Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

שאלה של דביל, אבל מאמין שנסתדר.

חשבתי לצבוע את הג'אנטים של הרכב (פיג'ו 206+, אין טסות).

כמו כולנו יום אחד ארצה למכור ולהשתדרג, האם הצביעה מורידה מערך הרכב?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קשה לי להאמין שרשמית זה מוריד ערך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

באיזה צבע אתה מעוניין לצבוע? תמיד יש לך את האופציה להשתמש בפלסטידיפ, החומר אינו יקר ובמעמד המכירה תוכל להחזיר לצבע המקורי במידת הצורך.

מהנסיון שלי עם החומר הוא מאוד קל לשימוש והסרתו לא מסובכת מדי

עברתי לסקייטבורד

פורסם (נערך)
באיזה צבע אתה מעוניין לצבוע? תמיד יש לך את האופציה להשתמש בפלסטידיפ, החומר אינו יקר ובמעמד המכירה תוכל להחזיר לצבע המקורי במידת הצורך.

מהנסיון שלי עם החומר הוא מאוד קל לשימוש והסרתו לא מסובכת מדי

צבעים של Abro והרקולס, לכה של Ecco. שווה להשקיע בפלסטידיפ במקום? מה ההבדל? מחיפוש פה הבנתי שהוא חומר מאוד עדין וכמעט בלתי אפשרי לניקיון..

מי שמבין היה פוסח על רכב שהתעסקו בו יותר מדי, ויעדיף אחד מקורי , מציע לצבוע בפלסטידיפ כמו שאמרו כאן.

בדיוק בגלל זה אני מתלבט, הרכב במצב מצוין, הכל מקורי ושמור ברמה גבוהה. ג'נטים כמו חדשים. הצביעה נטו לשיפור ויזואלי.

עריכה אחרונה על ידי Tyman
פורסם

בדיוק לזה יש פלסטי דיפ.

כן הצבע קצת יותר עדין אאל"ט אבל הוא מספיק לצביעת הג'אנטים, יש המון שצבעו את הג'אנטים איתו.

היתרון הוא שכשתרצה או לפני המכירה פשוט אתה יכול לקלף את הצבע מהג'אנט ללא שום סימן או קושי כלשהו.

כשאני רואה רכב שצבעו לו את הג'אנטים או כל דבר מוזר אחר אני ישר מדלג על המודעה, בדר"כ מי שצובע=צעירים צעירים=לא שמרו על הרכב, אמנם גם אני "צעיר" אבל זה ישר מה שמתקשר לי אחד לשני,אולי זה רק אני.

Miata ND2

פורסם
בדיוק לזה יש פלסטי דיפ.

כן הצבע קצת יותר עדין אאל"ט אבל הוא מספיק לצביעת הג'אנטים, יש המון שצבעו את הג'אנטים איתו.

היתרון הוא שכשתרצה או לפני המכירה פשוט אתה יכול לקלף את הצבע מהג'אנט ללא שום סימן או קושי כלשהו.

כשאני רואה רכב שצבעו לו את הג'אנטים או כל דבר מוזר אחר אני ישר מדלג על המודעה, בדר"כ מי שצובע=צעירים צעירים=לא שמרו על הרכב, אמנם גם אני "צעיר" אבל זה ישר מה שמתקשר לי אחד לשני,אולי זה רק אני.

זה לא רק אתה.

באמת נראה לי שעדיף פלסטי דיפ לפי היתרונות שרשמו מעליי

• תוכן חדש...