Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הבחנתי בשעה 0:45 בלילה במורה לנהיגה כשהוא עושה שעור נהיגה לתלמיד אצלי בשכונה .

האם אין הגבלת שעות לנושא הזה?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

כנראה באמת זה הבן שלו או קרוב אחר,אני כל שבת רואה מורה נהיגה מהעיר שלי מלמד את הבן שלו לנהוג (הם נוסעים למרכז באותה שעה שאנחנו נוסעים).

הם עושים את זה ללא שלט על הגג.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כמו שאמרו הכל עניין של פרנסה , מה גם יתכן שראית מישהו שמכינים ברגע האחרון לקראת טסט .

עברתי אותו הדבר בשיעורי רכיבה , במזג אוויר שאף מורה גם עם 4 גלגלים לא עשה שיעורים , אבל אם יש דד-ליין וצורך לפרנסה המורים עלולים להסכים להכל .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

למה שלא יהיו שיעורי נהיגה בשעות הללו?

אנשים נוהגים בכל שעות היממה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא זוכר שהיו לי שיעורים בשעות כאלו מאוחרות אף פעם.

היו שיעורים ב8-9 בערב, בסביבות דצמבר, כשהשמש שוקעת מאוד מוקדם.

אבל כן, גם אני ראיתי בבאר שבע רכבים לימודיים בשעות הלילה (11-12 בלילה), והרמתי גבה. כשעברתי ליד הרכב ראיתי שיש תלמיד וזה לא מורה ששכח להוריד את הכובע.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ראשית, אני חושב שעל פי החוק תלמיד נהיגה חייב לבצע אחוז מסויים של שיעורים בשעות החושך.

שנית - לדעתי שעורי נהיגה בלילה זה שרות לגיטימי לחלוטין.

יש אנשים שמסיבות כאלה ואחרות פנויים רק בשעות האלו או שנוח להם לקחת שיעורים בשעות האלו. אני מניח שהמחיר גבוה יותר מבשעות היום.

אם יש מוניות בלילה, יש חנויות שפתוחות בלילה, מסעדות פתוחות עד השעות הקטנות ועוד - אז מדוע שיערי נהיגה לא?

אגב, יש גם (מעט) מוסכים שפתוחים 24 שעות.

פורסם

נטו עניין של עד כמה המורה מפונק. בזמנו רק ייחלתי לגשם מלגזות ולילות בכדי לבצע שיעורי נהיגה, אך המורה לא היה מוכן להוציא את הרכב שלו אחרי 18:00.

פורסם

זה לא קשור ל"מפונק" או "לא מפונק".

הגיוני וסביר לחלוטין כשבן אדם קובע לעצמו יום עבודה בין 9:00 ל 18:00 ובשעות הערב רוצה לנוח ולא לעבוד.

כמו רוב האוכלוסיה בעצם.

זה לא נקרא מפונק.

בן אדם אחר רוצה לעבוד בלילה ולהרוויח יותר וזה בסדר גמור, אבל זה לא שאפשר לדרוש את זה מכל אחד.

פורסם

המורה שלי גם היה מלמד עד שעה 11-12 בלילה, זה גם עניין של ביקוש, אם יש הרבה תלמידים הוא לא יכול להגיד למישהו שהוא לא יכול ללמד אותו... יש אנשים שמעדיפים בשעות האלה גם בהתאם לסדר היום שלהם. בהרצליה אני תמיד רואה מורי נהיגה שגם מלמדים בשבתות, לא מחזה נדיר.

Miata ND2

פורסם

בוודאי שיש שיעורי נהיגה גם בלילה. אני אישית עשיתי בזמני שיעורים ב10 בלילה, וזו פשוט משום שהייתי מסיים לעבוד בשעות אלו.

מבחינת מורה נהיגה, לא היה משנה לו אם בוקר או ערב.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

אני לא ידוע לגבי השעות הקטנות - ייתכן שקיימים מספר מורי נהיגה שמלמדים בשעות אלו. מבחינת התלמיד זה לא באמת משנה מה השעה כל עוד היא אחרי שקיעת השמש. שיעורים בשעות החשכה הם חובה בשיעורי נהיגה אך לרוב מקובל לבצעם בשעות הבוקר המוקדמות או - בחורף - בשעות הערב המאוחרות, משיקולי שעות עבודה של המורה.

מאוד חשוב שתלמידים ילמדו לנהוג בשעות החשכה וראוי שמורים יגדילו את כמות השעות המוקדשות לכך ואם הם או התלמידים מוצאים לנכון לקיים שיעורים בשעות הלילה (אפילו המאוחרות מאוד) - מה טוב. כמובן שאי אפשר ללמד ככה נהיגה כשיטה כיון שההתמודדות עם תנועה - שהיא הדבר החשוב ביותר בנהיגה - שונה משמעותית בשעות היום בהן התנועה ערה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...