנפח של 512GB, מסך מדהים, מעבד I7 מעולה. 8GB ראם. המחשב פשוט טס!

קל ודק מאד. פחות מקילו וחצי, מסך 13.3. יכול להפוך גם לטאבלט (מתהפך) - נחמד.

התלבטתי בינו לבין הזנבוק ובסוף החלטתי ללכת עליו. מרוצה מאד!

החיסרון הגדול שלו שיש עליו רק שנה אחת אחריות במקום 3 באסוס.

VW Golf GTI 2006 Manual

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

חובת העדכון.. רכשתי היום אפל 13.3 אינץ' פרו עם זכרון או מה שזה 8 [רם?] ומשהו אחר 128, ומשהו טורבו, עם מסך רטינה.

הקיצר עם נתונים טובים יותר מהמק בוק איר.

הבן שלי מבין טוב יחסית והגיע איתי "לשמור מטעויות".

היה במקום יועץ טכני שממש עזר בהנחה שהוא נייטרלי באופן יחסי וכך הוא "שידר".

מה שהכריע היה שבדגם הזה בניגוד למק בוק איר שבדגם הפרו רטינה ניתן להתקין ווינדוס ולהריץ בו זמנית עם מע' ההפעלה של אפל,

ובנוסף, הסוללה אמורה להחזיק מעמד 9 שעות [אני מקווה שבפועל תחזיק קרוב ל 7 שעות] שזה נתון מהותי שכן אני ללא קו חשמל קבוע בשעות העבודה מבוקר עד לילה.

מקווה שהרכישה תצדיק את עצמה. בכל זאת 6400 שח.. לפני כונן דיסקים, לפני אחריות 3 שנים - 1200 שח שבינתים לא רכשתי, ולפני ווינדוס 98 600 שח' , ולפני ,פראלל" 350שח, שמאפשר הרצת שתי מערכות ההפעלה ולפני אבזרים נוספים שבינתיים לא רכשתי ..

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

האחריות מיותרת. במקומה הייתי מגדיל את השטח כונן קשיח ssd במקרה הזה שהוא יהיה המגבלה הרצינית שלך.

גם באייר מאפשר הרצה של המערכות הפעלה ביחד.

בגדול חבל שלא התייעצת על המפרט ומה לקנות.

במקום האחריות היית מדרג בשטח דיסק, שאי אפשר לשרת כל כך בקלות (חלק לא סטנדרטי בגלל גודל המחשב. אבל כן ניתן לשרוג)

מה שכן המחשב מעולה והמסך לא פחות ממדהים.

אל תצפה לחיי סוללה של 9 שעות בהרצת שתי המערכות הפעלה במקביל אגב.

הנתון הזה אמיתי לגמרי אבל בהרצת מערכת ההפעלה של אפל בלבד.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

מקווה שהרכישה תצדיק את עצמה. בכל זאת 6400 שח.. לפני כונן דיסקים, לפני אחריות 3 שנים - 1200 שח שבינתים לא רכשתי, ולפני ווינדוס 98 600 שח' , ולפני ,פראלל" 350שח, שמאפשר הרצת שתי מערכות ההפעלה ולפני אבזרים נוספים שבינתיים לא רכשתי ..

אופס!! לא טעית באיזה 15 שנה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מאמין שהוא מתכוון לחלונות 8

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
חובת העדכון.. רכשתי היום אפל 13.3 אינץ' פרו עם זכרון או מה שזה 8 [רם?] ומשהו אחר 128, ומשהו טורבו, עם מסך רטינה.

הקיצר עם נתונים טובים יותר מהמק בוק איר.

הבן שלי מבין טוב יחסית והגיע איתי "לשמור מטעויות".

היה במקום יועץ טכני שממש עזר בהנחה שהוא נייטרלי באופן יחסי וכך הוא "שידר".

מה שהכריע היה שבדגם הזה בניגוד למק בוק איר שבדגם הפרו רטינה ניתן להתקין ווינדוס ולהריץ בו זמנית עם מע' ההפעלה של אפל,

ובנוסף, הסוללה אמורה להחזיק מעמד 9 שעות [אני מקווה שבפועל תחזיק קרוב ל 7 שעות] שזה נתון מהותי שכן אני ללא קו חשמל קבוע בשעות העבודה מבוקר עד לילה.

ראשית תתחדש! קנית יופי של מחשב.

עכשיו כמה דברים:

1. פרללס לא קונים בארץ. ישירות מהיצרן זה עולה 80$ (או בעברית 285 ש"ח), ובדר"כ ניתן להשיג די בקלות בפחות מזה.

2. אין שום בעיה לעבוד עם זה גם על האייר. ממש לא צריך פרו בשביל זה, לא ברור לי למה ומי אמר לך אחרת.

3. באפל בדר"כ זמני הסוללה המוצהרים הרבה יותר קרובים למציאות מאשר בניידים אחרים. כמובן כתלות בשימוש, אבל לא אמורה להיות לך בעיה להשיג 7 שעות.

4. ברוך הבא למועדון.

פורסם

לא ווינדוס 98. לא קניתי ווינדוס בכלל, ולא הארכת אחריות, ולא פארלל.

מתסכל לשמוע שהטכנאי ייעוץ שהיה במקום והיה נשמע כל כך מקצועי, ייעץ לי לרכוש את הפרו בגלל ה 8 זכרון שיש בו ושהמק בוק איר בעל ה 4 לא יריץ את שתי תוכנות ההפעלה יחד כאשר הכוונה היא ששתי תכנות ההפעלה ירוצו באותו הזמן ממש.

לדבריו ובגלל ה 4 זכרון של ה איר אפשר יהיה להתקין ווינדוס אבל יהיה צורך לכבות ווינדוס ולעבור למק ולהפך.

הוא גם טען בפה מלא שהפרו רטינה [כאשר הדגשתי שמסך איכותי יותר לא באמת מעניין אותי] הרבה יותר מקצועי ומתאים לכל מיני דברים עתידים מה מק בוק איר "המוגבל" באם לא משדרגים ב איר את הזכרון ל 8 .

[הוא אמר שאפשר לשדרג ב איר את הזכרון ל 8 אבל זה לוקח חודש ימים! מה שלא נותר לי זמן המתנה.]

אם עכשיו אני מבין נכון, נראה שממש הטעו אותי וזאת בלשון המעטה.. כי מה שהכי חשוב לי זה ששתי מערכות ההפעלה יפעלו יחד וזמן סוללה ארוך.. ואם אפשר לעשות זאת עם ה איר המצוייד בזכרון 4 בלבד, אז נראה שה איר היה מתאים לי הרבה יותר ועכשיו אני "תקוע" עם הרגשה לא נעימה ומחשב בעל פחות 3 שעות עבודה ועבה ושוקל יותר.

אני שאני כל כך סקפטי ולא מאמין כבר לאנשים יועצים וכאלה שעלולים להיות להם אינטרסים כאלה ואחרים, כל כך האמנתי לאיש הטכני במקום. :-(

ממש עצוב שכבר אי אפשר לסמוך במקום שנראה כל כך- כל כך- כל כך- איכותי למה שאומר לך הטכנאי שנשמע כל כך מקצועי [וזה לאחר שאשת המכירות קראה לו להתייעצות!], זה שצריך לקבוע עמו תור מראש.

מילא הייתי מקשיב לאיזו ילדת מכירות חדשה בסניף, אבל זה ממש מה שלא היה אלא ההפך. המתנתי לחלון בזמנו של האיש הטכני.

ועכשיו אין לי כנראה כבר מה לעשות חוץ מאשר לבהות במחשב ולראות איך אכלתי אותה בבדל שאריות התמימות שעוד נשארו בי.

עוסק בנדל"ן.

פורסם (נערך)

לפי מה שאני מבין, תוך 14 יום אתה יכול לבטל את העסקה.

מעבר לזה - אתה יכול לקנות נייד PC שיספק את הצרכים שלך בבין חצי לשני שליש מהמחיר ששילמת

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

נראה לי שלפי החוק היה ניתן לבטל את העסקה אם המחשב היה באריזה המקורית נעול וחתום.

אם אני צודק, הרי שלאור שפתחנו את האריזה בחנות לבדוק שהכל נמצא.. והפעלנו אותו ביחד עם המוכרים,

נראה שזה אבוד ולא ניתן להחזיר.

הבעיה כפי שתיארתי איננה המחיר שהרי בחרתי לרכוש מק. הבעיה היא כפי שתיארתי בתגובתי הקודמת שנראה והטעו אותי בחנות.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

יש כל מיני אופציות.

1) יש אופיס למק.

2) יש חבילת ״אופיס״ של אפל, שעברה שדרוג לאחרונה.

3) אפשר להתקין ווינדוס ולדלג לפי החשק בין מערכות הפעלה.

4) אפשר להריץ parallels שזו תוכנה שמריצה ווינדוס במקביל למע׳ הפעלה של אפל.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אוקיי, עכשיו יש הבדל.

אם לא היה להם אייר במלאי עם 8 ג'יגה הוא יעץ לך כראוי.

הזיכרון נחוץ באמת להרצה אידאלית של 2 המערכות במקביל.

אז החלק הלא מקצועי היחיד שנותר הוא עניין הנפח של הssd.

גם לזה יש פיתרון.

יש כרטיסים מיוחדים מהירים שנכנסים לחריץ כרטיס זיכרון בלי לבלוט ומכפילים את הנפח אחסון של המחשב שלך.

אם אתה רוצה אני אוסיף לינק.

(ואני אחסוך למי שחושב לקנות sd card - הפיתרון שלי מהיר פי 3 מSd card ultra ולא בולט מהמק כמו כרטיס רגיל)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם (נערך)

לא מסכים עם חלק מהמגיבים. 4 ג'יגה יגרום למחשב להשתעל קשות, מק או לא מק.

אין שום מחשב של שום חברה אחרת עם מסך רטינה זול יותר.

הבעיה היחידה היא כונן קשיח קטן, אבל לפחות הוא ssd.

מק עם כונן קשיח רגיל זאת זוועה שלא מהעולם הזה,

אל תתפתה.

קנית מכשיר טוב ויקר, תיהנה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

וכמו שאמרתי - אין מה להתבאס - זה מחשב מעולה שזוכה שנה אחרי שנה בכל הסקירות שלו כמעט ל5 כוכבים ולא סתם.

הוא גם משמעותית טוב יותר מהאייר.

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...