Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

רכשתי VW Golf 2008 1.4 TSI, נהנה מאוד מהרכב אבל יש כמה דברים שהייתי רוצה לעשות כדי שאני אוכל להנות קצת יותר.

פנים הרכב כמעט מושלם למעט שני דברים -

1. ידית הhand-brake מצופת עור והעור הזה לפעמים קצת "נמשך" אחורה. לא ביג דיל בכלל, אבל יש דרך להדביק את זה?

2. בפתח האוורור מעל פתחי המזגן יש מעין פלסטיק שחור מעל הגריל והוא עם כתמים לבנים. לא משהו שיורד עם סמרטוט לח. נראה כמו התייבשות של הפלסטיק. יש איך להוריד את זה? מצ"ב תמונה, לא של הרכב שלי - רק מסביר איפה החלק.

Capture.JPG

לגבי החלק החיצוני, מספר דברים שמפריעים לי:

1. פגיעות צבע קטנות - חתיכות קטנות של צבע שעפו, יתכן אפילו מאבנים בכביש.

2. הבעלים של הרכב כנראה לא היה זהיר במיוחד עם פתיחת דלתות הנהג ובדלת הנהג, ממש על הפינה, יש כמה מכות שהצבע ממש ירד מהם. לא שפשוף, ממש עד הפח.

3. הפלסטיקים השחורים על הדלתות - קצת דהויים

4. הפגוש השחור מאחורה - קצת דהוי

מבחינת חומרים שכבר יש לי:

1. שמפו לרכב בצבע צהוב מרקר של מגויירס

2. APC של שופרסל + מיכל ריסוס של "סטאר"

3. קצף ריפודים של STP

4. ספריי כתום לג'נטים

5. ווקס כחול נוזלי של Turtle

אשמח להמלצות לדרכי פעולה וחומרים מומלצים.

קחו בחשבון שלא עשיתי אף פעם פולישים ווקסים... יש לי ידיים טובות ואשמח ללמוד אם צריך אבל צאו מנקודת הנחה שאין לי ממש מושג :)

תודה!

פורסם

2. Silk Shine Dressing של Chemical Guys מחדש כל פלסטיק, אני מאמין שהוא יוכל לעזור לך.

1. יש פגיעות שניתן להסיר עם פוליש ויש כאלה שלא, במידה והפגיעה חדרה את שכבת הצבע והגיעה אל המתכת שום פוליש לא יעזור לזה ונותר רק לצבוע את האיזור/כל הפאנל או לחליפין תוכל לרכוש באיביי ערכות שמתאימות לתיקונים כאלה. הערכות עוזרות אבל עדיין רואים שנעשה תיקון (כלומר, תוצאה טובה אבל לא מושלמת).

2. שוב, רק צביעה.

3. פלסטיקים (במידה והם לא צבועים בצבע הרכב) ניתן לחדש עם Silk Shine Dressing של Chemical Guys.

4. ראה את תשובה 3.

פוליש טוב מצריך סכום לא קטן, ישנן מכונות ייעודיות שמתחילות מ-1200 ש"ח בערך או מתאמים שניתן להלביש על מברגה חשמלית (שליש מחיר אבל מצריך יותר עבודה וגם פחות נח) ומעבר לזה צריך לרכוש גם חומרים, פדים, מטליות וכ'ו.

• תוכן חדש...