Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מאוד מנומס ש"סימנת" לו שאתה מתכוון לזרוק עליו אלף זין ולחתוך אותו, כשיש לך מכשול בדרך אתה מחכה ונותן זכות קדימה לפני שאתה עוקף אנשים.

גם לצאת מהרכב ולאיים על אדם נכה בן 54 זה הישג, אין ספק שהראת לכולם כמה אתה גבר.

אבל אתה צודק, איך הוא העז לנסוע ולא לתת לך לחתוך אותו, איך הוא העז להתעצבן אחרי שעשית את המהלך המגעיל שלך, הרי אתה קודם בכביש.

לא מגיע לך רשיון בכלל.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רק לי פתאום זה נראה מוזר שהבנאדם יודע את הגיל המדוייק והמצב הרפואי של זה שהוא חתך?

פורסם

יכול להיות שאתם עכשיו חושבים שאני איזה ערס דביל או ילד מפגר שסתם ניסה לחתוך כי "משעמם בכביש" אבל תאמינו לי שזה לא המקרה

אל תחפש את האשמה בסביבה, בתנאי הכביש או בנהגים האחרים. תתנחם בכך שאתה מספיק נבון כדי להבין בדיעבד כיצד התנהגת. כל האירוע היה נחסך אילו היית נוהג בנימוס, לא מתפרץ ברמזור ונכנס לנתיב התנועה של הרכב שהיה לצידך. ההתפרצות האלימה שלך תוך כדי יציאה מן הרכב הייתה יכולה להסתיים באופן גרוע אילו מישהו דומה לך בהתנהגותו היה ברכב השני. העובדה שאתה נוהג 9 חודשים שלמים (!) ולא קיבלת דו"ח אינה מעידה בהכרח שאתה נהג זהיר, רק שלא נתקלת בשוטר.

פורסם (נערך)
בגלל שהוא נכה?

נכה זה בן אדם סובל וחולה. להבדיל ממך, דברים שאתה עושה אותם וניראים לך ברורים מאליו הוא לא יכול לעשות. אתה יודע איזה כאבים יש לו? מה הוא לא יכול לעשות בגלל שהוא נכה?

אולי בגלל תמרון שעשית נגרם לו כאב בגלל הנכות שלו?

אבל אתה צודק, איך הוא העז לנסוע ולא לתת לך לחתוך אותו, איך הוא העז להתעצבן אחרי שעשית את המהלך המגעיל שלך, הרי אתה קודם בכביש.

לא מגיע לך רשיון בכלל.

X10

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...