Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניינת לקנות רכב קטן, אוטומטי או רובוטי אמין וחסכוני.

המטרה העיקרית היא נסיעות בין עירוניות (בערך 80 ק"מ ביום, בלי עליות והרים בדרך)

חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני בדלק וחסכוני בעלות טיפולים שוטפים, כמו גם שלא יצטרך לבלות במוסך מעבר להם.

אני מחפשת רכב יד שנייה בערך משנת -2011-2012, רצוי מאלה שנותנים אחריות לכמה שנים, ככה שאוכל לרכוש אותו עדיין באחריות.

בין האופציות: טויוטה אייגו, פיזו 107, סיטרואן C1, סיאט מי/ סקודה סיטיגו, יונדאי I10/20, פיקנטו, או משהו מהדגמים הקטנים של ניסאן/סוזוקי. בקיצור- הרשימה ארוכה. אשמח לשמוע המלצות ו/או הסתייגויות כדי לצמצם אותה.

תודה

פורסם

אם את רוצה חיסכון מקסימלי אז זה גיר רובוטי,ה107 מאוד חסכונית עם אחזקה לא יקרה,המנוע מאט רועש בתחילת הנסיעה אבל בנסיעה בין עירונית הוא דווקא בסדר,בעיר בגלל שזה רובוט הנסיעה פחות חלקה מאשר אוטומט רגיל,אבל מצד שני בגלל זה הוא חסכוני.

הסיאט מיי ממה שבעלי הרכב מדווחים גם חסכונית מאוד,אם כי יש תלונות שהרובוט שם לא ממש נעים,לא יודע לא נסעתי עליו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סוזוקי אלטו גם חסכוני גם אמין הוא אוטו למי שלא צריך רכב משפחתי מספיק לו 4 מקומות ומחפש חסכון

פורסם

האלטו אכן חסכונית,אבל החסכונית מעט נפגמת עקב גיר אוטומטי פלנטרי לעומת הרובוט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...