Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמקולים של Infinity

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה מערכת תרכיב!

האחוריים האלה טיפה עייפים עם מגבר אבל באמת ממש טובים עדיין לא מזייפים בגרוש שווים את הכסף...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אין אין כמו הצליל של Infinity אחת מהחברות שאני יותר מעריך.

לא סתם 90 אחוז מבתי הקולנוע, תאתרונים בעולם משתמשים ברמקולים שלהם.

אחה של מרכיבים.

פורסם

מישהו ניסה את הרמקולים האלה?

אני לא מתכנן להוסיף סאב למערכת ולכן אני צריך שהרמקולים האלה יתנו באס טוב

Mazda Lantis F

פורסם
מישהו ניסה את הרמקולים האלה?

אני לא מתכנן להוסיף סאב למערכת ולכן אני צריך שהרמקולים האלה יתנו באס טוב

מנסיון זה סט על רמה בינ"ל !! הקדמיים אני מתכוון.

בקשר לאחוריים אין לי נסיון.

בדקתי את הנתונים של ה6X9 והם לא יורדים כזה נמוך (46) ולכן אני חושב שבאסים הם יתנו יפה ושישתלב טוב עם המוזיקה אבל לא יותר מזה, מישהוא מסכים איתי?

פורסם

לא הייתי מסתכל על הנתון,אם הוא יחתוך את הרמקול גם ב80 וגם באיזור ה60 זה ייתן לו באס יפה.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

אחי אני שמעתי את הדגם הזה בגירסא היותר קטנה שלו (5.25 אינץ') והוא רמקול מצויין ונתן גם באס לא רע בכלל בלי מגבר אז אני מאמין שה6.5 לא צריך להיות רחוק ממנו אם לא יותר טוב ועוד במיוחד שאתה מחבר אותם למגבר....

והאלה הKAPPA שמוטי מדבר אליהם נדמה לי

http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=9009&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&aff=zap

דרך אגב אם אתה רוצה באס מרמקול 6X9 ובזול אני ממליץ בחום על הפיוניר 350W 4WAY

יש אותו לחבר שלי באוטו והוא נותן פשוט באס מצויין!!!!!!

אהה ועוד משהו הנה ביקורת על האינפינטי 6X9 שאתה רוצה http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?Model_id=36481

טוענים שם שיש לו צלילים מדהימים אבל אין לו באס

פורסם
אין אין כמו הצליל של Infinity אחת מהחברות שאני יותר מעריך.

לא סתם 90 אחוז מבתי הקולנוע, תאתרונים בעולם משתמשים ברמקולים שלהם.

אחה של מרכיבים.

בבתי קולנוע משתמשים (לרוב) בציוד של JBL ו-BOSE..

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מאיפה אתה יודע?

יש לי חבר שעובד בסוזן דלל בתור אחד שאחרי על האפקטים והוא יוצא גם לחול לעבוד על הלהקה הזאת בעיקר שככתי את השם שלה, הוא זה שאמר לי שברוב האולמות בחול משתמשים ברמקולים של אינפיניטי וגם במרכז סוזן דלל יש.

בנוסף קראתי על זה באיזה מגזין ויותר מפעם אחת.

אולי קצת הגזמתי עם ה 90 אחוז אבל עדיין לא רחוק.

פורסם

האינפינטי עייפים עם מגבר האחוריים לפחות עייפים מה זה הסבר אני שמעתי אותם באוטו של חבר של שמע הם דופקים טוב ונותנים לפי דעתי את התמורה הכי רצינית לכסף...

אני הייתי ממליץ לך ללגת על הקאפה אלה רמקולים שבאמת אתה תהנה מהם רמקול ברמה מאוד גבוהה...

יש לו את האמא של הבאס אל תקשיב אחי אם אתה יכול להגיע לאזור המרכז אני יכול להשמיע לך אותם עם מגבר ובלי מגבר ואתה תראה שהם קצת עייפים אבל באמת אחלה רמקול הוא נותן תמורה מאוד טובה לכסף שלו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• תוכן חדש...