Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות רכישת המכשירים הנ"ל, אני מעוניין לקנות נרתיק שיגן עליהם.

חשבתי על משהו כזהת המתאים בול למה שאני מחפש: http://www.cruzerlite.com/cases/motorola/moto-g/intelligent-wallet-motorola-moto-g/bugdroid-circuit-intelligent-wallet-for-moto-g-black-black

חשוב לי שהעריסה למכשיר תהיה שלמה ולא פתוחה בקצוות המכשיר מלמטה ומלמעלה. שאלה בעצם רוב אם לא כל הנרתיקים שראיתי לMOTO G באיביי. לנקסוס 5 יש יותר מבחר.

הבעיה, שהמחיר באתר כולל משלוח מגרד את ה200 ש"ח מלמטה. ל2 נרתיקים, שזה לא מעט.

אשמח לשמוע מאנשים שרכשו או מכירים מקומות שבהם ניתן למצוא נרתיק תואם במחיר יותר שפוי.

פורסם

תקנה משהו פשוט שנראה לך סבבה מאיביי. לי יש מגנים של חברה בשם mecury על הגלקסי נקסוס שלי ושל אחותי כבר כמעט שנתיים. אין שום סיבה לשלם הרבה כסף על מגן של חברה "עם שם".

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

אתה חייב נרתיק שנסגר?

אם אתה רוצה יש לי קייס של ספיגן שנקרא Ultra Hybrid. גב שקוף שמאפשר לראות את הלוגו וצדדים מגומי.

מאוד התחברתי לעיצוב, פחות התחברתי למגושמות שהקייס מוסיף לטלפון, ככה שבערך שבוע אחרי שהוא עלה על המכשיר, הוא ירד ממנו.

שלך תמורת 50 ש"ח. יש אפילו מדבקות מגוכחות כאלה לשים על החלק השקוף. לא שאני מבין למה זה טוב, זה שקוף מסיבה מסויימת...

אם אתה רוצה נרתיק סטייל ארנק, באמת מציע לקנות משהו שנראה סביר באיביי, בלי להתפלפל יותר מדי. אם תאהב תשאיר, אם לא , תחליף. הם עולים 3-5 דולר לרוב, לא הפסד משמעותי.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מצטרף ל-spire - קניתי את זה - gkv 30 a"j הגן היטב על המכשיר בכמה נפילות. בינתיים המחיר ירד באיזה 60 פני.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מצטרף ל-spire - קניתי את זה - gkv 30 a"j הגן היטב על המכשיר בכמה נפילות. בינתיים המחיר ירד באיזה 60 פני.

עלה 30 ש"ח

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...