Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(מחפש) סאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי אני

עם מגבר 500.1 mbqurat

והוא מפעיל סאב Sony xplode 12"

הייתי רוצה לקבל הצעות לסאב נקי!!! שישמעו בס נקי

המגבלה היא 1000 שקל שמעתי היום סאב של רוקפורד p1

והיא המון ויברציות ולא אהבתי את זה קיים סאב שנותן בס נקי ? נכון שזה תלוי גם בשיר שמשמיעים

השמח להסבר יותר מעמיק בנושא תודה ולילה טוב

עריכה אחרונה על ידי henatali
פורסם

הביצועים של הסאב תלויים המון בתיבה שלו.

אני אחכה שאחרים יתנו לך המלצות, אבל קח בחשבון שאם אתה מחפש סאב שהוא פאנצ'י ומדוייק, תתכונן להתפשר על עוצמה (זה לא עד כדי כך פחות עוצמתי אבל לעומת תיבה פתוחה זה מורגש)

תיבה קטנה ואטומה תעשה את העבודה.

פורסם

אם אתה מחפש את הבאס ההדוק, פאנצי ומדוייק אני מציע ללכת על 10" בתיבה אטומה, למרות שסאב 10" משובח יעבוד יפה מאד גם בתיבה פתוחה.

יש לך כמה וכמה אופציות

Hertz es250

Dls kw10

שני אלו יחסית זולים, אך הם תמורה טובה לכסף.

Jl audio 10w3v3

Dls rw10

את ה jl היה לי והוא סאב לא פחות ממעולה, הוא לא מלפצת spl אבל הוא אחד הסאבים הכי מדוייקים ששמעתי אם לא הכי מדוייק, וכוח לא חסר,

לגבי ה dls rw שאותו לא שמעתי, הוא האח הגדול והחזק של הkw10 שאותו שמעתי והוא גם סאב מעולה , אבל לדעתי עם חיסרון מבחינת העוצמה.

אישית הייתי הולך על jl audio 10w3, או על הrw, ה jl audio יפרוץ טיפה את גבולות התקציב כמשומש, בעוד ה rw ייכנס כחדש עם תיבה (וחריגה קטנה).

יש עוד כמה וכמה דגמים טובים, ואני חוזר ומדגיש, לא שמעתי את ה rw, ובכל זאת הוא אופציה ששוה לשקול.

בהצלחה.

SCANSPEAK

פורסם
אם אתה מחפש את הבאס ההדוק, פאנצי ומדוייק אני מציע ללכת על 10" בתיבה אטומה, למרות שסאב 10" משובח יעבוד יפה מאד גם בתיבה פתוחה.

יש לך כמה וכמה אופציות

Hertz es250

Dls kw10

שני אלו יחסית זולים, אך הם תמורה טובה לכסף.

Jl audio 10w3v3

Dls rw10

את ה jl היה לי והוא סאב לא פחות ממעולה, הוא לא מלפצת spl אבל הוא אחד הסאבים הכי מדוייקים ששמעתי אם לא הכי מדוייק, וכוח לא חסר,

לגבי ה dls rw שאותו לא שמעתי, הוא האח הגדול והחזק של הkw10 שאותו שמעתי והוא גם סאב מעולה , אבל לדעתי עם חיסרון מבחינת העוצמה.

אישית הייתי הולך על jl audio 10w3, או על הrw, ה jl audio יפרוץ טיפה את גבולות התקציב כמשומש, בעוד ה rw ייכנס כחדש עם תיבה (וחריגה קטנה).

יש עוד כמה וכמה דגמים טובים, ואני חוזר ומדגיש, לא שמעתי את ה rw, ובכל זאת הוא אופציה ששוה לשקול.

בהצלחה.

בן תודה

אני מחפש סאב שתיבת התהודה תהיה כמה שאפשר יותר קטנה כדי שלא תתפוס הרבה מקום בבגאז'

jl audio הוא סאב מדויק? אני מחפש סאב שישמעו נקי וכמה שפחות ויברציות כי ראית הרבה סאבים מכול מני חברות עם ויברציות שכל האוטו ובמיוחד התא מטען רוקד ואת זה אני לא אוהב בגלל זה אני שואל

המגבר שלי מוציא 250 ב4 אום ו 500 ב2 אום

אתה מדבר על הסאב הזה ? http://www.cheaper.co.il/regularsale...productID=1372 עם כן זה מחר סביר ?

פורסם

כן, זה הדגם.

התיבה שהוא צריך היא בנפח 18 ליטר, שזה דיי קטן ולא תופס מקום.

בנוגע לוויברציות, הסאב הזה מאד מדוייק, ובגודל 10" הוא יעשה קצת וויברציות כי עדיין יש שם ממברנה שזזה, אבל ממש לא ברמה היסטרית, בטח ובטח שלא כמו סאב 12", אם אתה לא מחפש סאב שמתפרע- כל הדוגמאות שנתתי לך יהיו מצויינות.

מבחינת דיוק, זה הפייבוריט שלי באופן אישי, ועדיין אני ממליץ לך לנסות לשמוע אותו לפני, כמו גם את שאר ההצעות שקיבלת.

SCANSPEAK

פורסם (נערך)
כן, זה הדגם.

התיבה שהוא צריך היא בנפח 18 ליטר, שזה דיי קטן ולא תופס מקום.

בנוגע לוויברציות, הסאב הזה מאד מדוייק, ובגודל 10" הוא יעשה קצת וויברציות כי עדיין יש שם ממברנה שזזה, אבל ממש לא ברמה היסטרית, בטח ובטח שלא כמו סאב 12", אם אתה לא מחפש סאב שמתפרע- כל הדוגמאות שנתתי לך יהיו מצויינות.

מבחינת דיוק, זה הפייבוריט שלי באופן אישי, ועדיין אני ממליץ לך לנסות לשמוע אותו לפני, כמו גם את שאר ההצעות שקיבלת.

אין לי איפה לשמוע אותו, אתה מכיר מישהו שיש לו את הסאב הזה שאני יוכל לשמוע? כי זה לא חברה שמוכרים הרבה בארץ, למרות שזאת חברה מפורסמת בעולם.

הhertz איכותי?, ראיתי כמה סרטונים ביו טיוב של כולם, ובאמת ה jl audo עשה פחות ויברציות , הdls התפרעה ,והארץ התפרעה לגמרי נכון שלהקליט סאב זה לא חוכמה, אבל זה נותן המחשה מינימלית.

יש מישהו שמוכר את הסאב הזה ?

בן תגיד ראיתי הרבה סאבים שנמצאים בתוך תיבה אני מתכון לזה http://forums.nasioc.com/forums/showthread.php?t=1763435

זה איכותי ?

עריכה אחרונה על ידי henatali
פורסם
אין לי איפה לשמוע אותו, אתה מכיר מישהו שיש לו את הסאב הזה שאני יוכל לשמוע? כי זה לא חברה שמוכרים הרבה בארץ, למרות שזאת חברה מפורסמת בעולם.

הhertz איכותי?, ראיתי כמה סרטונים ביו טיוב של כולם, ובאמת ה jl audo עשה פחות ויברציות , הdls התפרעה ,והארץ התפרעה לגמרי נכון שלהקליט סאב זה לא חוכמה, אבל זה נותן המחשה מינימלית.

יש מישהו שמוכר את הסאב הזה ?

בן תגיד ראיתי הרבה סאבים שנמצאים בתוך תיבה אני מתכון לזה http://forums.nasioc.com/forums/showthread.php?t=1763435

זה איכותי ?

מוקפץ

• תוכן חדש...