Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יום שישי בערב, נוסע עם ה-GTI MK6 [האינפיניטי הייתה סגורה אצל הפחח בגלל צביעת טמבון אחורי שהייתי חייב לסדר] שהייתה Stage II [כמעט הכל חוץ מטורבו גדול יותר] בכביש 471 חולפת על פני קופרה לבנה עם פנסים קדמיים צהובים ומאוד בולטים ואני בכלל נסעתי לאט בקטע של חיסכון בדלק.

בזמן שהוא נסע בסמוך אלי הוא היה חייב להשמיע לי שהדאון פייפ שלו גדול יותר וככל הניראה גם לא עובר טסט ונתן גז, לצערי לא יכלתי להשאר אדיש למה שקרה הרי גם לי יש דאון פייפ גדול אבל כזה שכן עובר טסט.

ברגע שעקפתי אותו ומד המהירות הראה שאני הרבה מעבר למה שמותר בכביש האטתי וחזרתי לנהוג כמו סבתא'לה והוא המשיך לדהור.

לפני כמה שבועות [עם אותו רכב מדובר] נסעתי על כביש 1 לכיוון צומת קיבוץ גלויות [אאל"ט בשם של הצומת] ושמתי לב שכל הנסיעה נדבק אלי ב.מ.וו 535i, אני עובר נתיב אחד ימינה בשביל לפנות לו את הדרך וגם הוא, אני מאיץ גם הוא מאיץ, אני עובר לשמאלי וגם הוא עובר לשמאלי! לא יכלתי לנער אותו ממני, אמנם לא היו הרבה רכבים על הכביש אבל מספיקה טעות אחת קטנה וההמשך ידוע.

בכל מקרה, הגעתי איתו לרמזור שבו פונים שמאלה אחרי היציאה מכביש אחד לכיוון קיבוץ גלויות, פנינו שמאלה במקביל, הכביש מולנו היה ריק ובהזדמנות הראשונה שנינו האצנו, מנסים להדביק אחד את השני ובהתקרבות לצומת אני מתחיל להאט, הדביל ממשיך להאיץ ולזגזג ולבסוף עבר באדום ברור וגם צולם!

כל כך שמחתי מזה כי הוא כל כך עצבן! אגב, זה הצומת עם המצלמה:

https://www.google.com/maps/@32.047085,34.784445,3a,75y,269.21h,86.06t/data=!3m4!1e1!3m2!1slCIDQHoYmCubYSbKH4gETw!2e0!6m1!1e1?hl=en

המזגזגים האלה הכי מסוכנים.

קובי

:-)

• תגובות 480
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שרשור קצת ישן, אבל בכל זאת, בא לי לשתף ולא רואה סיבה לפתוח שרשור זהה באותו הנושא.

נוסע לי הביתה בלילה, באחד מהכבישים המרכזיים בארץ. נמצא בנתיב האמצעי מבין שלושה. השמאלי כרגיל סתום והימני עם תנועה של משאיות ומעטים שמבינים שלאט אפשר לנסוע גם שם. לפניי, בנתיב הימני אני מזהה רכב ספורטיבי כלשהו ממשפחת ואג. אני קולט די מרחוק מדבקה של אחת מסדנאות השיפור על השמשה האחורית של הרכב ותוהה לעצמי מה הסיכוי שהוא לא ינסה להראות לי מי שולט בכבישי ישראל. והסיכוי כמובן שווה לאפס. הרי יש לו רכב משופר, ומדבקה שמעידה על זה. אז לא יראה לי מה זה?!

אני מתקרב, והנהג, שקולט אותי במראה האחורית, שובר את ההגה שמאלה, כדי לעבור לנתיב שלי, בלי להעלות את המהירות ממש, וכמובן גם די חותך אותי. אני עדיין מקווה שהוא סתם אחד מאלו שכואב להם לנסוע בימין, גם כשהם לא עוקפים, ועובר שמאלה. באותה השניה הוא עובר לנתיב השמאלי אחריי ונדבק לי לתחת - הדרך הראויה היחידה בעולם להראות למישהו כמה אתה נהג טוב.

אני לא מת על המשחקים האלו, בטח לא מול נהגים שכל מה שאני יודע עליהם זה שיש להם ואגית משופרת, לא חדשה במיוחד. וברגע שמזדמן לי, אני עובר ימינה, מוציא את היד מהחלון ומסמן לו thumbs up. הרי, בכל זאת, הוא נצח. בהחלט יש לו טורבו גדול יותר, והוא גם יודע להשתמש בו יותר טוב ממני. אז למה לא לפרגן?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני מת על השרשורים האלה, הם תמיד גורמים לך לחשוב שבטעות הגעת לפורום החיים היפים לטבעוניים.

אף אחד לא לוחץ, כולם מנופפים באגודלים לבעלי ספורטיביות אחרות, קונים רכבים ספורטיביים רק בגלל האבזור העדיף על פני האחות הצמחונית והלא מאובזרת.

אוטופיה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ביגמיק, הרמתי אגודל כשזזתי ימינה ונתתי לו לעקוף. זה כבר לא היה כ"כ משנה לכלום, אבל כן, בגדול זה היה מפגר :)

עידן, חלילה וחס. כולנו, או רובינו, לוחצים, ובאוטו שלי אפילו אין אבזור של ממש שעדיף על האחות. אבל אני מעדיף לא להניח שבעל רכב ספורטיבי אקראי, שנדבק לי לתחת, באמת יודע מה הוא עושה, ולא סתם לוחץ על הגז, ולכן גם לא משתף פעולה במשחקים כאלו עם נהגים שאני לא מכיר.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

פעם אחרונה שהרמתי אגודל למישהו,

עמדנו ברמזור, הוא [התברר כסוג של ערס] פשוט צעק "מה הבעיה?"

עניתי לו "כלום הכל בסדר", אז הוא אמר "יופי" ומהר מאוד חתך לנתיב פניה שמאלה, נתן גז כאילו הוא מינימום קן בלוק,

בזמן הריצה הרמזור נסיעה ישר התחלף לירוק, הוא נכנס מהנתיב פניה שמאלה לתוך הצומת והמשיך ישר.

מסקנה- לא משנה כמה יפה ההונדה סיוויק, זה עדין ערס שיושב בפנים ולא מבין שמחמיאים לו.

Seat Ibiza FR

פורסם
עידן, חלילה וחס. כולנו, או רובינו, לוחצים, ובאוטו שלי אפילו אין אבזור של ממש שעדיף על האחות. אבל אני מעדיף לא להניח שבעל רכב ספורטיבי אקראי, שנדבק לי לתחת, באמת יודע מה הוא עושה, ולא סתם לוחץ על הגז, ולכן גם לא משתף פעולה במשחקים כאלו עם נהגים שאני לא מכיר.

זו בדיוק הנקודה - לוחצים עם מי שמכירים. בשלב שיש לך למה לחזור הביתה, מאד קשה לסמוך על ערס מצוי שיהיה איפה שאתה מצפה שיהיה בזמן לחיצה או ראן מהיר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אם זה רכב מעניין אני בכיף אלחץ כמובן תוך שמירת מרווחי בטיחות מתאימים.

היה וקלטתי שהנהג השני חוראני ומסוכן?

מנתק מגע, פשוט מאוד.

היו לי כמה לחיצות כאלה מול נהגים אקראיים בכביש, תמיד זה היה פאן ובסוף הורדנו קצב ונפרדנו עם קריצה ואגודל למעלה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אני מת על השרשורים האלה, הם תמיד גורמים לך לחשוב שבטעות הגעת לפורום החיים היפים לטבעוניים.

אף אחד לא לוחץ, כולם מנופפים באגודלים לבעלי ספורטיביות אחרות, קונים רכבים ספורטיביים רק בגלל האבזור העדיף על פני האחות הצמחונית והלא מאובזרת.

אוטופיה.

ברור נו. כולם פה נפשות עדינות כמו תחת של תינוק ולכולם גיליון טהור ונקי כמו שלג.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

עידן את. צודק, הסרקזם כנראה נעלם בדרך.

הכוונה היתה הרמת אגודל בקטע של 'יופי נחמה' כלפי ערסים. גם אני נהנה להשתובב עם רכבים מעניינים. תחושת אחווה נדירה על הכביש.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...