Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חניתי היום בקניון ארנה, בכניסה שלט שאומר שהחניה חינם בימים א'-ה' למעט חגים וערבי חג.

למיטב ידיעתי, היום יום ה',וחול המועד אינו מוגדר חוקית כחג.

כמובן שדרשו תשלום ביציאה. בשיחה עם אדווה מבקרת החניון שלוקה בדיבור ומראה פוסטמי לעילא (בהצלחה עם תביעת הדיבה, אמת דיברתי), היא הכריזה ששני עד שני זה חג, וכאן הם קובעים את הכללים.

כשאמרתי לה שהכל טוב ויפה, אבל זו הטעית הציבור אמרה שזו בעיה שלי.

כשאמרתי לה שאם הם לוקחים את החוק לידיים אז יכול לבוא מאן דהו ולשבור להם את המחסום ולצאת תחת אותה ההצדקה, היא ציינה שאני לא נראה לה כאחד שיעשה את זה.

האם אני פוץ טרחן והצדק איתם, או שההבנה שלי של הניסוח נכונה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

אתה פוץ טרחן וצודק.

בהזדמנות אני אראה לך איך מורידים את העמודים במעבר החצייה ליד חוף הנכים ואז אתה יכול לחנות על הטיילת או על הדשא (יש שם גם מים ושקע חשמלי אם תרצה לשטוף את האוטו על חשבון עיריית הרצליה).

עריכה אחרונה על ידי Night Driver

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מדמיין את עצמי בכניסה לקניון מביט על אותו שלט:

1. אני לא מניח הנחות, אלא שואל.

2. בהעדר מי לשאול - שואל את עצמי מדוע חינם בימי חול ובתשלום בחג ושבת - התשובה היא הפופולריות הגבוהה של הקניון, אבל יותר מכך, של המרינה הסמוכה, וחוף הים, שגורמים למילוי חניית הקניון. לפי הסבר זה חול המועד זהה לחג ושבת, ולכן צפוי שיהיה בתשלום.

3. מה לעזאזל איבדת בקניון ארנה?!?

:turn-l:
פורסם (נערך)

שי, לא ברור לי אם אתה ציני ככל הנראה כן. לא רוצה להשתמש בשום דבר שאין לי זכות להשתמש בו. לא חונה איפה שאסור ולא חוסם אף אחד כמדיניות. מצפה לאמת בפרסום, זה הכל. לא באתי להשתמש במתקנים שלהם חינם אין כסף, השארתי סכום יפה בקניון.

יובק, לא היה מי לשאול, ובאמת שלא מתפקידי לנסח את התכנית העסקית שלהם.

מה איבדתי? הייתי בסביבה וזה היה המקום הכי נוח להשיג את מה שהייתי צריך (מתנות ובירה להרווית הדודא לחמץ)

מיקי, המשטרה הייתה עסוקה בחוץ עם פעילי זכויות בעלי חיים שהקרינו בחוץ סרטים ממשחטות על משאית.

עריכה אחרונה על ידי nitch

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מסר לרז: את הצינור לא אכלתי, אבל יש דברים שעדיף לא לציין בפורום.

לפני 22 שעות, hans כתב:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לפי החוק היבש, חול המועד זה יום עבודה רגיל לכל דבר.

אני לא סובל קניונים עם חניה בתשלום. זה מטומטם לשלם כסף כדי לשלם כסף.

חוץ מזה, לא צריך לקנות מתנות לאנשים, הם עלולים להתרגל ובירות אפשר להשיג אצל בני דודינו בכפרים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש אנשים שצריך לקנות להם מתנות בכל זאת. מעדיף לסגור עניין עם צ'קים, אבל כשזו אמא אז צריך להראות קצת יותר מחשבה.

כבר הייתי בפיתוח, לא התחשק לי להתרחק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

פורסם

הם עלולים להתרגל ובירות אפשר להשיג אצל בני דודינו בכפרים.

למה בירות זה נראה לך פיתות? למוסלמים אסור לשתות אלכוהול, אז גם שם יהיה קשה להשיג בירות.

חוץ מזה במקרה שלו הבני דודים הכי קרובים אליו נמצאים בכפר קאסם ויישובי המשולש, אז אני לא יודע מה יותר גרוע....לשלם מחיר מופקע בחנייה של ארנה, או שיפרקו לך חצי אוטו בזמן הקניות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

~

טענת הפוץ הטרחן לגיטימית (takes one to know one), אולם זה רק סימפטום המצביע על כך שאתה נמצא יותר מדי זמן בחו"ל.

בגדול, אנשים כמוך הולכים לפי "בית שמאי" ומניחים שאם יפעלו לפי ההוראות 1:1 גם הצד השני יעמוד בהתחייבויותיו. למעשה, בישראל של היום הנכון הוא ללכת לפי "בית הלל" ולהניח שאם יש הזדמנות לתת פרשנות מעוותת לחוק או לתקנה ולדפוק אותך, מישהו כבר ינצל אותה בוודאות.

לצערי מצאתי את עצמי לא פעם בסיטואציות דומות (משום מה רק בארץ, כנראה בגלל השאננות) וברוב המקרים זה הסתיים בוויתור מצדי תו"כ גיחוך קל מתחת לשפם ואיחולי "שילך לתרופות". מאידך, נסה את זה על תייר צרפתי בטיילת של נתניה וסביר להניח שתקבל תוצאה שונה בתכלית.

אלו הם חוקי הג'ונגל, אם אתה לא מוכן לקצת חבטות על החזה בכל אינטראקציה חברתית - תמיד יהיה שם איזה קוף אחר שיזהה את החולשה וינצל אותה נגדך.

פורסם

ניטש, אתה נודניק טרחן.

אם אתה רוצה להשתדרג לפוץ, פנה לאיזה כלי תקשורת או יותר טוב, לך על תביעה ייצוגית (עיסוק די מכניס).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם
למה בירות זה נראה לך פיתות? למוסלמים אסור לשתות אלכוהול, אז גם שם יהיה קשה להשיג בירות.

חוץ מזה במקרה שלו הבני דודים הכי קרובים אליו נמצאים בכפר קאסם ויישובי המשולש, אז אני לא יודע מה יותר גרוע....לשלם מחיר מופקע בחנייה של ארנה, או שיפרקו לך חצי אוטו בזמן הקניות.

הגישה שלך מצויינת למי שמחפש לקבל מחירון מהמקיף על האוטו:lol:

בהרבה כפרים מוכרים בירה במכולות, זה לא שכולם דתיים אדוקים שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
שי, לא ברור לי אם אתה ציני ככל הנראה כן. לא רוצה להשתמש בשום דבר שאין לי זכות להשתמש בו. לא חונה איפה שאסור ולא חוסם אף אחד כמדיניות. מצפה לאמת בפרסום, זה הכל. לא באתי להשתמש במתקנים שלהם חינם אין כסף, השארתי סכום יפה בקניון.

יובק, לא היה מי לשאול, ובאמת שלא מתפקידי לנסח את התכנית העסקית שלהם.

מה איבדתי? הייתי בסביבה וזה היה המקום הכי נוח להשיג את מה שהייתי צריך (מתנות ובירה להרווית הדודא לחמץ)

מיקי, המשטרה הייתה עסוקה בחוץ עם פעילי זכויות בעלי חיים שהקרינו בחוץ סרטים ממשחטות על משאית.

פוץ וטרחן כי טרחת להתוכח על זה. צודק כי אתה פשוט צודק. א י במקרים כאלה ובסכומים כאלה משלם ולא חוזר יותר כי הויכוח עול לי יותר מהתשלום.

לגבי ניצול העירייה זה רק בא להסביר לך איך העיר הזו עובדת. זה המקום היחיד בארץ שיש לך שקע חשמלי וברז מים על מדשאה כשהכל נגיש לחלוטין ואף אחד לא עושה שם פיקניק. עובד שלי שכח טלפון על הדשא צמוד לטיילת (ליד הארון עם המים והחשמל) וכשחזרנו שבוע אחרי הטלפון עוד היה שם. אפילו כששאלתי את נציג העירייה למה הם לא נועלים את המכסים כי זה מסוכן הוא לא הצליח להבין בשביל מה.

זו עיר שרודפת שומרי חוק ופשוט מתעלמת מהשאר. כשחניתי שם בכחול לבן כל פעם קיבלתי דוח אבל כשאני חונה באדום לבן לא רחוק ממעבר החצייה אני אף פעם לא מקבל דוח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...