Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכנן לרכוש באוגוסט רכב מסוג מזדה 3 , והשאלה שלי אם כדאי לי לרכוש את דגם 2014 או לחכות להגעת דגמי 2015? מתי דגמי 2015 אמורים להגיע ?

תודה רבה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מתי דגמי 2015 אמורים להגיע ?

ב1.1.2015.

3 החדשה הושקה לפני שמונה חודשים, לא צפויה מתיחת פנים בזמן הקרוב.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כלומר ניתן יהיה לרכוש רק מתחילת שנה הבאה את המודל 2015? פשוט 2014 הושקה בארץ באוקטובר אז חשבתי גם ה2015 תושק בערך באותו הזמן

יש טעם לחכות ? אני מבין שהעיצוב לא ישתנה ,אבל מבחינת כל השאר..?

פורסם

לא תהיה מתיחת פנים לפחות עוד שנה וחצי - שנתיים.

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אנחנו ביוני, סביר שדגמי 2015 יופיעו בעוד חודשיים-שלושה. אבל ברשיון הישראלי לא מצויינת שנת הדגם אלא תאריך הרישוי הראשון.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

עד שנת 2008 הדגמים של ה"שנה הבאה" הופיעו כבר באפריל :) זה התחיל מאוקטובר וזלג אט אט לאפריל...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הדגמים של "השנה הבאה" מתחילים להופיע בחודשי הקיץ - זה הזמן שבוח היצרנים מקדמים את שנת המודל. מדובר בנוהג שאני מכיר כבר קרוב ל-50 שנה (אני זוכר, כילד, שאבא שלי קנה את הפיאט 600 באוגוסט וקיבל תנאים משופרים כיון שקנה מדגם 1964 ולא 1965). ואם אני מכיר אותו מאז הרי שקרוב לודאי שהוא מושרש הרבה קודם.

אין כל קשר בין שנת המודל לפי היצרן - שכוללת בתוכה את הישנויים ומתיחות הפנים - לבין תאריך העליה לכביש במשרד התחבורה שלנו. למעשה רגס משנת ייצור 2015 יכול לעלות לכביש ביולי או אוגוסט 2014, בעוד שרכב ממשנת ייצור 2104 יכול עלות לכביש כחדש אפילו במרץ 2015, אחרי שהמתין הרבה חודשים במגרשי הערובה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
עד שנת 2008 הדגמים של ה"שנה הבאה" הופיעו כבר באפריל :) זה התחיל מאוקטובר וזלג אט אט לאפריל...

לפי מה שאני מבין, הנוהג הזה הופסק (מה שכתב צבי) לפני כמה שנים.

פעם הייתה יכול לקנות בחודש אוגוסט 92 רכב "מודל" 93, שהם למעשה אותו הרכב בדיוק (כי לא התבצעה שום מתיחה ולא הושק שום דגם חדש) אבל העיקר שהרכב הוא 93 :shock:

לשאלתו של פותח השרשור, מאזדה 3 2015 תופיע ב1/1/2015, והיא לא תהיה שונה בכלום מהמאזדה 3 שתוכל לקנות ביום ראשון הקרוב או באוגוסט הקרוב. לכן אם אתה מתכנן באוגוסט לקנות מאזדה 3, עצתי לך היא לקנות באוגוסט מאזדה 3.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

תודה רבה על התשובות של כולם.

החלטתי על 2014.

עכשיו השאלה, האם לקחת את 1.5 comfort או להשקיע ב2.0 active ?

אני מניח שההשקעה בspirit לא כדאית אז בגלל לא ציינתי את זה

פורסם

ה-1.5 ליטר מרגישה מעט עצלה. לא ציינת מה אופי הנסיעות שלך ומה הדרישות שלך מהרכב, כך שיכול להיות שהביצועים של גרסת ה-1.5 ליטר יספקו אותך ויכול להיות שלא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הקומפורט 1500 עולה על הרכב הנוכחי של פותח השרשור בכל פרמטר.

אני בספק שהמנוע יאכזב אותו.

ההמלצה היא נסיעת מבחן על שני הדגמים ואז להחליט.

דרך אגב, המאזדה כבר לא הבחירה האוטומטית של מר ישראלי. יש היום דגמים טובים ומבוקשים גם אצל יצרנים אחרים.

אני לא הייתי ממהר לפתוח הזמנה על המאזדה לפני שאני בודק אופציות טובות אחרות כמו קורולה, סוזוקי קרוסאובר, אוקטביה או i35.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

איזה רכב יש לו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי כמה מבחנים שמצאתי ברשת ,מבין המשפחתיות המזדה 3 החדשה הכי טובה.. יש לה כמובן החסרונות שלה כגון רעש מצמיגים.. אבל יחסית הבנתי שהיא שקטה וחסכונית.

אני צריך רכב לבית, שיסחוב בכל מקום ותנאים, חסכוני יחסית, ולא יקר לתחזוקה. ובטיחותית. אגב הבנתי שה-3 הכי בטיחותית בקטגוריה הזאת. או שזה לא נכון?

תודה.

• תוכן חדש...