Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי שנים בבזק, הכל עבד סבבה -הוט הציעו עסקה זולה משמעותית במהירות גבוהה יותר, אמרתי לעצמי - למה לא? אינטרנט זה אינטרנט, מקסימום המהירות תהיה אותו דבר והמחיר יהיה זול יותר.

קדחת. ממש לא אותו דבר. ניתוקים, איטי, המון בעיות, כמובן שהבטיחו טכנאי מספר פעמים ולא הגיע.

חזרנו לבזק. מאז פתאום הכל עובד שוב פיקס (טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה :wink:).

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא ידוע מה איתכם, אחרי יובל עם בזק, קיבלנו הצעה להכל כלול מהוט, 30 מגה עם ספקית של נטויזן,

מבסוט עד השמיים, אין ניתוקים בכלל, מקבל קבוע 30 מגה בקווי, אפילו הטורנטים רצים טוב יותר.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

איכות התשתית מאוד תלויה בשכונה בה גרים.

יש שכונות עם תשתית הוט טובה מאוד ויציבה (למשל אצלי - למעט מודמים שמתפגרים כל כמה שנים התשתית טובה ואין ניתוקים בכלל)

ויש שכונות עם תשתית רעועה שסובלת מניתוקים על בסיס חודשי.

גם בבזק יש ויש - קיימים מקומות שלא מצליחים לספק חיבור 15 מגה יציב (איבוד סינכרון מדי פעם וכו')

ויש מקומות שאפשר לקבל חיבור יציב במהירויות גבוהות בהרבה ואין בעיות.

אפשר לשאול את השכנים...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם (נערך)

אני הייתי בבזק ועברתי לפני 3 שנים ל HOT

למזלי התשתית באיזור חדשה ואין לי ניתוקים כלל. (היתה תקלה אחת באיזור למשך שעה לפני 4 חודשים)

כעת אני עם 100M ועובד לי נהדר ללא בעייה אחת.

ROUTER לא לקחתי מהם - אני עם ראוטר פרטי מהיר מאד ( RT-AC68U ) ואם יש ירידה או ניתוק יש לי חיווי מיידי.

בסך הכל שווה להתחבר אבל תבחר ספק אינטרנט טוב - כאן הקצב באמת חשוב (אני כמה שנים עם 014 ומרוצה מאד לעומת אחרים שניסיתי כמו ברק, 012 )

בסך הכל משתלם להיות מחובר דרכם.

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

• תוכן חדש...