Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הגיע הזמן להחליף צמיגים ואני מתלבט בין שני דגמים של חברות שונות.

הראשון הוא של דאנלופ דגם sport bluerespons

והשני של גודייר efficientgrip.

הרכב הוא גולף 99 1.8 ידני.

מאז שאני עם הרכב אני עם הגודייר הנ"ל אבל אם אפשר להשיג יותר טוב באותו מחיר אז כמובן שאשמח.

שניהם הוצעו לי ב450 ש"ח לצמיג (לפני מיקוח כלשהו) במידה 205\55\16.

אשמח לשמוע הצעות וחוות דעת אם יש.

תודה מראש למגיבים.

פורסם

היה לי את הצמיג של גודייר וממש נהנתי ממנו למרות שכל פנצרמאכר אומר לי שזה צמיג גרוע. המסקנה שלי לפי מה שראיתי זה שאחיזה וצריכת דלק השתפרו. על דנלופ גם שמעתי ביקורות גרועות אבל בחו"ל, אבל לך תדע.

פורסם (נערך)

אם פגשת פאנצ׳ר מאכר שאמר לך שהגודייר צמיג גרוע אני מציע לך שלא תתקרב אליו יותר.

צמיג טוב מאוד, אורך חיים גבוהה (4 שנים ומעלה) אחיזה טובה גם בקיץ וגם בחורף, גם במצבים שניסיתי במכוון לבדוק את המגבלות שלו והוא הפתיע אותי.

זה מנסיון ארוך איתו.

ההתלבטות שלי נובעת נטו מהאפשרות שבאותו כסף אולי אשיג משהו יותר טוב.

דווקא ברשת מהשוואות נראה שלדאנלופ יתרון קל על הגודייר אבל עדיין רציתי להתייעץ פה.

שני הצמיגים אגב מיוצרים בגרמניה.

עריכה אחרונה על ידי scoob
פורסם

שלום,

אני אישית לא מכיר את הדגם של דנלופ - הוא נשמע לי כמו צמיג "ירוק", איזשהו דגם חדש.

אני כן מכיר לטובה דגם אחר - SP2050 אשר הגיע כצמיג מקורי למיצובישי לנסר הדור החדש.

האמת, יש מבחר צמיגים באותה הרמה ובאותו המחיר - קונטי פרמיום קונטקט, פירלי P7, קלבר HP3, יוקוהאמה C.DRIVE2

כל אחד והעדפה האישית שלו.

אני אישית בין שני הדגמים שנתת הייתי בוחר בגודייר. גם הדגם האחר שלהם (קצת יותר זול ופחות "ירוק") EXCELLENCE מוצלח מאוד.

בין מה שאני רשמתי במחיר של 450 ש"ח - CONTINENTAL CONTI PREMIUM.

אבל באופן כללי, לרכב שלך ובהתחשב בעובדה שאתה מחפש צמיגי נוחות, הייתי חוסך כ 100 ש"ח על כל צמיג וקונה TOYO CF2.

עונים לדרישות מעל ומעבר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לא כיוונתי נטו לנוחות, אני בהחלט מחפש גם את האחיזה וההתנהגות בכביש רטוב.

אם אתה אומר שאחד מהדגמים שמנית מתעלה על השניים שאני מתלבט לגביהם אשמח לשמוע במה.

תודה.

פורסם

העדפה אישית, לא יותר מזה.

אני חושב שקונטי דווקא אוחזים יותר טוב מהצמיגים הירוקים שאתה מתלבט ביניהם,

גודייר אפיסיאנט גריפ יחזיקו מעמד יותר זמן.

כל הצמיגים מחברות מובילות, ההבדלים זניחים.

גם TOYO CF2 אוחזים היטב, רק עולים משמעותית יותר זול.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...