Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 27K [יפה]

אייל_חן
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחלתי להתעניין שוב לגבי קניית רכב יד 2.אין ספק שתלות זה הדבר השנוא עליי ומאמין שעל שאר הפורום.כמו כן זה יהיה הרכב הראשון שלי.מחפש רכב קטן וכרגע חושב (מאוד), בגלל המחיר, על שברולט אבאו (הדגם הקטן גרסת LT כמובן שבא עם סלון[פנים רכב] לבן).

ביצועים אני פחות מחפש אך לא אתנגד. אין ספק שיופי של פנים הרכב, כמו צבע לבן זה משהו שאני מאוד אוהב.חיצוניות "ספורטיבית", השברולט אבאו עונה לי על הדרישה הזאת, לא מגושמת, לא גדולה מידי ולא ספורטיבית לחלוטין.

אני לא מחפש פוזה למרות שכן אשמח לסלון יפה(שואף ללבן, כמו שציינתי קודם) אני מבין שיש מגבלה לכל דבר ובמחיר הזה לא אמצא רכב חללית .

מבחינת בטיחות כמו שהבנתם לפי הדגם ששמתי עליו עין שברולט אבאו או דיהולט אבאו לא מצטיין בזה יותר מדי ואף מפשל, אך לצערי, זה הכסף שיש ואיתו אני אתמודד. אני מעדיף שנתון גבוה עם ק"מ נמוך עם פחות בטיחות ולא רכב ישן יחסית, ק"מ גבוה שנראה לא מודרני ובטיחות קצת גבוה יותר.

אשמח להצעות ובעיקר הכוונה, ראיתי ברולט כמו שאני מחפש אחת BIG LT (אני יודע שזה לא מה שרשמתי בהתחלה) נראית שמורה מאוד שעולה 30K מבן אדם פרטי. ועוד רכב גם עולה בערך ככה(30K מינוס, מסוכנות רכבים, שמזה אני הכי מפחש למרות שבדיקה תראה לי הכל, הרכב כמובן חיצונית עונה על הדרישות ק"מ נמוך מאוד .]

בנוסף למה שציינתי לעיל, אם מישהו מאיזור הקריות, אני אשמח אם הוא יבוא איתי לאותה סוכנות כדי לראות על מה מדובר.

מראש, רב תודות לכל העוזרים !

אייל חן.

פורסם

למה אתה נעול על הדראק הזה?

יש אופציות טובות יותר,אתה מחפש ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברמה הכללית לא אכפת לי ידני \ אוטומט. עדיפות לאוטומט אבל אין לי בעיה בכלל לפזול לידני.

לגבי הדרעק, אני מוצא את עצמי עם תמורה יפה, רכב חדש, ק"מ נמוך, נראה סבבה, לא שורף דלק, רק בטיחות היא הבעיה כאשר לא מדובר ב "רק" אך אני מרגיש שאין לי ברירה אלא להתפשר.

בעבר הסתכלתי על פיג'ו 206 \ פונטו ספייס וכו וכו . ל- 2 הרכבים יש בעיות מעצבנות כמו רדיאוטורים, נזילות דלק וכו ובנוסף לכל זה שנתונים ישנים יחסית וכתוצאה מכך ק"מ גבוהה !

על מה היית ממליץ? למה בעצם לא ללכת על האבאו ? במילים אחרות, אם היו לך 27 - 30 אלף ש"ח רק לרכב, מה היית קונה בהתחשב בנתונים שציינתי למעלה, אין לי ילדים, יש לי חברה שנתיים וחצי, תאוצה זה לא מה שמדליק אותי אך לא הייתי מתנגד, מראה, איכות ואמינות הם הדברים העיקריים שמעניינים אותי...

דבר נוסף שמשתמע ממה שכתבתי, אין לי בעיה ואף הייתי מעדיף קנות רכב מסוכנות רכבים כמו אוויס\אלבר\אוטוסנטר ושאר החברים, הכי מפחד מסוכנות רכבים זולה = סוחרים ומבן אדם פרטי אני גם די חושש.

פורסם

האואוו הגירסה האוטומטית לא הכי חסכונית,בטח לא כמו הספייס,איכות חומרים זולה,הידניות מקרקשות,התנהגות כביש לא משהו ומנוע די רועש,שה אחד הרכבים הגרועים שיצאו,ששברולט תירצה לשכוח.

על איזה נזילות דלק אתה מדבר??

אני הייתי מחפש גרנדה פונטו ידנית,יונדאי גטס ברמת איבזור gls/gli ידנית,פיגו 206 שתהיה הרבה יותר נוחה בגירסה הידנית היא לא רעה בכלל.

תבין,לא סתם השברולט זולה,נסעתי עליה כמה פעמים וזה הרכב האחרון שהייתי רוכש.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חברות הליסינג לא מוכרות רכבים זולים כ״כ.

האבאו מחרידה, צבע ריפוד לא צריך להיות פקטור בבחירת רכב משומש וזול, עדיף שתחפש יונדאי גטס או דייהטסו סיריון אם אתה מתעקש על אוטומט ומפחד מאירופאיות.

בידני גם פונטו, 206, פאביה.

רק לא את השברולט!

פורסם (נערך)

לגבי יונדאי גטס אני יורד בגלל מראה פונטו גרנדה כנ"ל, לגבי הפיגו חשבתי בעבר כי נראית סבבה, השאלה איזו שנה אני אוכל לקנות ובאיזה מחיר ?

אין לי באמת דרישות גבוהות מהרכב עצמו, אני אוהב חדש, שוב, כמו כולם. אני אעבור על יד 2 שוב ואראה מה אוכל להוציא, בסכום שהקצבתי לעצמי, מבחינת שנתון.

אבדוק על ה-206 וכן על פונטו ספייס. אני כל החיים נוסע על רכב מנהלים של אבא שלי(כל החיים = 5 שנים עברתי 3 רכבים) ככה שהציפיות שלי מהרכב שאני ארכוש ברבע מחיר בטוח לא יהיו גבוהות... לקחתי את עצותיך ואנסה להקשיב להן ולראות אם לשים את הכסף בצרפטלקית יהיה לי נכון יותר. המון תודה על העזרה !

אשמח לדעות נוספות

------------------ עריכה א:

2 תגובות נוספות בעד הספייס ו- 206 + להתרחק מהאבאו.

נראלי שהבנתי את הרמז, אמשיך בחיפושים !

----- עריכה ב' :

ואללה הסתכלתי על הפונטו גרנדה והיא יפה ממש שזכרתי @!

עריכה אחרונה על ידי אייל_חן
פורסם

כנס ליד 2,שם תוכל לראות איזה שנים נכנסים לך לתקציב.

פורסם

פונטו גרנדה שנראית מרשימה בהחלט שנת 2008 לפחות נכנסות לי בתקציב - מדהים ! וזה מבדיקה של כמה דקות בלבד !@

לבצע חיפוש עם פילטר על ידני או שגם אוטומט בא בחשבון ?

מה לגבי עלויות אחזקה של הרכב המדובר ? טיפולים ?ביטוחים ? (אני בן 24 בספטמבר + 5 שנים), אגרת רישוי אם קיימת ? (מצטער על הבורות) וכל העלויות שאני "חייב " לשלם מלבד דלק.

פורסם

עדיף ידני,חלפים לא יקרים,ביטוח לא אמור להיות יקר אבל זה יחודי לכול אחד בהתאם לגיל וותק.

אגרת רישוי קיימת בכול רכב,בערך 1100-1200.

פורסם

חפש פונטו ידנית, הרובוטית ("אוטומטית") פחות מומלצת.

העלויות נמוכות יחסית, הרכב פשוט ואמין.

חבר רכש כזאת לפני כשנה ועושה באופן כמעט יומיומי חדרה-חולון, עם תצרוכת דלק של כ14 קמ לכל ליטר.

מבחינת חסרונות - שומכאר לא תצא מהרכב הזה, יש לו כ60 כס בלבד ו-0 יומרנות ספורטיבית.

בנוסף, הרכב די ספרטני ופשוט (טוב לאמינות, פחות לפינוקים).

רכב מעולה לצעיר שמחפש תחבורה פשוטה ואמינה.

פורסם

אין ספק שמבפנים נראה עלוב אך חיצונית חמוד ביותר, מחיר מפתיע ביחס לשנתונים שמוצעים למכירה ! כל עוד הרכב שמור אני אשמח בחלקי.אם היה לי 115 להשקיע על רכב הייתי קונה מיטו ואם היה 130K כנראה שג'ולייטה חמודה, ב"ה ובעתיד. בינתיים אסתפק באיטלקייה שתספק את הדרישות שלי !

אין ספק שהעלתם לי רעיון מעולה ! 60 כ"ס לא 60 כ"ס, יאיץ ב- 14 שניות ולא 12 הכל מעולה ! הכי חשוב לא להיות תלוי. כמו כן, אם תיהיה התקדמות אשמח לשתף בפוסט הזה ולעדכן !

פורסם

מה עם אלפא 147 מודל 2002 נניח? תעמוד בתקציב ועוד תשאיר לך תקציב ליישור קו.

הכי יפה והכי מהנה מהרכבים שהוזכרו לעיל.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
מה עם אלפא 147 מודל 2002 נניח? תעמוד בתקציב ועוד תשאיר לך תקציב ליישור קו.

הכי יפה והכי מהנה מהרכבים שהוזכרו לעיל.

אני חושב שה147 תהיה אובר קיל,לדרישות של הבחור. מעבר לכך שהתחזוקה של אלפא בת 12 היא לא בדיוק תחזוקה של פונטו ספייס. (גם אם מדובר בדגם מוצלח כמו ה147).

Porsche 944 turbo

פורסם

שלום רב שוב וערב טוב, מקווה שזה בסדר שהקפצתי את הנושא.

לגבי ה- 147, אם יש לי חלום זה שתיהיה לי אלפא . כרגע לדעתי העסק יהיה עליי כבד מבחינת ידע, כסף... פחות ראלי עבורי.

רציתי לשאול שאלה לגבי סוכנויות:

הייתי היום ב- ליסקאר והם נראים אחלה של חברת השכרת ומכירת רכבים הייתם ממליצים לסגור שם עסקה ? כמה אפשר להתווכח עם המוכר? ביקש נגיד 33 אלף לפני שבכלל דיברתי איתו על להוריד מהמחיר. הוא מתחייב כמובן על מנוע גיר שלדה, כמו כן חשוב לי לציין שכרגע לא חשוב סוג הרכב שעליו דיברתי עם המוכר אני מדבר ברמה הכללית ביותר לאן אפשר להגיע איתו, מה אפשרויות המיקוח והאם הליסקאר האלה "נחשבים" כאמינים ולא בעיתיים ?

• תוכן חדש...