Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אחרי שנמאס עליי לקנות כל פעם אפליקטור חדש אז החלטתי להתחדש באפליקטור רק פעמי כזה היום פעם ראשונה שהשתמשתי בו ואני מרגיש שהוא רק סופג ווקס ולא מורח אותו על האוטו , האם קרה לכם דבר כזה אי פעם , הלך לי בערך 1/4 עד חצי בקבוק לישום על האוטו כאשר אני כבר אחרי 3-4 פעמים שישמתי על האוטו ונשאר לי 1-2/3-4 בקבוק .

פורסם

מה גודל האפליקטור?

ברור שאם הוא גדול הרי שהוא סופג חלק מהחומר.

אין פה קסמים - חומר לא נעלם/מתאדה באוויר.

חוץ מזה, במריחת החומר לא צריך שכבה עבה בכדי שהיישום יצליח. צריך להקפיד על כיסוי מלא ואחיד.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הייתה הולך על כזה :

http://www.autostore.co.il/%D7%90%D7%A4%D7%9C%D7%99%D7%A7%D7%98%D7%95%D7%A8-%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%A1-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99-Chemical-Guys-Big-Premium.html

בגלל הצפיפות של הספוג, הוא לא נותן לחומר להיספג לתוכו .

בכול מקרה , אתה לא צריך להתפרע עם מריחת הווקס .

בסופו של דבר אתה צריך לכסות בשכבה דקה של ווקס .

פורסם

מישהו משתתף איתך בבקבוק...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אני יודע לישם ווקס אבל פשוט אני מרגיש שנעלם לי ווקס

גם אני משתמש באותו פד, ומשתמש בווקס של דודו ג'וס ומבין על מה אתה מדבר. לרוב, יש ווקסים שיכולת הכיסוי שלהם נמוכה כלומר: מעביר ניגוב בצנצנת הווקס ומתחיל ליישם על הרכב ורואה שאחרי מעבר וחצי הווקס "נגמר" מהפד. הכל תלוי בווקס שאתה משתמש. אתמול יישמתי ווקס ופשוט אני לעיתים קרובות מנגב את הפד בצנצנת הווקס,זה בסדר. כמו כל חומר סופג הספוג העגול הוא מצויין למריחת ווקס ויש כמה סיבות: האחת,הוא ספוג איכותי רך ולא שורט,הוא לא "שואב" את החומר ומאפשר מריחה קלה, הוא גדול ואפשר ליישם איתו ביתר קלות ומהירות.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

RSM יצא לי להרגיש את שני הפדים (את האדום יש לי ואת השחור של פות"ש הרגשתי) השחור מרגיש יותר צפוף.

פות"ש עזוב את ההרגשה רגע, אתה מורח עם פלטפורמה אחרת לגמרי, אתה רואה שאריות ווקס על הצבע (כלומר, אתה רואה שנמרח ?) אתה אמור לראות את זה, נסה להאיר עם פנס אם אתה לא רואה.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

יש לי הרגשה שהווקס אכן נמרח על הצבע ואתה חושב שאתה לא רואה את זה כי צבע הרכב שלך בהיר כמו צבע הווקס, אבל אני לא בטוח איך נראה הצבע במציאות , תנסה לבדוק אם פנס/מזווית אחרת אם באמת הווקס לא נמרח, כי נראה לי שהוא כן.

Miata ND2

פורסם

היתה לי הרגשה דומה כשקיבלתי דוגמית של מגווירס גולד קלאס ווקס נוזלי והתחלתי ליישם אותו על הרכב.

אני מורח אותו ואני מסתכל על הרכב ואני לא רואה את הווקס, נדהמתי ולא הבנתי מה קורה פה וכמוך חשבתי שהפד סופג הכל ואחרי שהסתכלתי בזווית שונה על הרכב הצלחתי לראות שיש משהו על הרכב, שכבה דקיקה שבקושי אפשר להבחין בה כי היא שקופה והרכב כהה יחסית.

מה שבטוח זה שבחיים אין מצב שלרכב פרטי תצטרך לבזבז חצי קופסא של ווקס סטנדרטי, הווקסים היום חסכוניים ומספיקים לשימושים רבים לכמה וכמה רכבים.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

• תוכן חדש...