Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ההורים שלי קנו דירה בקבוצת רכישה, והבנייה מתארכת כבר יותר מ6 שנים.

הסכום המקורי שהיה 790K ש"ח הגיע עכשיו ל-1,050,000.

האינטואיציה של אבא שלי אומרת שיש שם משהו מסריח והאחראיים שם גוזרים קופון.

כנראה שהסכומים עוד ימשיכו לעלות, וכרגע הם דורשים כסף נוסף כיוון שהם נתקעו "בלי" כסף.

אני מחפש עו"ד שמומחה לתחום הזה שיעזור להורים שלי להבין מה הולך שם.

תודה רבה!

עריכה: העו"ד יכול להיות מאיזור ב"ש, י-ם, או המרכז.

עריכה אחרונה על ידי haranza
פורסם

לא מכיר עוד בתחום אבל קבוצות רכישה הקבוצה (שאתה חלק ממנה) היא היזמית ולכן אין לך כל כך את מי לתבוע. חבל שלא התחלתם מהעוד לפני החתחמה במקום עכשיו.

בהצלחה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

תודה רבה, על פי החוזה שעליו ההורים שלי חתמו הקבוצה שמנהלת את הבנייה מוגדרת כחברה לשיווק וניהול (אני מניח כמו בכל קבוצת רכישה), והחברה הזאת כבר נתבעה בעבר..ההתנהלות שלהם היא בריונית ומלווה בקנסות, שקרים גסים ואיומים שמאפיינית מאפיות..קנסות בגובה של 500 ש"ח ליום נשמע הרבה מעבר לסביר..התחושה שלי היא שהם כיסו עצמם באלפי טל"חים לאורך החוזה, לכן אני צריך עו"ד שידע למצוא את הפרצה שהם שכחו לסתום ומשם להתנהל מולם.

פורסם

עו"ד אייל רייף, הוא מומחה לתחום. (הוא גם יזם קבוצות בעצמו, רק שהוא עושה זאת בצורה מקצועית, כך שלא יהיה צורך לתבוע אותו...).

הוא ממש לא זול, ובד"כ מייצג את יזמי הקבוצה מול המשתתפים, ולא להיפך.

המשרד שלו בר"ג.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...