Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאיפה קונים פחיות פלסטי דיפ בחדרה והסביבה והאם המרסס הנ"ל טוב?

שימו לב! השרשור הזה בן 3945 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

אני מחפש מקום בחדרה והסביבה שמוכר פחיות פלסטי דיפ.

מישהו מכיר מקום כזה?

עוד משהו, אם אני מעוניין לקנות פלסטי דיפ לא בפחית ריסוס אלא בדלי,

האם המרסס הנ"ל יכול להתאים לי לצביעה איכותית או שעדיף לי להיצמד לפחיות ריסוס? [ כרגע מדובר על 4 ג'אנטים אבל אי אפשר לדעת לאן נגיע עם זה :) ]

המרסס:

http://www.buy2.co.il/o/93d387cd-c126-491b-ac88-13fbb4511f67

במידה והוא לא מתאים אשמח לקבל המלצה למרסס מתאים.

תודה ושבת שלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה הכמות שאתה רוצה ואיזה צבע? אם תוכל להגיע לת"א יש מקום שקניתי משם קניה גדולה ואפשר לקבל ממנו מחיר טוב. בערך 90 לפחית מכל הסדרות.

יכול להיות שהמרסס יעבוד אבל התוצאה תהיה גרועה מאוד ובזבוז של כסף.

אתה צריך מרסס HVLP בלחץ של 2-3 PSI עם דיזה 1.5-1.8 מ"מ. במחיר הזה לא תמצא משהו שמתקרב לזה. אני קניתי מרסס כזה מחו"ל במחיר של כ-1000 ש"ח ייעודי לפלסטידיפ. אם אתה לא מתכנן ציפוי של כל הרכב עדיף לך פחיות.

ל4 ג'אנטים בשביל להגיע לתוצאה טובה אתה צריך 4 פחיות.

אם אתה מתכנן פרויקט יותר גדול דבר איתי בפרטי אני יכול להשיג לך מחיר טוב לגלונים.

עריכה :

עכשיו ראיתי את הסרטון והקשר בין המרסס שמוצג לבין המרסס שהם מוכרים מקרי בהחלט.

זה שיטת ריסוס אחרת ואין שום קשר ביניהם.

מרסס טוב יעלה לך מינימום 500-600 ש"ח למרסס בינוני.

עריכה אחרונה על ידי yossi1290

VW MK5 Golf 2.0TDI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

https://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=213406054634454480951.0004e3cb2aae9c8b06c95&hl=iw&ie=UTF8&ll=31.381191,35.083037&spn=3.64951,0.977269&t=m&source=embed

כאן יש לך את הרשימה של כל החנויות שמוכרות את מוצרי פלסטידיפ.

VW MK5 Golf 2.0TDI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3945 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...