Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

קניתי לפני שלושה שבועות פיג'ו 206CC

יש ברשותי מגבר PULSE AUDIO BA4400

ומגבר JBL GT5A604

רדיו דיסק של קלריון CZ202A

ורדיו דיסק של פיוניר DEH5250sd

יש לי כמה שאלות

1. איזה מהמגברים עדיף להתקין ברכב?

2. איזה מהרדיודיסקים עדיף להתקין ברכב?

3. המלצה לקומפוננט שיתאים למגבר שמומלץ להתקין

4. המלצה לסאב שיתאים ל206CC ולמגבר שמומלץ להתקין

אשמח לשמוע את דעתכם.

תודה רבה מראש.

סיריל אדרי.

פורסם

הייתי בכל מיני מקומות והמליצו לי

קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש T1652-S Rockford

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=781987

או

קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש GTO608C JBL

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768168

סאב

אחד מהסאבים הדקים של סוני או סאב 8 אינץ של רוקפורד.

מה אתם הייתם ממליצים. ולאיזה מהמגברים שיש לי לחבר אותם? ולאיזה מהרדיודיסקים שיש לי לחבר אותם?

אשמח לעזרה

תודה מראש.

פורסם

סביבות ה750 קומפוננט וסביבות ה600 סאב עם תיבה.

את הקומפוננט של רוקפורד יש לי מאיפה להביא חדש ב750. השאלה אם הוא טוב ואם הפולס אודיו יתחיל לפתוח אותו?

אין בעיה לחרוג קצת למעלה אם זה משו שבאמת שווה את זה

פורסם

הפולס אודיו הוא חיקוי 1 ל1 של ה-Mac Audio Z4200

זה מגבר חזק ולכן בחרתי אותו עלפני ה-JBL ,הרוקפורד ב-750 שח הוא אופציה לא רעה בכלל

אתה יכול לשקול גם בערך באותו מחיר :

מורל דוטק אוביישן

הייברד אודיו אימגיין

TSD1720C Pioneer

בנוגע לסאב ,לא הייתי ממליץ לך על 8 הוא בקושי יהיה מורגש כיוון שהתא מטען

ברכבי קבריולט הוא מאוד לא אקוסטי ,ולכן הייתי ממליץ לך ללכת על 12 כל שהוא עם בניה של תיבה בהתאם למגבלות תא המטען.

פורסם

חשבתי על סאב 8 מונח על המושב האחורי מאחורי הנהג או 12 דק של סוני גם על המושב האחורי. זה רעיון טוב או שלא יהיה טוב לשים אותו שם?

פורסם

עומק התקנה של 11 סמ +מרווח של 3 סמ נניח בין הדפנה לאלמנט +עובי העץ של 4 ס"מ {דפנות של 2 ס"מ עובי}

כולל 2 ס"מ מרווח מינימאלי בין תחתית הכיסא לאלמנט ,אתה תצתרך מרווח של 20 ס"מ מתחת לכיסא.

אם הדבר לא אפשרי כדאי שתשקול או סאב שטוח מתחת לכיסא או סאב בעל מידות אחרות בתא המטען.

פורסם (נערך)

היה לי את הרכב הנ"ל בניתי תיבה לבד ככמו שצריך עם דימונד D1 ואת האמת עשה את העבודה עם מגבר של לאנזר.. עדיף לך לבנות לבד תיבה ואצלי הוא היה בבגאז'.. יחסית יש שם עומק הרבה יותר מאשר מתחת לכסא..

עריכה אחרונה על ידי Aviv hashmty
פורסם

השאלה הגדולה אם ברגע שהסאב נמצא בבגאז' אז שומעים אותו ברגע שהגג פתוח? ואם זה לא פוגע בגג שהוא מקבל דפיקות של באס ברגע שהוא מקופל בתוך הבגאז'?

• תוכן חדש...