Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו לוגאן 2009

erezilber
שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

אשמח לקבל חוות על רנו לוגאן

מבחינת אמינות ודלק.

כמו כן, קבלתי הצעה מחברת הליסינג שלמה סיקסט,

חבר טוען שלא כדאי לסמוך עליהם..

האם אפשר לסמוך על חברת הליסניג הזו?

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר על מכונית המבוססת על מכללים ותיקים ואמינים (אך קצת מיושנים) של רנו.

לפיכך האמינות טובה, צריכת הדלק ממוצעת - ( כ-10 ק"מ לליטר בממוצע לגירסה האוטומטית )

הבטיחות אף היא לא ברמות המקובלות בקבוצה ( 3 כוכבים מתוך 5 )

לגבי שלמה סיקסט - מדובר באחת החברות הגדולות בארץ בתחום, ולא הייתי פוסל רכישה מהם על הסף בגלל שמועות כאלה ואחרות.

בכל קניה ולא משנה מי המוכר יש לבדוק את הרכב בשבע עיניים, ואם הוא נראה לך אז לקחת לבדיקה במכון מטעמך.

בחברות הגדולות הללו, מה שהכי קובע הוא איש המכירות שאתה עובד מולו ואמינותו.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מחזיק לוגאן כבר שנתיים (נקנתה מליסינג) סה"כ אמינות לא רעה צריכת דלק טובה (שלי ידנית 1\13-14 בממוצע),

שבוע שעבר ביצעתי טיפול 120K יצאתי בנזק של 1506 ש"ח כולל דיסקיות קדמיות (ללא חריטה).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...