Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי שקניתי כמה חומרים וקיבלתי אותם, אני ממשיך להתעניין

אני רוצה שמפו וספוג לרכב, אם מישהו מכיר חנות באזור כפ"ס ככה שאוכל ללכת לקנות ולא אצטרך לשלם על משלוח

וכמובן על מה הוא ממליץ.

אני מתכוון להשתמש ב15/6 פעם ראשונה בכל החומרים

דודים שלי טסים לחו"ל אז יהיה לי חנייה גדולה לעשות שם הכל

hyundai GETZ 07 1.4L

פורסם

לא ציינת כמה כסף אתה מוכן להשקיע. יש מוצרים יקרים מאוד, יש מוצרים במחירים בינוניים ויש מוצרים זולים (למשל מיכל ה 18 ליטר שנמצא לרוב אצל מכוני השטיפה עלה כ 120-150 ש"ח מהמפיצים (לפעמים אפילו אפשר לרכוש ממכוני השטיפה ישירת, אני למשל רכשתי כזה).

אם אתה מתכוון לקנת מקארפלאן יש להם שמפו באריזת 5 ליטר שמחירו כ 130 ש"ח והו עושה עבודה לא רעה.

בנוגע לחנות בכפר סבא, מצאתי את החנות הבאה באתר carpan.co.il תחת "רשימת מפיצים":

"קאר פארטס" רחוב הנגר 10 אזור התעשייה 097675467.

כמו כן תוכל למצוא מפיצים של מוויירס ישראל ושל VIX באתר שלהם.

פורסם
לא ציינת כמה כסף אתה מוכן להשקיע. יש מוצרים יקרים מאוד, יש מוצרים במחירים בינוניים ויש מוצרים זולים (למשל מיכל ה 18 ליטר שנמצא לרוב אצל מכוני השטיפה עלה כ 120-150 ש"ח מהמפיצים (לפעמים אפילו אפשר לרכוש ממכוני השטיפה ישירת, אני למשל רכשתי כזה).

אם אתה מתכוון לקנת מקארפלאן יש להם שמפו באריזת 5 ליטר שמחירו כ 130 ש"ח והו עושה עבודה לא רעה.

בנוגע לחנות בכפר סבא, מצאתי את החנות הבאה באתר carpan.co.il תחת "רשימת מפיצים":

"קאר פארטס" רחוב הנגר 10 אזור התעשייה 097675467.

כמו כן תוכל למצוא מפיצים של מוויירס ישראל ושל VIX באתר שלהם.

לא מצאתי באתר "רשימת מפיצים" אבל הכתובת שהבאת לא נכונה. נכנסתי לhttp://carplan.co.il/ שיערתי שזה זה

ואני מחפש משהו סביר שיעשה את העבודה. ואם תוכל לשים קישור למוצר או תמונה זה יהיה מעולה

hyundai GETZ 07 1.4L

פורסם

תגדיר סביר ועושה את העובדה.

אנחנו לא יודעים איזה מוצרים הזמנת עד עכשיו, מה אתה מתכנן לעשות איתם בחניה הגדולה וכמה אתה רוצה להשקיע בשמפו+ספוג, 20 ש"ח? 100 ש"ח?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הזמנתי ערכת פלסטלינה + ווקס של קארפלן

flash dash של קארפלאן מחדש פלסטיקה

וחומר לניקוי פנימי לפני המחדש פלסטיקה

ניראה לי 130 שקל לשתיהם זה סביר?

hyundai GETZ 07 1.4L

פורסם

130 ש"ח זה יותר מסביר.

אתה יכול לגשת לסניף של אוטודיפו ברעננה ולרכוש כפפת שטיפה טובה של מגווירס (62 ש"ח) או סבירה של אמריקן איגל (23 ש"ח) ושמפו של מגווירס (אין לי מושג כמה עולה שם) או דופונט (2 ליטר אמורים לעלות עד 60 ש"ח לפעמים יש מבצעים).

או שאתה יכול לבחור מאוטוסטור שמפו: http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%9E%D7%A4%D7%95-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91.html

וכפפה/ספוג: http://www.autostore.co.il/%D7%9B%D7%A4%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%AA.html

ולשלם 30 ש"ח משלוח שיגיע עד הבית ועדיין להשאר בגבולות התצקיב (לרוב המחירים נמוכים יותר מאוטודיפו והמבחר רחב יותר).

איך אתה מתכנן לייבש את הרכב?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
130 ש"ח זה יותר מסביר.

אתה יכול לגשת לסניף של אוטודיפו ברעננה ולרכוש כפפת שטיפה טובה של מגווירס (62 ש"ח) או סבירה של אמריקן איגל (23 ש"ח) ושמפו של מגווירס (אין לי מושג כמה עולה שם) או דופונט (2 ליטר אמורים לעלות עד 60 ש"ח לפעמים יש מבצעים).

או שאתה יכול לבחור מאוטוסטור שמפו: http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%9E%D7%A4%D7%95-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91.html

וכפפה/ספוג: http://www.autostore.co.il/%D7%9B%D7%A4%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%92%D7%99%D7%9D-%D7%95%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%AA.html

ולשלם 30 ש"ח משלוח שיגיע עד הבית ועדיין להשאר בגבולות התצקיב (לרוב המחירים נמוכים יותר מאוטודיפו והמבחר רחב יותר).

איך אתה מתכנן לייבש את הרכב?[/quote

יש שם הרבה סוגים ואני לא יודע מה ההבדלים, הרכב הוא מסוג גטס 07 לבנה

לגבי יישוב, אז מסתבר שאני גם צריך לייבש אותו עם משהו ;)

עד עכשיו עשיתי את זה עם ג'ילדה

אם תוכל לתת לי קישורים לדברים ספציפיים

hyundai GETZ 07 1.4L

פורסם

אני מאמינה שאתה לפחות בן 18 ואת שלב האכלה בכפית עברת לפני כמה שנים טובות :wink:

לאוטוסטור יש מבחר של מוצרים טובים ככה שאין יותר מידי מקום לטעויות, במיוחד כשאתה מחפש "משהו סביר שיעשה את העבודה" ולא מוצר מיוחד.

כדי להיות בטוח, אתה יכול פשוט לבחור מוצר שנראה לך טוב ולבצע חיפוש בפורום. נעשו פה השוואות יפות בין המון מוצרים, על הדרך תלמד דברים חדשים.

לגבי הייבוש. אני אישית משתמשת במגבת UBER (לא נמכרת בארץ) אבל חיפוש בלוחות מכירה בפורום יכול להביא אותך לאחת חדשה.

אם אתה לא מתכנן בקרוב הסרה של סווירלים מהרכב שלך, לא רוצה להוציא יותר מידי והג'ילדה מספקת אותך, אתה יכול להישאר איתה בינתיים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לאוטוסטור יש מבחר של מוצרים טובים ככה שאין יותר מידי מקום לטעויות, במיוחד כשאתה מחפש "משהו סביר שיעשה את העבודה" ולא מוצר מיוחד.

כדי להיות בטוח, אתה יכול פשוט לבחור מוצר שנראה לך טוב ולבצע חיפוש בפורום. נעשו פה השוואות יפות בין המון מוצרים, על הדרך תלמד דברים חדשים.

לגבי הייבוש. אני אישית משתמשת במגבת UBER (לא נמכרת בארץ) אבל חיפוש בלוחות מכירה בפורום יכול להביא אותך לאחת חדשה.

אם אתה לא מתכנן בקרוב הסרה של סווירלים מהרכב שלך, לא רוצה להוציא יותר מידי והג'ילדה מספקת אותך, אתה יכול להישאר איתה בינתיים.

המבחר באוטוסטור הוא רק למראית עין, בפועל חסרים להם די הרבה מוצרים שמופיעים באתר.

יש להם בעיות עם היבואנים,במיוחד מוצרים של CG.

הגעתי עם רשימה של מוצרים ורובם צערי לא היו במלאי.

פורסם

שבוע שעבר ביצעתי הזמנה והמוצר היה חסר (המשלוח התעכב במכס) היום קיבלתי טלפון לאחר שהמלאי הגיע לחנות וההזמנה בוצעה.

אני בטוחה שאם פות"ש יבחר שמפו שיהיה חסר במלאי, משה ימצא לו מוצר תחליפי לא פחות טוב.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

...

אני אנסה לעזור לך קצת. כשבוחרים מגבת ייבוש כדאי לשים לב לדברים הבאים:

גודל - מבחינת נוחות ומהירות העבודה עדיף לבחור במגבת גדולה ברוחב 60 או יותר. מגבות 40x40 הן קטנות מדי וקשה לכסות איתן רכב שלם, אבל שימושיות לאזורים קטנים ופינות.

סוג האריגה - רצוי לבחור במגבת בסגנון וואפל (הסיבים ארוגים בצורת ריבועים קטנים ), או במגבת אוורירית עבה במיוחד. הסיבה היא שרוצים כמה שפחות חיכוך בין המגבת לרכב כדי לא לייצר שריטות והסוגים האלה מתאימים לכך.

צפיפות המגבת - מגבות דחוסות וארוגות בצפיפות יכולות לספוג יותר מים. מודדים את זה ב GSM. מגבות איכותיות מרגישות כבדות, עבות וצפופות יותר.

לגבי הטכניקה - רצוי למעט בגרירה ושפשוף כדי לא לייצר שריטות. מניחים את המגבת, טופחים קלות כדי לספוג ואז מרימים. אם צריך לנגב אז בעדינות.

כמו שלנה ציינה, אתה באמת יכול לבחור כל אחת מהמגבות באוטוסטור שנראית לך. יש כמה שמתאימות יותר מאחרות אבל זה לא קריטי. למשל, water magnet או המגבות העבות של cg.

אני ממליץ על מגבת אחת גדולה ואחת קטנה.

פורסם

כמו שלנה ציינה, אתה באמת יכול לבחור כל אחת מהמגבות באוטוסטור שנראית לך. יש כמה שמתאימות יותר מאחרות אבל זה לא קריטי. למשל, water magnet או המגבות העבות של cg.

אני ממליץ על מגבת אחת גדולה ואחת קטנה.

לנה לא ציינה שהוא יכול לבחור מגבת מאוטוסטור :wink::lol:

אני חושבת שבינתיים, אין טעם להשקיע בקניית מגבת חדשה אם הוא מרוצה מהג'ילדה ולא מתכנן להסיר סווירלס.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
לנה לא ציינה שהוא יכול לבחור מגבת מאוטוסטור :wink::lol:

אני חושבת שבינתיים, אין טעם להשקיע בקניית מגבת חדשה אם הוא מרוצה מהג'ילדה ולא מתכנן להסיר סווירלס.

סליחה על הבורות

מה זה

סווירלס?

hyundai GETZ 07 1.4L

• תוכן חדש...