Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה לבצע טיפול פשוט ברכבים שלי , החלפת פילטר שמן+ שמן + פילטר אוויר .

אני יכול לפנות לחנות חלפים , אבל איך אדע אם הפילטר הוא איכותי/לא זיוף ? יש שמות ידועים שכדאי להצמד אליהם ?

יש המלצות לחנויות באיזור נתניה או פתח תקווה - כפר סבא

תודה

פורסם

פילטר (שמן+אוויר) לשניהם, אתה צריך למצוא את המספר הסידורי (מק"ט) של כל אחד מהחלקים,

ולפי זה לגשת לחנויות חלפים ולרכוש. (באזור הדרום יש "דרך החלף")

אם המק"ט אכן מתאים, אין סיבה לחשוש ומדובר על חלק מקורי או OEM. (תחליף זהה באיכותו למקורי, בפילטר שמן יש את חברת MANN שידועה במוצריה האיכותיים)

נוזלים: שמן מנוע, מיי קירור, שמן בלמים, שמן גיר.

הדרישה היא כמובן להצמד להוראות בספר הרכב, ללאון (ושאר VAG) ידועה חברת יורול.

אך למעשה, אתה צריך לבדוק איזה תקנים הרכב דורש (זה נראה כך: VW505, VW505.5 וכו') ולקנות שמן אשר עומד בכל התקנים.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

תודה HenzTDI

איכן ניתן לרכוש פילטרים של MANN ? (בין נתניה לפתח תקווה)

יש יצרנים נוספים "ידועים" שאם אני אתקל בהם אני יכול להיות רגוע שהתוצרת שלהם איכותית ?

לגבי השמנים ,עבור הלאון אני משתמש ב Castrol Magnatec 5W40 C3

עבור היונדאי אני צריך לבדוק .

פורסם

לדעתי שווה לך לבדוק מול אוטוסטור:

http://www.autostore.co.il

תתקשר אליהם ותבדוק מולם לפי קוד מנוע אם יש להם מה שאתה צריך וכן אם יש אפשרות למשלוח (לדעתי כן כי הזמנתי מהם מוצרי דיטיילינג לא מזמן אז לא חושב שאמורה להיות בעיה).

לגביי השמן- כדאי לצלצל ליבואן ולבדוק מה התקן של השמן העדכני מלבד הצמיגות. בטיפול האחרון ברכב של הוריי (פולו 2007) ראיתי ששמו שמן בצמיגות 5w30 ששאלתי למה לא מילאו 5w40 כמו תמיד, נאמר לי שעדכנו את התקן של השמן עבור הרכב הנ"ל. לא בדקתי את התקן, לכן שווה לך להרים טלפון ולבדוק.

בהצלחה,

איתמר.

• ספונסר פורום
פורסם

חנות חלקי חילוף טובה וזולה בפתח תקווה היא שקד חלפים. יש להם מגוון גדול של שמנים מכל מיני יצרנים ובטווח מחירים רחב לבחירתך, פילטרים מקוריים ותחליפיים כמובן בהתאם לבחירתך.

לגבי יונדאי, אם אתה רוצה חלפים מקוריים בדוק גם אצל ליאור מיונדאי שופ, שמשווק ביבוא מקביל חלקי חילוף מקוריים ליונדאי.

• תוכן חדש...