Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום אני מתכנן לבצע פוליש ידני לרכב ע״י פד כתום של כימיקיל גייז ברשותי פוליש של מגווירס הקומפאונד אך מניסיון קצר וממה שקראתי פה הבנתי שהוא ממש עדין ולא מועיל כל כך ידני , הסתכלתי באוטו בטור לגבי פולישים אגרסיביים אחרים ונתקלתי בv32 ו v34 האם הם טובים מה ההבדלים בינהם בעצם?

עריכה אחרונה על ידי מתן דדון
טעות בכתיבה
פורסם

"עדין" זה מאד כללי, והתוצאה תלויה מאד בסוג ובמצבו הכללי של הצבע, עובי הלכה, כמות הסווירלים\פגיעות צבע וגם ה"כוח" היחסי שלך. זה פרטים שאתה צריך לספק, ואפשר להגיד לתוצאות גם עם פוליש ידני, אתה יכול לחפש בפורום מספר פרויקטים שכאלה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

מגווירס קופאונד בכלל לא עדין , הרמת חיתוך שלו משתווה לפוליש 105 .

רק שפוליש 105 מיועד לקהל "מקצועי " , ואולטימייט קומפאנד יותר ידידותי למשתמש הביתי שעובד עם היד \ מכונה DA .

העבודה עם אולטימייט קומפאונד מאוד קלה ורואים את התוצאות .

בזכות טכנולוגיית SMAT , המוצר " חותך " לאט ויפה, שאפשר אחרי זה ישר לעבור לשלבים הבאים - גלייז , אוטם , ווקס .

הייתי מראה לך את האשכול שבו עשיתי דיטיילינג לרכב שלי עם החומר + מכונה, אבל בגלל שאתה תעבוד עם היד , זה הבדל שמים וארץ

מבחינת תוצאה סופית , קושי , זמן .

הלקח שלי לפעם הבאה, זה לקנות פנס עוצמתי כמו LENSER P7 .

עם פנס כזה אתה רואה את המצב ההתקדמות שלך עם הפוליש .

פורסם

סליחה הפוליש שיש לי הוא אוליטיימט ולא קומפאונד.

בערים אני מתכוון שלא השפיע ברמה שנראית לעין על סווירלים היו מספר כתמים על הרכב שירדו אך נשארו חלקים מהם , עם הפוליש השתמשתי בפד צהוב רגיל אז אולי זה גם קשור לתוצאה הרכב הוא פיג'ו משנת 2008 כך שאין צבע מתקלף או משהו והוא עדין נראה טוב

• תוכן חדש...