Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, האלנטרה שלי מוציאה עשן לבן כבד שהמנוע קר אחרי שעמד כל הלילה ושותה שמן בכמויות. הבנתי שהבעיה בגומיות שסתומים. התייעצתי עם שני מוסכניקים אחד אמר לי להחליף את הגומיות והשני אמר לי שלא כדאי יכול להיות זה יפגע ברינגים והרכב יעשן אפילו יותר שפשוט כדאי שאקנה תוסף שמן stp זה יעזור.

מה אתם אומרים? למי להקשיב?

פורסם

מתן שלום רב !

פנה למוסך, שהמליץ להחליף גוומיות שסתומים ,ולא למוסך, שהפחיד אותך שהחלפת שסתומים תפגע ברינגים, הוא טועה ומטעה.

גם עם צריכת השמן תרד קלות, אבל העשן יעלם מומלץ לעשות זאת.

אין מניעה , לבצע גם באותה הזדמנות , בדיקת ליקייג,(לחץ הפוך) כדי לשלול בוודאות, אפשרות של טבעות שחוקות או תפוסות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם (נערך)
והשני אמר לי שלא כדאי יכול להיות זה יפגע ברינגים והרכב יעשן אפילו יותר שפשוט כדאי שאקנה תוסף שמן stp זה יעזור.

הגומיות האלה מונעות מהשמן ליפול הן לא עוצרות לחץ.

מהסיבה הזאת אין שום היגיון שטבעות דחיסה יושפעו ולא מובן איך הוא הגיע לזה.

לגבי בדיקת לחץ הפוך - יכול להיות עיוות שלא נמצא בקו תא שרפה אלא בשלב כלשהו,יותר נמוך בצילינדר לכן הבדיקה הנ"ל לא נותנת 100% וודאות.

עריכה אחרונה על ידי tribel
  • שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...