Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהוא הביא את האמרה הזו לא בתור טריגר לויכוח, אלא בתור דרך חיים אישית.

מכיוון שמבחינת רובנו גם מחקר כזה או אחר לא אמין מספיק בשביל שאכניס את הראוטר שלידי לקרטון אטום בחוץ, אני חושב שעדיף לדלג.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מתיימר לחנך או לשכנע אף אחד, וסביר להניח שמי שישן כבר כמה שנים בחדר שיש בו ראוטר שמשדר, יסרב להאמין שהוא מזיק לבריאות שלו.

בכל מקרה, מאיזו סיבה אנשים שיש להם HOTBOX מחברים גם חייגן ?

פורסם (נערך)
איפה באשדוד יש סיב אופטי עד הבניין :shock:?

אממ בכל בניין שנבנה בכמה שנים האחרונות לדוגמא ובעיקר בשכונות חדשות שזה כבר מיושם מראש.

אתן דוגמא ספציפית, ברובע ט"ז , לכל בניין ( מגדל יותר נכון ) יש סיב אופטי עד לארון המרכזי בבניין, שלאחר מכן ממנו זה כבלי נחושת לאורך הבניין ולדירה כמובן.

מכיוון שזאת קופסא די פשוטה יחסית, אם תראה איך זה נראה ומשם, כבלים רגילים לדירות לאורך הבניין.

מה שכן, בזק לא מזמן עשתה שדרוג נרחב ופרסה סיבים אופטיים עד הבניינים ( אלו מגדלים בעצם, כל השכונה הרי מגדלים של 20+ קומות ) ועבודה מספר ימים והשחילו סיבים לבניינים. הוט לא עבדו קשה, הכל כבר מוכן מראש.

הוט בחודשים הקרובים מתכננת להשיק מהירויות של 200/10 ו 300/10, אשדרג לזה ואעדכן מה ואיך. מהירות ההורדה לא חשובה לי בכלל, גם עם 100 זה מעולה, האפלוד של ה 10 מגה יהיה פשוט מעולה.

במהירויות של 200 מגה ביט ו 300 מגה ביט, דיסקים קשיחים רגילים, במיוחד של לפטופים פשוטים לא בדיוק הולכים להתמודד עם המהירות הזאת ( קצב כתיבה איטי ). אלו מהירויות לבעלי SSD לפחות בכדי גם להוריד במהירויות שכאלו וגם לעבוד על המחשב.

בבאר שבע? גם כן, בניין חדש ( מגדל יותר נכון ) הוט הניחה סיב אופטי עד הארון וראיתי זאת במו עיניי.

הכי מצחיק? בזק באותו הבניין בבאר שבע, חיברה ארון ענקי מיושן יחסית שמי שמכיר, מדובר על מראה דמוי שרת עם סלוטים נתיקים כאלו ( מי שמעורב בתחום יודע איך זה נקרא, לא בדקתי ) לעומת הארון ליד של הוט? קופסא קטנה שאליה נכנס כבל בודד וזה הכל.

הוט או לא, אני לא בעד ולא נגד, אבל מה שכן? הוט הולכת להיות וכבר כיום, אחת החברות הגדולות והחזקות ביותר בשוק, גם בתחום הסלולאר... חצי מליון מנויים בידיים שלהם וזה רק הולך וגדל, פריסמת אנטנות דור 3 משל עצמם וכו'.

תרצו או לא, הוט לדעתי עושה המון, אבל המון בכדי לייעל ולהעניק שרותים מעולים. לא בכל התחום הם מצטיינים, זה ברור, אבל המגמה ברורה.

*** בתמונות שצרפתי, בצעתי החלפה של הפילטר הרגיל שהוט מחלקת, לאחד מבית "מונסטר" שהזמנתי.

עד כמה זה עושה את ההבדל? ברשת טוענים שהרבה, בפועל לא בדקתי אבל מה שכן?

הקו הרבה יותר "נקי" הרבה פחות שגיאות בטבלאות של המודם וכו'.. ללא ספק בנתונים היבשים חל שיפור גדול מאוד.

העוצמות תקינות ויציבות וללא ספק, יש שיפור גדול בתחום, יש המון מידע ברשת, אפשר לקרוא.

IMG_1902.jpg

IMG_1903.jpg

IMG_1900.jpg

tghz-4rf_mkii_pkg.jpg

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
פורסם

בלית ברירה אני בהוט 100 מגה, (בזק לא מספקים מהירות מעל 15 מגה בחיפה בגלל בעיות תשתית שהעיריה גרמה).

יש התנקויות, ההוט בוקס זה מכשיר חרא, זול , לא יציב. השירות על הפנים, רק לנתק ולחבר לשקע יודעים להגיד בתמיכה.

אבל בכל זאת זה עדיף על 15 מגה של בזק כרגע, ברגע שלבזק או חברת החשמל תיהיה תשתית אני הראשון שאעבור לשם.

ובלי קשר יש לי קונוטציה שלילית ל HOT של שירות לא טוב ותשתית סוג ב'. (לא מזמן הייתה כתבה בכלכלסיט שהמנכל שלהם רוצה שהחברה תיהיה סוג ב', ככה שאין למה לצפות שישתפר).

פורסם
בלית ברירה אני בהוט 100 מגה, (בזק לא מספקים מהירות מעל 15 מגה בחיפה בגלל בעיות תשתית שהעיריה גרמה).

יש התנקויות, ההוט בוקס זה מכשיר חרא, זול , לא יציב. השירות על הפנים, רק לנתק ולחבר לשקע יודעים להגיד בתמיכה.

אבל בכל זאת זה עדיף על 15 מגה של בזק כרגע, ברגע שלבזק או חברת החשמל תיהיה תשתית אני הראשון שאעבור לשם.

ובלי קשר יש לי קונוטציה שלילית ל HOT של שירות לא טוב ותשתית סוג ב'. (לא מזמן הייתה כתבה בכלכלסיט שהמנכל שלהם רוצה שהחברה תיהיה סוג ב', ככה שאין למה לצפות שישתפר).

כשאתה מחבר את ה HOTBOX בתור מודם בלבד, ובתור בעל 100 מגה עם המודם הזה כבר הרבה זמן... הוא מעולה ובסדר גמור. יש לי ראוטר חיצוני מעולה פשוט, זה הכל.

אם המודם שלך מתנתק, קורס וכו', תבקש החלפה, מה הבעיה? או שיש בעיה בשכונה, בארון או בבניין שלך או באחד הכבלים המובילים לדירה או בדירה עצמה עד המודם.

אספר לך סוד... יש לנו 4 סמארטפונים בבית + 4 מחשבים, כל היום מורידים, יוטיוב FULLHD ( תוסף אוטומטי של כרום... ) משחקי רשת, הכל מעולה ואני יודע שלפחות פעם בחודש, לפעמים אני נדרש לעשות ריסט / כיבוי והדלקה מחדש ליחידה של של המודם/ ראוטר ( אני אף פעם לא בדקתי מה גורם לזה )

בסופו של דבר הכל נסגר בהיכן אתה גר.

פורסם

אני גם משתמש בו רק כמודם, ביחס לבזק התשתית של הוט על הפנים.

לגבי ארון בחוץ הוט טוענים שהוא בסדר גמור , נמאס לי להתווכח איתם, שרפתי על זה כבר כמה ימים.

כמו שנאמר השירות על הפנים.

פורסם

גם אני עברתי להוט 100 מגה ומחכה להתקנה ביום רביעי. אם היה לי 100 מגה בבזק ללא ספק הייתי עובר אליהם. בזק מאפשרים אצלי 15 מגה מה שלא משאיר לי ברירה.

פורסם

הייתי עם הוט 100 מאה מגה כחמש שנים, עוד מהתקופה שהם היו נחשבים ניסיונים, בעיות היו אולי רק פעמים שלושה בכל השנים.

עד... שלפני כשלושה חודשים שבמשך עשרה ימים האינטרנט היה מתנתק לי למספר שעות כל יום, ובמשך על אותם עשרה ימים הם לא נתנו לי פתרון.

עכשיו אני עם בזק (כשלושה חודשים), עובד בסדר, הבעיה היא שהם הבטיחו לי 40 מגה ובפועל האחרי ההתקנה הם מספקים לי רק 15 מגה, כמובן שלוקחים על החבילה בהתאם.

אך כאחד שעבד עם חבילת מאה מגה לעבור ל 15 מגה זה מורגש מאוד, בוודאי כאשר מורידים סרטים, אך גם בגלישה באתרים (גם ישראלים) הדבר מורגש.

בשורה התחתונה שניהם טובים, והמחיר שאני משלם אותו דבר כמעט (על פניו)

על פניו מכיון שבבזק הגלישה היא ב 15 מגה לעומת 100 של הוט. ובבזק חבילת 300 דקות שיחה לעומת חבילה ללא הגבלה בהוט.

פורסם

אני עם בזק מזה כ-10 שנים. בדירה הקודמת היתה תיבת חיבורים של ADSL - מהראשונות בחיפה - במרחק כמה עשרות מטרים מהבית שלי. חוץ מתקלה אחת בתשתית ועוד אחת בנתב שלי לא היו לי שום בעיות.

כעת אני גר בדירה די מרוחקת מתיבת ה-ADSL (לפחות קילומטר) - הטכנאי שהתקין לי את קוי הטלפון הזהיר אותי לא להתפתות למהיכויות מעל 15 מס"ש, וגם במהירות זו יש לי הרבה מאד ניתוקים. אבל לפני שבועיים בזק התחילו להניח תשתית חדשה ברחוב שלנו וברובות הסמוכים, כך שיש לי תקווה לשיפור בעתיד הנראה לעין - גם במהירות וגם ביציבות.

ובכל זאת די ברור לי שעשיתי טעות - בעת שיפוץ הדירה לא הכנתי צנרת כדי להכניס גם קו של הוט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ברגעים אלו ממש אני נמצא בבית של חברה שלי. יש להם תשתית של הוט, אני מחובר בלפטופ דרך האינטרנט הסלולרי של הטלפון. למה? ככה, לא עובד. תמות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני כבר שנים בתשתית של הוט. פעם אחת היו לי ניתוקים, הגיע טכנאי למחרת, החליף את המודם וחידש את הכבלים שהיו מעט קרועים, והכל חזר לעבוד מצוין. כמובן שהכל ללא עלות. סה"כ כמו בכל חברה אתה תמצא כאלו שנהנים וכאלו שפחות. אני תכננתי לעבור לבזק, כי קיבלתי מחיר מצוין יחד עם טלפון קווי בבית, אבל הם פשוט שיקרו לי במכוון והמבצע הסתבר כשקר גס, אז ביטלתי את כל הסיפור. סה"כ כבר הרבה שנים אני בהוט, ואין בעיות בגלישה. גם המהירות בסדר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני עם בזק מזה כ-10 שנים. בדירה הקודמת היתה תיבת חיבורים של ADSL - מהראשונות בחיפה - במרחק כמה עשרות מטרים מהבית שלי. חוץ מתקלה אחת בתשתית ועוד אחת בנתב שלי לא היו לי שום בעיות.

כעת אני גר בדירה די מרוחקת מתיבת ה-ADSL (לפחות קילומטר) - הטכנאי שהתקין לי את קוי הטלפון הזהיר אותי לא להתפתות למהיכויות מעל 15 מס"ש, וגם במהירות זו יש לי הרבה מאד ניתוקים. אבל לפני שבועיים בזק התחילו להניח תשתית חדשה ברחוב שלנו וברובות הסמוכים, כך שיש לי תקווה לשיפור בעתיד הנראה לעין - גם במהירות וגם ביציבות.

ובכל זאת די ברור לי שעשיתי טעות - בעת שיפוץ הדירה לא הכנתי צנרת כדי להכניס גם קו של הוט.

אתה במקרה מחיפה?

• תוכן חדש...