Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרגל היריון משמח במשפחה התבקשתי לבדוק עם חכמי הפורום - האם קיים רכב עם 7 מקומות שאינו מיני וואן או ג'יפ בשוק בישראל?

תודה רבה ושבת שלום

פורסם

פיג׳ו 307 או 308 בדגם SW.

מאזדה 626 סטיישן.

וולוו סטיישן ישנה (740).

מה התקציב שעומד לרשותך?

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

התקציב נגיד עד 150K הם רוצים רכב חדש ככל הניתן, כאמור שאינו מיני ואן או ג'יפ אלא רכב עם עדיפות לסטיישן

פורסם

דרישה מוזרה הייתי אומר.

שיבדקו בלובינסקי אם אפשר עדין להזמין 308sw חדשה (לא מאמין שאפשרי, כי באירופה היא הוחלפה בדגם חדש).

אפשר גם לבדוק את הפיאט 500L המוארכת.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

סאאב 95 מודל 72 :)

ועכשיו ברצינות, אני חושב פורד פוקוס/מונדיאו/I30 סטיישן. שווה בדיקה כי בדרך כלל אותם רכבים באים ללא מושבים אחוריים ובאים רק כאופציה נוספת לבחירה.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
סאאב 95 מודל 72 :)

ועכשיו ברצינות, אני חושב פורד פוקוס/מונדיאו/I30 סטיישן. שווה בדיקה כי בדרך כלל אותם רכבים באים ללא מושבים אחוריים ובאים רק כאופציה נוספת לבחירה.

Wrong.

אין להם אופציה של 7 מושבים

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

מיצובישי אאוטלנדר (אי אפשר לקרוא לו באמת ג'יפ), אם יש למכירה מודל 2013, אני מאמין שהוא יעלה בסביבות המחיר הזה. אם אפשר למתוח את התקציב יש אופציה לחדש.

ניסן קשקאי+2 כנ"ל.

פורסם
רק שיהיה ברור, הקשקאי הארוך הינו רכב 6 מקומות , במיוחד אם מדובר בילדים על בוסטר או מרים אחר...

אם הקשקאי איכותי מבפנים כמו הג'וק היתי מציע לוותר.

אאוטלנדר אני לא מכיר.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

השרשור הזה רק מגביר את התמיה שלי להיעדר רכבים חדשים של 3+3 משוק הרכב. כמו פיאט מולטיפלה והונדה FRV.

נראה לי פתרון מצויין למשפחות עם 3 ילדים שלא רוצים להצטופף, וגם לכאלה עם 4 ילדים.

לא נראה לי שזה עונה לשאלת פותח השרשור, כי אילו לא קיימים כחדשים ומספקים רק 6 מושבים.

מצד שני הם בהחלט לא מיניואן במובן המקובל ואינם ג'יפ.

אני מבין את חוסר הרצון לג'יפ אבל מה הבעיה במיניואן? מי שעושה הרבה ילדים צריך להתפשר, וזו אחת הפשרות הקטנות... ((-;

• תוכן חדש...