Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני לא סובל את הפרופוגנדה של אור ירוק, אבל דווקא בקשר למיגון העמודים כדי להציל אופנוענים אין מה לטעון נגדם - אחד מהתשדירים שלהם, אלו שהם דוחפים לפני החדשות, דיבר בדיוק על זה.

Fiat Uno 1994 - Mazda 3 2005 - Volkswagen Jetta 2011 - Seat Leon 2013 - Subaru XV 2018

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בכל מקום בעולם המתקדם שבו יש תחילת גדר במיוחד בכביש מהיר אמורה להיות תשתית סופגת שמקפלת את הגדר ולא את הרכב.

פורסם
מי שרוכב\רכב אי פעם על אופנוע, מכיר את מלכודות המות האלו כבר שנים. אני אחוס על נשמותיכם ולא אעלה פה תמונות של מכרים שלי עם גפיים קטועות. ולא, למי שחושב, לא כולם השתוללו עד שהחליקו אל מתחת לגדירות הבטיחות. חלקם סתם עפו מהכביש בגלל שמן\חול\כתמי סולר וכד'. ברגע שהגעת לעמודים התומכים של המעקה, זה רק עניין של מזל האם תיחתך לך הרגל או הראש.

וולקם טו דה קלאב, כמו שאומרים. מי יודע, אולי זה יעורר מישהו למעלה להשקיע במעקות בטיחותיים יותר.

גם לאחרונה היו מספר מקרים בהם אופנוענים נפגעו \ נהרגו מפגיע בגדרות כאלו. כנראה גם מה שנהג מתחיל כתב עליו. ממש מזעזע.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

בחיפה במעבר מכביש 22 ל75 התקינו בסיבוב גדר פלסטיק בחלק התחתון של המעקה.

לא ראיתי את זה באף מקום אחר.

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

^

החברה הלאומית לדרכים (מע"צ לשעבר) התחילו בהתקנה של הפלסטיק הנ"ל בכל מני מקומות מועדים לפורענות בארץ. גם במרכז, למשל בעליה מכביש 40 לכביש 471 לכיוון אלעד (מחלף נחשונים של כביש 6).

הצרה היא, שזה מעט מדי אבל יותר מזה; מדובר במיגון עבור אופנוענים שהחליקו עם הכלי, כלומר זה מיועד לעצור ולספוג אנרגיה של גוף אדם. אני כלל לא בטוח שזה ימנע מצב כמו בתאונת הרכב המשופד שאנחנו מדברים עליה בשרשור.

פורסם

זה לא ימנע מצבים כמו בתחילת השרשור, בשביל לספוג אנרגיה של רכב של נניח 1300 ק"ג, במהירות נניח של 110 קמ"ש, אנחנו מדברים על כ-606 קילו ג'אול, חתיכת פלסטיק טובה ככל שתהיה לא תספוג כמות כזו של אנרגיה, זה חייב להיות מבנה מתעקם כלשהו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הפלסטיק הזה לא מלא במים או משהו כזה?

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

שיהיה מלא גם בג'ל סופג אנרגיה, זה עדיין לא יעזור לו נגד 1300 ק"ג שמגיעים ב-110 קמ"ש.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הפלסטיק הזה לא מלא במים או משהו כזה?

סה"כ תוספת גמישה שאמורה לספוג חבטה של אופנוען:

fullgaz-deva113372.jpg

דוגמא לגירסה שמותקנת באנגליה:

fullgaz-104854.jpg

זה בטח לא יועיל עבור רכב ש"מחליט" להתלבש עליה.

פורסם

בודאי שזה לא יעצור רכב.

אני התייחסתי לאופנוענים שדובר עליהם בהודעה מעלי

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...