Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים ושבוע טוב.

אני מחפש מגן מקורי של אייפון 4/4S.

אני מתכוון למגן המקורי מסיליקון שמגיע עם המכשיר.

אני מחפש אחד כזה במצב חדש עקב ושלי כבר הצהיב ונראה גועלי.

אשמח לעזרה.

שלומי.

פורסם

זה סתם מגן בשקל תשעים שחברות הסלולר סיפקו עם המכשיר.

תפנק את עצמך באיזה מגן מעוצב מEBAY או מסתם חנות פלאפונים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

+1,

אכן חפש לך בחנות הקרובה מגן יפה ומפנק ותהנה.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

קניתי מספר מגנים ובסופו של דבר תמיד שמתי את המקורי.

תמיד רציתי מגן קרבון לאייפון שלי ובאמת קניתי אחד כזה

עד שגיליתי אחרי חודשיים שכל האייפון שלי נשרוט בחלק האחורי שלו, מזל שהיה לי מדבקה שמגינה גם על החלק האחורי.

המגן המקורי הוא מסיליקון כולו, סיליקון שהוא קצת יותר עווה מהדפנות של האייפון כך שיש רווח בין המסך למגן לטובת המסך

והוא כל כולו מסיליקון, ללא פלסטיק. בסופו של דבר המגן המקורי הוא הכי טוב, הוא לא מסיליקון גמיש מדי, לא קשה מדי וללא פלסטיקים מיותרים ומזיקים.

והוא גם לא מגושם מדי ולא מקושקש מדי.

שלומי.

פורסם

אין מגן מקורי.

לא קיים

נישט

5 דולר באיביי ותקבל מלא מגנים עם ציורים יפים של תפוחים עם חור.

פורסם

מגן מקורי קיים רק עבור Iphone 5s/5c.

לiphone 4 לא קיים מקורי אלא רק כמו שציין ceyal מעליי.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

כפי שכתבו לך, אין מגן מקורי למכשיר זה.

המגן שקיבלת הוא מגן זול שסיפקה לך חברת הסלולר/החנות.

אם אני מבין נכון את סוג הכיסוי שאתה מחפש, תוכל למצוא אותו בגרושים באיביי. חפש "iphone 4 tpu case".

פורסם

אאל"ט, לאחר שערוריית בעיות הקליטה באייפון 4 והתגובה המזלזלת של אפל לעניין, נאלצו באפל לחלק באמפר עם כל מכשיר חדש שנקנה. אולי לזה מתכון פות"ש ?

בכל מקרה, אם אתה רוצה incase perforated case חדש בקופסה, אתה מוזמן להגיע לפ"ת, תעבור בסופר ותביא כמהincase_perforated_iphone4_case_06.jpg גולדסטאר.

• תוכן חדש...