Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

מידיי פעם אני נתקל בפורום בשמות של חנויות בחו"ל המוכרות מוצרי דיטיילינג באינטרנט וחברי הפורום מזמינים מהם. חיפוש אחר שירשור מסודר יותר או מרוכז של חנויות כאלה הניב תוצאות ממש לא מספקות.

לכן אני מזמין את חברי הפורום לספר על חנויות שהם מזמינים/הזמינו/חושבים להזמין מהן מוצרי דיטיילינג מחו"ל.

כדי לשמור על הסדר אנא הקפידו לספר על החנות לפי המבנה הנ"ל:

שם החנות:

קישור לחנות:

התמחות החנות: כאן ניתן לספר האם בחנות הזו יש משהו מיוחד. לדוגמה, מבחר גדול במיוחד של מגבות מייקופייבר,מוצרים של חברה מסוימת שקשה להשיג או שקשה להשיג במשלוח לארץ, מחירים טובים על מוצרים של חברה מסוימת וכו'.

משלוח לארץ: האם קיים משלוח לארץ, האם הוא בעלות נוספת (כמובן שסעיף זה יהיה מעודכן לזמן בו קניתם ותמיד יכולים להיות שינויים). אם אין ציינו באיזו חברה נעזרתם כדי לשלוח את המוצרים לארץ (אני מכיר שתיים)

נסיון אישי: אם בצעתם הזמנה מאתר זה אנא ספרו בקצרה את התרשמותכם. אם היה לכם עניין עם שירות הלקוחות אז איך זה היה? (ענו מהר, מקצועיים/אדיבים וכו').

אנא רשמו בקצרה ובאופן ממוקד.

אם תיווצר רשימה יפה ארכז את המידע בשאיפה שיסכימו להעביר אותה לנעוץ.

שבוע טוב.

עריכה אחרונה על ידי androidon
פורסם

הבעיה,שאם מזמינים כמות המשלוח מאוד מאוד יקר,ועכשיו כשיש בארץ מוצרים באיכות טובה,לא בטוח זה כול כך משתלם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אגיב לשניכם,

המידע הזה לא מעניין אף אחד בגלל כמה סיבות:

• מי שזה כן מעניין אותו סביר להניח שהוא כבר מכיר את החנויות השונות ואת כל האופציות הקיימות להזמנת מוצרים.
  • המידע הזה נטחן על גבי הפורום אין ספור פעמים.
  • לרוב האנשים אין רצון להגיב לשאלות שניכר מהן שמי שכתב אותן לא טרח לבצע חיפוש
  • הפורום במגמת צניחה חופשית (כך לפחות כתב Rupni באחד השרשורים לאחרונה) ובצדק
  • זה חסר טעם לייצר "שרשור" או "מדריך" כפי שנפתח פה כל שני וחמישי עבור 3/4 חניות שנמצאות בארופה ורובנו מזמינים דרכם

עכשיו אני שואל את פותח השרשור והמגיב השני ("חבל שאף אחד לא תורם..")

מה אתם עשיתם לשם מציאת המידע הנ"ל? האם טרחתם לבצע חיפוש?
    אולי להבא בתור משתמשים חדשים תבצעו חיפוש ולאחר מכן תשפכו לכאן את התובנות שלכם? זה יקנה לכם גם קצת ידע וגם הרבה קרדיט על העשייה והמאמץ.

אני רחוק מהמחשב שלי ואלו החנויות העקריות שאני זוכר את שמן למרות שיש עוד הרבה עסקים ששולחים לארץ.

http://www.i4detailing.co.uk - חנות דיטיילינג כללית מ UK, מאוד אמינה

http://www.detailedclean.co.uk - חנות דיטיילינג כללית מ UK, מאוד אמינה

http://www.cleanyourcar.co.uk - חנות דיטיילינג כללית מ UK, מאוד אמינה (לטעמי היא אמינה ויש שיגידו אחרת)

http://www.max-protect.co.uk - מותג דיטיילינג ולא חנות כללית, מתמחה בציפויים (Coating) שולח לארץ ואמין.

http://www.autogeek.net - חנות אמריקאית, אמינהף שולחת לארץ מעל קנייה ממחיר מסויים (100$ נראה לי)

יש באיביי מוכרים שונים שאני לא זוכר את שמם ואני לא חושב שיש טעם לשמור את הלינקים לחנויות, פשוט מבצעים חיפוש למוצר הרלוונטי ובודקים תוצאות. ניתן למצוא שם הכל, גם מוצרי mothers פשוטים וגם ווקסי Zymol, אני חושב שנכון יותר להתעמק ולהכיר את המוצרים, אחרי זה כבר קל למצוא אותם על ידי חיפוש קצר באיבי או בגוגל. מוכר אחד שבאופן אישי אני כן שומר את הלינק שלו וגם רוכש דרכו הוא הקוריאני, החנות של הקוריאני - אמין, מומלץ, מתמחה רק בפרטי מיקרופייבר באיכות גבוהה.

בנוסף, הטכנולוגיה של היום מאפשרת להזמין מכל חנות גם אם היא לא שולחת ישירות לארץ, יש שרותי כתובות אמריקאיות כמו Buy2Usa או shipito שיודעים לשלוח מחול לארץ ללא שום קושי.

החכמה היא לדעת מה אתה מחפש ואחרי זה לדעת איך להשיגו..

אם לא תדע מה לחפש כל הלינקים שבעולם לא יעזרו לך.

לא תמיד ח"ול זול יותר (ברוב המקרים הוא הרבה יותר זול מהמחירים המקומיים ), סקר שוק לפני כל רכישה הוא צעד הכרחי.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

+1 !

בנוסף, לעיתים עדיף לחכות שבוע-שבועיים להזמנה מחו"ל כי אם מזמינים 2/3 מוצרים מאתרים מסוימים כמו CLEAN YOUR CAR למשל, כבר היו לי מקרים שחסכתי 70 ש"ח מאשר אם היתי מזמין בארץ.

לעיתים למשל יש דילים טובים באיביי, חומר לריפודים שלא נמכר בארץ והזמנה שלו מחו"ל תעלה לי משלוח יקר, מצאתי באיביי את אותו מוצר ובזול יותר.

אלה רק דוגמאות שמראות שלא צריך להתעצל ולבצע סקרי שוק בכל החנויות האפשריות כי ניתן לחסוך לא מעט כסף בשיטה הזו.

כלל ברזל נוסף הוא שב 90 אחוז מהמקרים המוצרים מחו"ל יהיו זולים יותר מהמוצרים בארץ ובהרבה, מה שמבדיל הוא המשלוח. סקר שוק !!

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...