Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(קניית רכב) עד 40 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חדש באתר ויש לי 2 שאלות.

הראשונה, אני מכיר מישהי שמוכרת סובארו אימפרזה 2007 יד 3, 120 אלף ק"מ ב25 אלף במקום 38, עקב העובדה שהרכב היה חודש אצל מורה נהיגה וזה מוריד את המחיר. הרכב ידני ובמצב טוב, מה דעתכם המקצועית?

במידה וזאת לא עסקה טובה, מה אתם ממליצים לי? אני מחפש רכב חסכוני, שתא רואה מוסך, (שיהיה מכוער מבחינתי) ויביא אותי מנקודה אחת לשנייה.

תודה רבה!

פורסם

מחשיד שהרכב היה רק חודש אצל מורה נהיגה ואחר כך עבר ממנו.

הק"מ לא נמוך במיוחד,

אם יש לך 40 אלף ש"ח עדיף לחפש רכב אחר.

האימפרזה היא לא מכונית חסכונית גם עם גיר ידני (עדיף על האוטומט, אבל עדיין לא משהו).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האימפרזה אכן נחשבת מכונית אמינה, לא רואה מוסך - אין באמת דבר כזה, בטח לא ברכב בן 7-8.

120 ק"מ זה יותר מסביר למכונית בגיל כזה, ז"א זה ק"מ בסדר גמור :)

מבחינת חיסכון, יחסית למשפחתית 1.6 אוטומט, כנראה שהיא תהיה מעט חסכונית יותר, אבל אם אתה באמת רוצה מכונית חסכונית ב30-40 א' ש"ח אתה יכול לקנות מכונית מיני או סופר מיני ידנית מודרנית וחסכונית יותר.

עוד דבר, מתוך הצצה זריזה ביד 2 יש לא מעט אימפרזות 2007 שמוצעות באיזור 25-30 א' ש"ח, כך שאני לא בטוח שהמחיר שהוצע לך הוא אטרקטיבי לאור היסטוריה כרכב לימוד נהיגה.

אתה יודע לומר כמה ק"מ בשנה בערך הרכב יגמע? מחוץ לעיר? בתוך העיר?

אתה זקוק למכונית משפחתית?

פורסם

מניסיון עם אימפרצה ידנית 96- הרכב רואה מוסך. בטיפולים.

צריכת דלק לידני- סביב ה- 1:11 בנסיעה משולבת.

לרכב התנהגות כביש טובה יחסית למתחרות מבית מאותן שנים.

השאלה החשובה- כמה ק"מ אתה עושה בשנה?

• תוכן חדש...