Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן, לאחר תקרית קשה עם בזק אני שוקל לעבור לתשתית הוט.

מאחר והוט מובייל נתנו לי ספק חינם, נשאר לי לשלם רק על תשתית, וזה יוצא לי נוח כי ממילא יש לי ממירים של הוט בבית.

הדילמה היא כזאת:

כל החיים הייתי עם בזק והייתי סבבה, כרגע יש לי חבילה של 50MBIT כי אי אפשר לספק יותר באיזור שלי (תל אביב)

לעומתם - הוט מציעים חבילה של 100MBIT שזה הרבה יותר טוב.

למי יש נסיון עם הוט ? איך הגלישה? איך המהירות ? בעיות \ תקלות \ יציבות \ משהו שאני צריך לדעת?

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עם הוט על 30 מגה. הגלישה והמהירות סבבה פה ושם התנתקויות

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אני עם הוט, כשקודם לכן הייתי עם בזק. האמת? מאוכזב. יש לי התנתקויות חופשי (הכוונה לא ניתוקים של שעה, אלא פינג גבוה מאוד), וזה קורה במיוחד במשחקי רשת כששם כל רגע חשוב. מבאס.

חוץ מזה, המהירות גבוהה, סרטים יורדים בדקות, שירים בשניות.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שנים עם הוט. האינטרנט סבבה לגמרי. הראוטר (hot box ) זוועת עולם.

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם
שנים עם הוט. האינטרנט סבבה לגמרי. הראוטר (hot box ) זוועת עולם.

למה זוועת עולם ?

ד"א אני צריך ראוטר שיתחבר בכבל​. מאחר ואני לא רוצה לפתוח WIFI בבית.

פורסם

הייתי עם הוט , הרבה ניתוקים , שירות בינוני מינוס וזמני המתנה אינסופיים למענה - עכשיו בזק - הכל טוב יותר

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

בבית יש לנו תשתית הוט ואכן יש ניתוקים וכמו שנאמר פה כבר באמצע משחק רשת זה ממש מבאס.

בעסק יש לנו בזק ושם אין תלונות למרות שיש שם מחשב אחד לעומת הבית שיש שני מחשבים,טאבלט וסמארטופונים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

עם התשתית של הוט אם אפשר לדעת, יש אנשים שזה פועל להם מצויין ויש כאלה שכל היום סובלים מניתוקים ובעיות בקו (לא מדבר בכלל על השירות).

איפה שאני גר החבילה המקסימלית זה 40/3, הייתי רוצה מאה מגה אבל אני מעדיף להישאר בבזק ולא ליפול ברשת של הוט :lol:

ביום שחברת החשמל מודיעים לי כשהתשתית שלהם מוכנה אני עובר אליהם בלי לחשוב פעמיים, נקווה שזה יקרה בשנה הקרובה.

פורסם

מתגורר באשדוד, יש סיב אופטי עד הבניין... יש לנו 100 מגה כבר קרוב לשנתיים וחצי. תמיד קיבלתי 102 מגה ביט ללא שום בעיה. אף פעם לא היו לי או לאחי בעיות במשחקי הרשת ( אנחנו משחקים לא קצת ) וכמובן, אין התנתקויות.

( שידור ה WIFI או מצב הראוטר מכובה, ויש לי ראוטר חיצוני מעולה שמחובר ל HOTBOX ).

במקום שבו אני שוכר בבאר שבע ( לימודים ), לבניין יש גם כן סיב אופטי, פינג של 65-80 לגרמניה או בריטניה ( באטלפילד 3 ו- 4 ) מה שכן, כאן נתקלתי מספר פעמים בבעיית התנתקויות, אבל כאשר כיביתי את שידור ה WIFI במודם/ראוטר של הוט ה HOTBOX, הניתוקים פסקו.

יש לי כאן 30 מגה ביט והכל תקין, מקבל את מלוא המהירות ( בניין ענק ויש כאן המון המון אנשים המחוברים להוט והחצי השני אני מאמין ליס ).

לכן מי שסובל מבעיית ניתוקים, נסו לכבות את שידור ה WIFI במודם ונסו מספר ימים או זמנים שבהם זה קורס שוב פעם.

פורסם

יש לי הוט כבר מעל שלוש שנים. אני לא מרוצה מהם. אני מעדיף בזק, אך אין תשתית מהירה באזור שלי.

לחברים יש בזק, עם מהירויות דומות לשלי (30 מגה) והאינטרנט בגלישה ובהורדה מהיר יותר. אם אני מוריד בקצב של 1.5-2 מגה מקסימום לשניה משרתים סבירים, הם מורידים ב3-5 מגה לשניה.

שלא נדבר על השירות.

לגבי הHOTBOX - מדובר בראוטר דרעק. הטווח שלו סופר נמוך. ניתוקים לא ממש חוויתי (אך הפסקתי לשחק משחקי רשת כבר לפני כמה שנים)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
מתגורר באשדוד, יש סיב אופטי עד הבניין... יש לנו 100 מגה כבר קרוב לשנתיים וחצי. תמיד קיבלתי 102 מגה ביט ללא שום בעיה. אף פעם לא היו לי או לאחי בעיות במשחקי הרשת ( אנחנו משחקים לא קצת ) וכמובן, אין התנתקויות.

( שידור ה WIFI או מצב הראוטר מכובה, ויש לי ראוטר חיצוני מעולה שמחובר ל HOTBOX ).

במקום שבו אני שוכר בבאר שבע ( לימודים ), לבניין יש גם כן סיב אופטי, פינג של 65-80 לגרמניה או בריטניה ( באטלפילד 3 ו- 4 ) מה שכן, כאן נתקלתי מספר פעמים בבעיית התנתקויות, אבל כאשר כיביתי את שידור ה WIFI במודם/ראוטר של הוט ה HOTBOX, הניתוקים פסקו.

יש לי כאן 30 מגה ביט והכל תקין, מקבל את מלוא המהירות ( בניין ענק ויש כאן המון המון אנשים המחוברים להוט והחצי השני אני מאמין ליס ).

לכן מי שסובל מבעיית ניתוקים, נסו לכבות את שידור ה WIFI במודם ונסו מספר ימים או זמנים שבהם זה קורס שוב פעם.

איפה באשדוד יש סיב אופטי עד הבניין :shock:?

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

יש לנו הוט כבר כמעט שנה, 30Mbit ללא בעיות בכלל.

בתחילת הדרך שמתי לב שעוצמת הקליטה בממירים בינונית עד חלשה (בממיר אחד היא היתה טובה, בשני היתה חלשה. למרות זאת לא היו כלל בעיות ב TV), ובקו הטלפון עצמו היו לעיתים רחוקות רעשי רקע כמו של מכשיר קשר.

תקופה מסויימת לאחר מכן גיליתי ש HOT שמו מגבר קו בכניסה לבניין, והקליטה של הממירים עלתה למקסימום ונעלמו הרעשים מהטלפון.

גם בתקופה שעוצמת האות היתה בינונית\חלשה\לא מדהימה, לא היו כלל ניתוקים באינטרנט.

עובד עם מודם רגיל של הוט + ראוטר חייגן של TPLINK שקניתי ב 65 ש"ח.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
(ווייפיי מסרטן)

אתה מוכן להביא הוכחות מדעיות, לא ספקולציות ותאוריות קונספירציה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...