Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש מאזדה 3 ספיריט (מנוע 2000) 5 דלתות עד שנת 2008

מזמן לא קניתי רכב אז קצת התנתקתי מהשוק ואשמח לעיצה מנסיונכם.

עד כמה סביר כיום להוריד ממחירון לוי יצחק לרכב מסוג זה שהוא רכב מטופל ללא בעיות מיוחדות במצב שתואם את השנתון והק"מ?

לדוגמה מחירון 2008 הוא כ 52000 ו 2006 הוא כ 40000, ויש לי הרגשה שזה מעל מחיר שוק בפועל.

תודה

פורסם
שלום, אני מחפש מאזדה 3 ספיריט (מנוע 2000) 5 דלתות עד שנת 2008

מזמן לא קניתי רכב אז קצת התנתקתי מהשוק ואשמח לעיצה מנסיונכם.

עד כמה סביר כיום להוריד ממחירון לוי יצחק לרכב מסוג זה שהוא רכב מטופל ללא בעיות מיוחדות במצב שתואם את השנתון והק"מ?

לדוגמה מחירון 2008 הוא כ 52000 ו 2006 הוא כ 40000, ויש לי הרגשה שזה מעל מחיר שוק בפועל.

תודה

המחיר של הספיריט הצורה הישנה מאוד משתנה, כנס ליד 2, יש כאלה שנת 2007 שרוצים 37 אלף שקל ויש כאלה שרוצים 48-49, תלוי ביד קילומטרים ועוד כמה פרמטרים, אני התחדשתי בספיריט 2009 (הצורה הישנה עדיין ) שעלתה לכביש ביולי ( ממש בין האחרונות מהדגם הזה ) הרכב היה יד 1 מרופא ( באמת! ) עם 80 K שמור ברמה קיצונית, שילמתי כמה אלפים בודדים מתחת למחירון ( 57 K) יכלתי למצוא ביותר זול, אבל הנתונים היבשים אמרו לי שה4,000 שקל האלה לא ישנו לי שום דבר ( הרכב היה עם טסט ל 9 חודשים, אחרי טיפול, 4 צמיגים חדשים, מה שנקרא רכב מאופס ), מה שאני מנסה להגיד זה, אל תתפס על אלף אלפיים שקל, כל מקרה לגופו, חוץ מזה תהנה, רכב מהנה מאוד!

• תוכן חדש...