Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אתמול בלילה שמתי לב כשחבר פתח את הדלת ויצא מהאוטו שבזמן עמידה הרכב משמיע רעש חריקה דיי לא נעים שמגיע מכיוון התחתית של הרכב,

בנסיעה אני לא מרגיש את הרעש הזה בכלל.

צירפתי הקלטה של הרעש,

אשמח לדעת אם אתם מכירים.

המון תודה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

שלום לך.ראשית יש לבדוק משאבת מיים ואלטרנטור.גם רצועה מנוע כשהיא לא מתוחה משמיע רעש דומה התקלה הקשורה למותח רצועה.תפעיל מזגן ותראה עם רעש מתגבר

עריכה אחרונה על ידי מוסך מיקה מוטורס
פורסם

היי,

האמת החלפתי רצועת אביזרים(מאמין שאתה מתכוון לזה) לפני 5,000 קילומטר ככה כחלק מטיפול,

אבל מבדיקה שלי גם לאחר כיבוי המזגן הרעש עדיין ממשיך(לא מתחלש).

אני יכול לבדוק אלטרנטור\משאבת מים בעצמי בבית?

אגב,

גם פתחתי את המכסה מנוע וניסיתי להקשיב לרצועה עצמה(היא דיי בולטת בצד השמאלי אם עומדים מקדמי האוטו) ולא שמעתי רעש חריג.

הרעש נשמע יותר מכיוון החלק התחתון של האוטו,

סתם עוד שאלה,

המנוע אמור לרעוד שהאוטו מונע? אני מאמין שיש חלקים נעים ולכן זה נשמע הגיוני אבל ממש לרעוד?.

פורסם

עוד שאלה אחרונה,

לדעתכם אפשר להמשיך ליסוע ככה עד הסופש או ששווה מחר על הבוקר את האוטו למוסך?

תודה =].

• תוכן חדש...