Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי תוכלו לעזור בהמלצה על מוסך מקצועי ואמין באיזור המרכז או שרון ,לפורד פיאסטה.

(אני עדיין לא מצליח לפתור את בעיית הגיר האוטומטי ולקבל תשובה זהה משני המוסכים שכבר הייתי בהם)

קיבלתי גם שם של מוסך שנקרא שאול מנשה או מ.ש ברמת השרון מישהו מכיר ויכול להמליץ?

פורסם (נערך)

לדעתי אתה מסתבך. yulianx כתב לך "אני לא גורם מקצועי,אבל נשמע כאילו ניסיון לסבן אותך,מוח גיר לא מחליפים ככה סתם אלא אם יש בעיה,במיוחד זה מוזר שב60 אלף צריך לעשות זאת ואתה אומר שהגיר חלק ואין שום בעיות.". חולגי כתב לך "

הסעיף של הגיר - ברוב במקרים הוא כסת"ח". שמן ופילטר גיר מחליפים בד"כ לפי המלצת היצרן. הבעיה של מנוע נחנק צריכה להיות מתוקנת ע"י חברת ההשכרה. בקיצור, חבל על הלחץ.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם

yulianx (ואולי גם אחרים) שאל אותך

כבר מה התקלה בגיר (לא מה הומלץ להחליף) ולא ענית. גם לא נראה לי שנסעת ברכב. ואם ישנן תקלות, חברת ההשכרה אמורה לתקן אותן ולא אתה.

פורסם

yulianx (ואולי גם אחרים) שאל אותך

כבר מה התקלה בגיר (לא מה הומלץ להחליף) ולא ענית. גם לא נראה לי שנסעת ברכב. ואם ישנן תקלות, חברת ההשכרה אמורה לתקן אותן ולא אתה.

אני שוכר את האוטו כבר חודשיים ורוצה לקנות אותו אני לא מרגיש שמשהו לא בסדר בנהיגה או בהחלפת הילוכים ,פשוט הלכתי לבדיקה לפני קנייה ונאמר לי במכון גירים שאחד הרכיבים במוח הגיר (לא אמרו איזה) אינו תקין וצריך להחליף אותו.בכל אופן תודה מתנצל שאני שואל שוב ושוב ,גם אני כבר בכאב ראש מזה.

בכל אופן הפסקתי עם הבדיקות .אגש עם התוצאות לחברה אם ישלמו טוב אם לא נמשיך לרכב הבא.

פורסם

יש לך כאב ראש כי אתה מסרב להקשיב. פעם שלישית, תרשום הודעה מלאה בפורום הייעוץ (תקרא שם את הנעוץ בנושא) עם כל מה שמצאו/מצאת ברכב וחברים בפורום יוכלו להציע לך על איזה מחיר ללכת, מה החברה אמורה לתקן לפני המכירה ועוד.

• תוכן חדש...