Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הרמזור לא עובד או תקוע, אל תיקחו סיכונים.

לא לבצע פניות שמאליות ברמזור, ועדיף גם לא לחצות אותו ישר. הדבר הכי בטוח לעשות הוא פניה ימנית ולהסתדר משם, גם אם זה מאריך את הנסיעה בכמה דקות.

הרמזור בצומת בנימינה מתקלקל לעיתים קרובות מאד.

השבוע היתה בצומת תאונה די מיותרת - הרמזור היה תקוע ולא התחלף. לא נעים לראות איך מוציאים ילדים מרכב מעוך.

si vis pacem, para bellum

פורסם

אתמול נתקלתי במקרה כזה. חתכתי ימינה את כולם, נכנסתי לעפולה, עשיתי סיבוב בכיכר וחזרתי.

פעם אחת הייתי ראשון ממש ועדיין פניתי ימינה ולא שמאלה, פחדתי.

פורסם

לא חסרים בארץ צמתים לא מרומזרים שבהם אנחנו פונים שמאלה\ממשיכים ישר מידי יום. תאונות קורות גם כשהרמזורים תקינים לחלוטין.

פשוט מגיעים לצומת, מאיטים ואף עוצרים, בודקים שאפשר להמשיך בביטחה וממשיכים את הנסיעה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

תאונות קורות אבל לא באותה רמת סיכון כשמדובר ברמזור תקוע ומישהו מחליט לקחת סיכון ולצאת באדום.

גם אם צופרים ולוחצים מאחור, לא לצאת. זה המסר

si vis pacem, para bellum

פורסם

מזכיר לי בזמן הסופה הגדולה לפני כחודשיים (?), מתקרב לצומת חטיבת הנגב בב״ש, אחת הגדולות והמסוכנות באיזור. כמו בסרט, שניה לפני שאני בצומת במכה אחת ברק חזק, כל האורות כבו והרמזורים הוחשכו, אתה כבר עובר בצומת ומה תעשה ? זה היה אשכרה מפחיד לאללה, אבל שרדתי ;-)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...